Webcam models

account pt cuplu?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

account pt cuplu?

Mesajde nikehk » Sâm Feb 19, 2011 6:14 pm

salut,cn stie cum se face un account pt cuplu?
nikehk
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: account pt cuplu?

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 6:51 pm

denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Feb 19, 2011 7:19 pm

Spurcat esti ma :finga: :butthead: .... ma nu poate nimeni sa-i inchida gura lu ciudatu asta ?
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Sâm Feb 19, 2011 7:42 pm

bine ai revenit in scurta ta sedere pe aici spaniolule :)))
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 8:12 pm

ionut_ro scrie:bine ai revenit in scurta ta sedere pe aici spaniolule :)))

Multumesc esti un dulce! :smt003
PS! am nevoie de un moderator pe forum! :smt003
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Sâm Feb 19, 2011 8:17 pm

Cu placere!!! :smt042
Si acum un sfat prietenesc... daca tot iti faci forum ia-ti si tu un domeniu .com cel putin.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 8:19 pm

Under10 scrie:Spurcat esti ma :finga: :butthead: .... ma nu poate nimeni sa-i inchida gura lu ciudatu asta ?

Serios? si eu una care credeam ca tu esti ciudatul,cand va scrie sotul ii poti spune lui,momentan vorbesti cu o doamna asa ca...cenzureaza-ti cuvintele putulica! :snakeman: :vom:
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 8:22 pm

ionut_ro scrie:Cu placere!!! :smt042
Si acum un sfat prietenesc... daca tot iti faci forum ia-ti si tu un domeniu .com cel putin.

Domenii exista si sunt com si ue si ro cumparate pe viata,momentan testez unele hosturi/servere, am mai multe forumuri pe care trebuie sa le urc undeva sigur,dar mai am de lucru,posibil de luna viitoare mai precis la sfarsitul lui martie sa fie totul gata,momentan sunt in teste.
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 8:27 pm

Under10 scrie:Spurcat esti ma :finga: :butthead: .... ma nu poate nimeni sa-i inchida gura lu ciudatu asta ?

Sa iti spun o chestie,daca nu erai tu,poca si inca 3 ciudati ce va dati loviti ca sunteti smecheri in videochat si ii faceti cum vreti voi pe noi veniti ca deh..voi aveti vechime :vom: :vom: :vom: nu se ajungea aici,asa ca...circul voi lati inceput nu eu,eu una imi vad linistita de treaba pe cand voi imediat sariti de kur in sus cand ma vedeti pe ici pe colo,dar deh...ce pretentii sa am la niste ciudati? :vom: niciuna :snakeman:
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Feb 19, 2011 9:55 pm

denisa3 scrie:

Serios? si eu una care credeam ca tu esti ciudatul,cand va scrie sotul ii poti spune lui,momentan vorbesti cu o doamna asa ca...cenzureaza-ti cuvintele putulica! :snakeman: :vom:

Ba sau Fa mai dute-n mm de rahat cu ochi ... am ajuns sa fiu eu luat la pl de niste terminati ca voi ... cine mm sa luat de voi ma ? eu ? ... eu nu vam zis nimic dar cand ai inceput sa dai trimiteri catre site-ul tau asta ma enervat .... pe vremea cand era Aditza pe forum si lui iam zis ca nu-mi place sa trimiteti lume catre forumurile voastre ..... dar Aditza macar a ajutat forumul asta cu multe sfaturi pe cand voi sunt niste ratati . Ti-am zis eu ceva pana astazi fmm ?
Daca esti mare si tare astept sa ma luati de urechi dar nu aici pe forum .... veniti in Bucuresti si punetima cu botul pe labe .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 10:08 pm

Cat de.....sa nu zic ce,cu astfel de replici ce sa mai zic,sa vin unde? pai locuim in Bucuresti,in fiecare dupa amiaza ne poti vedea plimband cainele si copilul in parcul giulesti vis a vis de sc. generala 166,nu e asa de greu de recunoscut un cuplu cu un caine lup si o fetita de 3 ani.
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Feb 19, 2011 10:10 pm

Nu mi-ai raspuns la intrebare .... eu mam luat de voi pana acum ?
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 10:13 pm

PS! sotul nascut crescut in aceasta zona,sc. generala 166,a terminat liceul tehnometal promotia 1988,si din 90 suntem tot prin tari straine,dar vezi sa nu uiti sa te grabesti ca luni avem cursa la Milano... :rolleyes: :smt003 :smt003 :smt003

Si ca sa iti raspund si la intrebarea ta:
aici ce ai facut? te-ai luat de mama?

De statei cuminte nu spunea nimeni nimic,chiar erai apreciat pt. asta. trebuia sa iei ex. de la @Ionut_ro!
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Feb 19, 2011 10:17 pm

Ba HANDICAPATILOR normal ca sunteti ciudati daca lumea va zice ca nu sunteti bine primiti aici pe forum si voi tot continuati sa spamati forumul cu acele "site-uri" de 2 lei in care copiati forumul asta si altele , copiati imagini , scheme si texte .... stiati mai Handicapatilor ca este interzis ?
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 10:21 pm

Arata-mi si mie un text,o imagine copiata de aici,..NIMIC!! nu exista! schema de lumini o gasesti la o singura cautare cu google,nu obligatoriu pe vreun forum,restul textelor si imaginilor de pe forumul meu sunt creatii originale,DE AICI nu am luat nimic!

am respectat:
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .

PS! handicapat e tactu care a lasat-o pe mata gravida nestiind ce harababura de idiot aduce pe lume!

Eu ti-am spus sa stai cuminte,tu ai inceput!,fi baiat istet si inceteaza!
denisa3
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale