Webcam models

Adaugare model LJ

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Adaugare model LJ

Mesajde studiox2011 » Mar Ian 18, 2011 6:22 pm

Va salut
Am facut un cont nou MASTER pe LiveJasmine.Vreau sa adaug un model ... va trebuii sa ii trimit acel link al meu pe adresa de email ,dupa care ii voi face contul.Vreau ca castigurile persoanei respective sa fie trecute pe cardul meu de master .Va multumesc
studiox2011
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Adaugare model LJ

Mesajde ionut_ro » Mar Ian 18, 2011 7:10 pm

in contul de master ai NEW PERFORMER REGISTRATION. acolo bagi modelele in contul de master.

iti recomand sa citesti forumul asta bine, se pare ca ai nevoie. si fara sa mi-o iei in nume de rau

Bafta!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde studiox2011 » Mar Ian 18, 2011 10:29 pm

Nu o iau in anume de rau ! Dar sincer am tot cautat si am citit dar nu am gasit .Voi ati mai vorbit cu help.livejasmine@yahoo.com pe Messenger ?:))
studiox2011
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Mar Ian 18, 2011 11:15 pm

Lasa-ma sa ghicesc . I-ai dat si datele tale personale ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde ionut_ro » Mar Ian 18, 2011 11:45 pm

din categoria BlueMediaStudio - strikes again :rolleyes:

fratilor fiecare site are un suport oficial a carui adresa de e-mail o gasiti pe pagina oficiala a site-ului... aia sunt in masura sa va ofere suportul de care aveti nevoie si care au dreptul sa va ceara date personale, buletin si cine mai stie ce vor ei....

no comment
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde studiox2011 » Mie Ian 19, 2011 12:25 am

Aceasta adresa am primit-o de la o colega de pe forum si mi-a spus sa vorbesc pe messenger si imi va rezolva aceasta problema,pot sa cer asistenta in lb romana...Ii explic ce nelamuriri am si imi spune sa ii zic user si adresa de email ale contului...i le trimit dupa care primesc un email cu user si parola...si imi zice vezi ca ai primit un email ,trimite-mi te rog un "Forward" la adresa mea si voi rezolva....Fel si fel de oameni...

! Succes in afaceri !
studiox2011
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiox2011 » Mie Ian 19, 2011 12:32 am

Alexiss scrie:Lasa-ma sa ghicesc . I-ai dat si datele tale personale ...

no no
studiox2011
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiox2011 » Mie Ian 19, 2011 1:13 am

Domnisoara care a vrut sa ma ajute dandu-mi respectivul ID de messenger mi-a trimis email de pe info@adultwebcamstars.com !
studiox2011
AWStudent
AWStudent

Mesajde floricel023 » Mie Ian 19, 2011 9:35 am

sunt destule programe de sent mail prin care la sender poti pune orice adresa doresti... si eu primesc emailuri de la office@raiffeisenbank.ro ... deci mare atentie la ce mailuri primiti
floricel023
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale