Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de Andreea9 » Mie Feb 09, 2011 7:45 pm
Ariana scrie:o pai te poate gasii si dupa IP de la calculculator[/b],nu enevoie sa_ti afle numele,te striga direct la poarta:hottttttttttt girllllllllllll de asta mi-e frica mie si lucrez la un studio si doar stiti ca se ia comision,firar 
Logic ca am citit! spre deosebire de tine ,,,si ca sa nu mai dau iar reply iata si CUM iti poate afla IP-ul doar daca vorbesti pe MESSENGER! [b]Uite cum se face: 1. Deschizi fereastra, ii scrii ceva si apoi astepti ca sa iti raspunda 2. Te duci in Start > Run > CMD si scrii netstat -b 3. O sa iti apara ceva de genul: TCP COMPUTERNAME:5101 xxx.xxx.xxx.xxx:1118 ESTABLISHED [YAHOOM~1.EXE] xxx.xxx.xxx.xxx - este ip-ul celui cu care vorbesti
-
Andreea9
- User Avansat

-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Mie Feb 09, 2011 7:48 pm
Andreea draga mea... te mai trimit odata sa citesti tot topicul, nu doar postul arianei..
Aici era vorba de aflarea datelor personale sticate pe serverele site-urile de videchat... nu de stat pe messenger sau hi5:))
crede-ma ca stiu si eu cum sa aflu un ip.. dar era vorba de cu totul altceva
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de ionut_ro » Mie Feb 09, 2011 7:50 pm
off topic
scuzati-mi greselile de scriere
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Andreea9 » Mie Feb 09, 2011 7:52 pm
-
Andreea9
- User Avansat

-
de ionut_ro » Mie Feb 09, 2011 7:55 pm
Hai sa ramanem strict la ce se discuta si sa nu facem acum scenarii...
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Predator » Vin Sep 02, 2011 5:56 pm
Din pacate este adevarat.Un amic ce are pasiune hakingul mi-a trimis intr-o zi o copie a contractului pe care era stampilat numarul de inregistrare a contractului meu cu un site,nu mai stiu care. El nu stia ca eu fac chat si am ramas socat,mi-a spus ca au o securitate foarte slaba si a reusit sa se plimbe nestingerit pe acolo. M-a cautat dupa nume,in nu stiu ce program,daca se pot sparge serverele Nasa nu cred ca un site de chat este mult mai greu
-
Predator
- AWStudent

-
-
de wxdj » Vin Sep 02, 2011 6:46 pm
99% din servere se sparg la nimereala, ele sunt scanate, si daca se gasesc vulnerabilitati atunci incepe atacul, referitor la acest articol este posibil orice, in schimb un tip care se lauda , nu este un hacker, este doar unul care vrea sa traga si el ceva la buci, shi nu stie cum sa impresiuoneze o persoana :), cam asha sunt majoritatea, intra pe ea si incepe cu amenintari ieftine, la care pun botul doar modelele care fac VCH pe ascuns (care nu vor sa shtie lumea). El o simte imediat si incepe santajul, EA incepe sa ii fie frica si apeleaza la forum sa vada daca chiar este posibil asha ceva. Majoritatea furturilor de buletine , contracte de VCH etc, se fac prin key loggere, deci atentie la ce trageti de pe torente, si cine sta pe pc-ul vostru. De exemplu daca am acces pe un pc 1-2 minute, din momentul acela pe viitor voi avea acces total la el din exterior(acum or sa scrie niste frustrati ca trebuie sa demonstrez asta :) ). Deci recomand: pe pc-ul care lucrati, sa faceti doar acest job NIMIK altceva. Succese.
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Red Studio » Lun Sep 19, 2011 11:39 am
Suscriu ca e o poveste ... cine sparge servere ia date utile nu numele modelelor ...
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de domnul.geo » Vin Sep 30, 2011 1:28 pm
Ca si in lumea reala.. orice poate fi spart (mai usor sau mai greu), nu?
Cel mai bine e sa nu furnizam (datele personale) doar daca este absolut necesar. Poti sa faci multe pe internet (cumparaturi, conturi videochat, ...) - dar numai pe situri mari si credibile - e cel mai bine asa. nu experimentati situri "noi" ...
-
domnul.geo
- Incepator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate