Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de fuffik » Vin Noi 19, 2010 2:57 am
buna!cineva mi-a spus ca se pot gasi actele persoanelor care au conturi pe site-uri de chat...DIN BAZA LOR DE DATE!!!!cica unu' e inginer de sistem si gaseste fetele cunoscute pe site-uri:))am 90% convingerea ca e fals....astept si alte pareri
-
fuffik
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de bettyboo » Vin Noi 19, 2010 3:03 am
ar trebuii sa fie mare hacker.. dar un hacker mare nu cred ca ar sta pe videochat nici macar la vrajeala cu tine  ,treaba lui sa stea in internet as face treaba de spart conturi de toate genurile nu a sparge o baza de date a unui site pentru un model, inca sunt foarte mari securitati... ite-urile nu ofera datele personale (buletin si etc) decat cred daca ar fii o plata foarte mare spre un admin care e angajat la acel site dar nu sa intamplat niciodata, asa ca vad 0% sanse.
-

bettyboo
- AWStudent

-
-
de bettyboo » Vin Noi 19, 2010 3:07 am
inginer de sistem = 0 + fa report abuse catre acel membru pentru ca daca era inginer de sistem nu iti zicea asa ceva iti dadea direct datele tale personale ca sa te uimesti ( sa te impresioneze )
-

bettyboo
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Vin Noi 19, 2010 3:23 am
inginerul lu ... peste trebuie sa fie prea "smecher" sa ajunga el sa aiba acces la datele modelelor... o fi vreunu trenchea-flenchea care cauta si el sa "agate" ceva... si crede el ca impresioneaza prin ingineriile lui 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de pisica » Lun Noi 22, 2010 2:49 am
te stia ala de undeva si a vrut te sperie:) isi cauta o prietena dar nu gasea..:D
-

pisica
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Lun Noi 22, 2010 4:54 am
rezumatul raspunsurilor de mai sus : fals
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de parisienne » Mie Dec 01, 2010 2:16 pm
Eu chiar nu cred ca un adevarat hacker sta sa sparga site-uri de genu asta  mai repede s-ar chinui sa sparga site-uri muuult mai importante de unde pot scoate banuti frumosi. Char daca ar sparge site-ul si ma vede pe mine... si? ar fi singura fata pe care o vede?singurele acte? si ce o sa faca cu ele? NIMIC
-
parisienne
- Incepator

-
-
de Opes » Mar Dec 21, 2010 4:07 am
Din fericire, pentru aceasta industrie, siteurile isi i-au masuri de siguranta si nu vor tine niciodata datele personale ale angajatilor/colaboratorilor pe serverele unde se desfasoara actiunea in sine. Datele personale vor fi storate pe servere separate, mult mai greu accesibile. Asadar este foarte greu si time consuming sa incerci sa spargi serverele respective.
-
Opes
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Mar Dec 21, 2010 6:51 am
Tu nu sti cum sunt barbatii. Daca i se pune pata pe tine, o sa stea si luni sa sparga serverul ala. :) Voi numai la bani va ganditi. off off
-
liviu202
- Cunoscator

-
de Andyit » Joi Dec 30, 2010 2:42 am
Nu speria fetele ca se lasa de meserie,teoretic site/urile de videochat sunt 99% impenetrabile,practic nu sunt,cert este un singur lucru? site/urile nu tin datele personale pe acelasi server pe care e si site/ul deci...probabilitatea de ati afla datele in vreun fel este nula din start!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de ionut_ro » Mie Feb 09, 2011 7:16 pm
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Andreea9 » Mie Feb 09, 2011 7:29 pm
Simplu iti poate afla IP-ul,mai ales cand folosesti messenger-ul si dai click pe orice link trimis de nus-tiu cine.... ia uite ce e aici! si uite asa iti afla IP-ul!
-
Andreea9
- User Avansat

-
de ionut_ro » Mie Feb 09, 2011 7:40 pm
Andreea acelasi sfat si pentru tine: nu te baga unde nu cunosti!!!
Ai citit despre ce vorba in topicul asta inainte sa raspunzi? Sau ai raspuns de dragul de a raspunde?
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate