Webcam models

Adobe Flash media Live encorder

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Adobe Flash media Live encorder

Mesajde blooangel » Vin Sep 16, 2011 6:36 am

Buna
Am o problema...destul de grava as putea spune. Doar ce am cumparat un pc nou nout, procesor 3.2, ram 2gb, in fine, l-am cumparat in ideea ca vechiul meu calculator nu mergea pe mai mult de un site si mess deschise, imi statea CPU in 100%
bun, cu noul meu calculator, am intrat pe cams prin adobe, am deschis cateva ferestre de internet explorer si CPU-ul astuia s-a dus la 100%...ma intreb...ce dracu are, e nou, ar fi trebuit sa merga bine , cand n-am adobe deschis, e totul ok, maxim 10% CPU... nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa faca daca vreau sa lucrez pe mai multe site-uri simultan... stiti vreo metoda prin care sa fac Adobe sa nu mai imi chinuie atat calc? sa mai bag 2GB ram? sau?

Bafta la $$$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Adobe Flash media Live encorder

Mesajde Jules » Vin Sep 16, 2011 2:20 pm

O fi el nou, dar poate procesorul nu e destul de puternic. Am avut aceeasi problema in studio din aceeasi cauza, am schimbat toate procesoarele si s-a rezolvat problema.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Vin Sep 16, 2011 8:19 pm

Un sfat, cand cumparati PC-uri pentru videochat solicitati PC-uri pentru gammeri inraiti nu pentru office sau multimedia, costa o idee mai mult, intre 3000 si 5000 ron depinde de model, dar iti faci treaba cu el. un exemplu ar fi acesta:

http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... ge/fulger/
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde 0sk0 » Vin Sep 16, 2011 8:45 pm

studiovideochatvid scrie:Un sfat, cand cumparati PC-uri pentru videochat solicitati PC-uri pentru gammeri inraiti nu pentru office sau multimedia, costa o idee mai mult, intre 3000 si 5000 ron depinde de model, dar iti faci treaba cu el. un exemplu ar fi acesta:

http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... ge/fulger/

Nu sunt de acord. Cea mai buna varianta e sa il cumperi pe bucati, cu exact ceea ce iti trebuie. Daca vrei sa faci si altceva in timp ce faci vdc este bun pc'u din link. Daca vrei sa faci strict vdc pe el, nu se merita sa dai atatia bani.
Explicatie:
1. Placa de baza la 500 ron - gasesti si la 250 ron care sa suporte I5, I7 si peste 4GB la ram
2. Placa video la 700 ron nu te ajuta cu nimic
3. Hdd la 240 ron - gasesti si la 140 ron deoarece nu iti trebuie 1TB , enspemii de rpm si buffer cat mai mare.
4. Carcasa la 200 ron - gasesti si la 100 ron deoarece nu iti trebuiesc 5 spatii pentru HDD, 100 de mufe de usb, 100 de locuri unde poti pune coolere de sistem, etc
5. Sursa si cooler - de acord, mai bine previi decat sa se arda ceva.
In felul asta ai economisit ~1000 ron, bani de care iti poti lua monitor,tastatura, etc.

In concluzie si un pc office sau multimedia este bun pentru vdc atata timp cat nu te zgarcesti la procesor si ram.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Vin Sep 16, 2011 10:12 pm

1-placa de baza la 250 ron iti poate da restarturi cand nu te astepti

2- daca placa video nu te ajuta la nimic....no comment

3-Cu hard-ul ai nimerit-o, un hard de 250GB este suficient

4-O carcasa de 100 ron este slab ventilata, prost construita uneori chiar fara nici o ventilatie, o carcasa trebuie sa ofere spatiu si o ventilatie corespunzatoare, altfel, componentele se supraincalzesc si devin suprasolicittate.

5- si aici ai nimerit

6- un PC office sau multimedia este bun doar pentru ce este facut, un PC dedicat gammerilor are procesor de ultima generatie, memorii puternice si de calitate, daca vrei sa faci videochat doar de amuzament atunci e buna recomandarea lui 0sk0, asta doar daca vrei sa vezi cum este si trebuie sa sti ca nu iti va merge pe orice site, daca, videochat-ul este jobul tau zilnic, atunci iti cumperi un PC dedicat gammerilor care iti va aduce rezultatele mult dorite si te va feri de neplaceri.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde 0sk0 » Sâm Sep 17, 2011 1:15 am

Eu am o carcara la 100 ron, i-am mai pus un cooler de sistem, pcul sta aprins ~18h pe zi, placa de baza, la fel in jur de 200 ron am dat pe ea, si nu am avut nici-o problema de cand il am (in curand face 2ani). Daca iti iei placa de baza noname, normal ca s-ar putea sa ai probleme cu ea, si culmea ca pana acuma nu am auzit ca un pc sa dea restart din cauza placii de baza, din cauza ca supraincalzea procesoru, sau de la win, sau la de la ram, din cauza placii de baza nu.

Carcasa slab ventilata si prost contruita.....majoritatea carcaselor au in spate 2 spatii unde poti pune coolere de sistem, si pe partea din dreapta, la fel 2 spatii speciale pentru coolere de sistem (chiar si alea la 100 ron). Constructia proasta cam pica, deoarece marimile sunt universale (tower, mini,etc) cu spatii delimitate pt hdd, unitate CD, sursa, etc. Carcasele nu sunt prost contruite, ci trebuie doar sa fii atent ce cumperi ca exista posibilitatea ca placa de baza sa nu iti stea pe pozitie. In functie de model, difera si marimea la placa de baza, automat existand si diferite tipuri de carcase in asa fel incat sa nu te trezesti ca ai cumparat o placa de baza dar nu exista carcasa unde sa o poti prinde.

Cu ce te ajuta o placa video la 700 ron? Cu ce este mai buna o placa video la 700 ron in comparatie cu una la 100 ron (in vdc ma refer, nu in general)?

Din ce citesc, eu am specificat ca merge si un pc office sau multimedia, daca nu te zgarcesti la procesor si la ram(din acest lucru eu inteleg sa iti cumperi un procesor si ram cat mai bun). Iar citand din ce ai spus tu "un PC office sau multimedia este bun doar pentru ce este facut, un PC dedicat gammerilor are procesor de ultima generatie, memorii puternice si de calitate" nu e cam acelasi lucru? Tu sustii sa cumperi un pc dedicat gammerilor pentru ca are procesor si memorii de calitate.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Sep 17, 2011 7:21 am

No comment!, surf placut!
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde 0sk0 » Sâm Sep 17, 2011 9:44 am

Eu chiar astept un rapuns de la tine: cu ce te ajuta o placa video la 700 ron in vdc, pentru ca pari convins ca trebuie una.
Ti-am explicat cum sta treaba cu aerisirea, cu placa de baza(nu pretu conteaza ci marca)etc iar raspunsu tau a fost :|. De aici ce ar trebui sa inteleg ca te incadrezi in categorie de persoane care nu stie nici macar cum sa puna o placuta ram pe placa de baza si care atunci cand vrea sa inlocuiasca o componenta la pc prefera sa isi cumpere unul nou ca e greu cu upgrade si sa cauti componente compatibile.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Sep 17, 2011 12:05 pm

Nu am spus ca trebuie una la 700 ron, dar dupa cum afirmi:

0sk0 scrie:2. Placa video la 700 ron nu te ajuta cu nimic
In concluzie si un pc office sau multimedia este bun pentru vdc atata timp cat nu te zgarcesti la procesor si ram.

Nu are rost sa comentez nimic, este problema fiecaruia cum isi face job-ul, iar ca idee, am plecat de la un dual core 2,93 Ghz, dar in ziua de azi nu mai merge daca folosesti stream-uri HD si lucrezi cu cate 3-4 site-uri in acelasi timp folosind stream HD, configuratiile la PC-urile studioului, le-am facut singur, dar ca idee sunt asemanatoare cu acesta:

http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... ge/master/
Fiecare PC in parte ma costat 3500 ron

Referitor la asta:

0sk0 scrie:Eu chiar astept un rapuns de la tine::|. De aici ce ar trebui sa inteleg ca te incadrezi in categorie de persoane care nu stie nici macar cum sa puna o placuta ram pe placa de baza si care atunci cand vrea sa inlocuiasca o componenta la pc prefera sa isi cumpere unul nou ca e greu cu upgrade si sa cauti componente compatibile.

Esti departe rau, daca ar fi fost asa ce rost ar fi avut sa mentionez ca iti trebuie un airflow decent, ca sa nu mai zic, ca degeaba ai, airflow-ul daca wire management este varza., fiecare isi face cum vrea sistemul, nu sunt aici ca sa dau lectii nimanui, am expus o parere pur personala si atat, ca, se va tine cont ori nu de ea, putin ma intereseaza, este o, opinie personala si atat!
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde 0sk0 » Sâm Sep 17, 2011 1:43 pm

In continuare raman cu acceasi afirmatie o placa video scumpa este inutila pentru vdc.
Wire management tine mai mult de sursa decat de placa de baza, de felul cum sunt firele care ies din sursa, pentru placa de baza, hdd, unitate cd, coolere, etc, tu le iei si le duci grupate, acesta fiind avantajul surselor mai scumpe, pentru au cablurile altfel fata de o sursa nomala ieftina.
Daca tii atat de mult la racire iti recomanda un sistem de racire pe freon, pentru ca airflow, daca stii cum sa il faci, poate acelasi si intr-o carcasa pe care dai 100 ron, dar si intr-o carcasa pe care dai 500 ron.
Vad ca de placa de baza de la 500 ron ai ajuns la 750 ron, ceea e imi da impresia ca nu stii exact ce face o placa de baza si din ce cauza unele placi de baza sunt mai scumpe fata de altele (ma refer la placile de baza care au aceeasi calitate, nu daca stai si le imparti in slabe si bune pentru a nu intampina diverse probleme pe viitor, dar nu restarturi, pentru ca nu se pune problema de rr din cauza ca placa de baza e proasta).
O mica intrebare: care este difenta intre o placa de baza pentru gameri si una normala?
Raspunsul e simplu, iar diferenta dintre ele nu te ajuta cu nimic in VDC.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde Jules » Sâm Sep 17, 2011 2:54 pm

Referitor la placa video, cam prin 2009 la sfarsit, aveam mari probleme cu encoderul amintit in topic. Ni se restartau frecvent calculatoarele atunci cand deschideam encoderul sau ne dadea n erori. Problema s-a rezolvat in momentul in care seful a scos placile video din calculatoare. Nu pot sa-mi dau seama nici acum de ce a fost o legatura intre cele doua, dar atata timp cat placa de baza are incorporat si video, pt noi este perfect. A trecut peste un an si singura problema aparuta a mai fost cea cu cpu la 100% de a trebuit sa schimbam procesoarele.
Din moment ce noua ne merg perfect calculatoarele fara placi video, nu vad de ce sa dai atatia ani pe una.
@studiovideochatvid, esti cumva skins de pe adultvideochat.ro? daca da, spune-mi de acum ca sa stiu sa nu mai intru nici pe forumul asta.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde 0sk0 » Sâm Sep 17, 2011 8:50 pm

Jules scrie:Din moment ce noua ne merg perfect calculatoarele fara placi video, nu vad de ce sa dai atatia ani pe una.

O mica corectie, fara a se lua in nume de rau. Un pc nu are cum sa mearga fara placa video, pentru ca nu ai cum conecta monitoru la pc(in primu rand). Dupa cum ai spus mai sus placa video ai, dar este cea incorporata. Dezavantaju la placile video incorporate spre deosebire de o placa video la 50-100 ron este faptul ca aceea iti ia din memoria ram a pcu-ului, dar daca, de exemplu, se foloseste win x86 si pc-ul are 4gb la ram acest lucru nu se va simti.
Problema cu placa video poate veni din mai multe cauze, printe care:
1. din cauza unui fluxe de curent, sau ceva asemanator slotul pentru placa video de pe placa de baza s-a stricat
2. ori placa s-a stricat, din anumite cauze

Si inca un mic comentariu @studiovideochatvid pentru incheiere deoarece incepe sa se transforme in off-topic Probabil ca ai tu niste cunostinte in domeniu IT, dar sunt vagi si iti mai trebuie multa documentare, experimentare, testare. Iar in legaruta cu acele pc-uri pe care tu sustii ca le ai nu prea cred ca exista. Pentru o persoana care tine mult la dotarea tehnica a studioului dar siteul studioului este pe un domeniu gratuit, adica isi permite sa cumpere calculatoare de peste 3000 ron bucata, dar nu poate da 40euro (liftime) pentru un domeniu .ro cu cel mai mic pachet de gazduire, si un site care sa aiba un design profesional, cu un banner frumos (nu facut in paint), cu o galerie foto pentru prezentarea studioului.....aici se cam ridica niste semne de intrebare.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde blooangel » Dum Sep 18, 2011 10:43 am

Am prins ideea..o sa-mi mai pun 2GB de rami si-o sa vad ..nu-mi trebuie mult, lucrez doar cu 3 site-uri, iar eu consider ca procesorul meu e ok, cand o sa am bani poate o sa mi iau i7...pana atunci ma multumesc cu asta

Multumesc pt raspunsuri :)
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde theselby » Mar Ian 03, 2012 1:53 am

blooangel scrie:Am prins ideea..o sa-mi mai pun 2GB de rami si-o sa vad ..nu-mi trebuie mult, lucrez doar cu 3 site-uri, iar eu consider ca procesorul meu e ok, cand o sa am bani poate o sa mi iau i7...pana atunci ma multumesc cu asta

Multumesc pt raspunsuri :)

total gresit.

In videochat CPU conteaza.... ram-ul PREA PUTIN. Cu 2GB de RAM pe un Windows XP poti tine 5 FMLE-uri (daca te tine CPU-ul)

Nu da banii degeaba pe RAM. Investeste in CPU.... ala e cel mai important!
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde FrozenHearted » Vin Ian 13, 2012 6:53 pm

Unul dintre site-urile pe care fac broadcast, e si Cams`ul. Automat, ca sa pot transmite HD, trebuie sa folosesc Adobe FMLE. Setarile in Adobe le-am facut dupa indicatiile de pe site`ul Cams. Eu personal nu sunt multumita de calitatea streamului. Am web Logitech C910, folosesc superwebcam ca spliter. In spliter, imaginea este buna. In Adobe, vede mai saracacios in detalii, plus ca vede si putin pixelat. Voi tot aceleasi setari folositi? Eu am facut si unele experimente: Am intrat de pe alt calculator pe streamul meu. O data cand faceam broadcast prin Adobe, si odata fara. Am observat ca imaginea este mai clara fara Adobe. Faza naspa e ca daca stai pe site fara Adobe, automat pierzi si iconul Hd, si implicit pierzi si din membri. Ce pot modifica in setarile FMLE ca sa am o calitate mai buna fata de cea actuala?
FrozenHearted
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Software & Tools