Webcam models

adult stream flux

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

adult stream flux

Mesajde il_magic000 » Sâm Noi 26, 2011 6:53 am

salut
ati auzit vreodata de aceasta chestie?am dat google si nimic....nush ce poate fi.va intreb deoarece am vb cu un membru de la mfc si mi-a spus ca este un fel de email unde modelele dupa mfc trimit poze date despre varsta etc...dupa care sunt puse nu stiu iar membrii carora le plac pozele dau click si le da redirect to your room in mfc...a zis ca asa au toate modelele de top si de aceea au trafic mare.mentionez ca nu mia cerut poze sau ceva de genu...era o discutie banala ...si l-am intrebat sa-mi spuna cate ceva ...secrete dale mfc...

astept reply....fara rautaciosi....
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: adult stream flux

Mesajde il_magic000 » Sâm Noi 26, 2011 6:58 am

iata ce date si unde tre sa trimit :

adultstreamflux@gmail.com

name of model it recommend you
1 id scanned
1 face picture
1 face id picture
name of streaming
(your screen name in mfc)
and at least 5 pictures HD digital pictures hardcore full body visible face
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde studiovideochatvid » Sâm Noi 26, 2011 1:04 pm

Interesant, nu era suficient screen-ul? trebuie si ID-ul trebuie TOT exact ca la o inregistrare noua ca model in site!! sau.......pentru schimbarea datelor..mie imi miroase a o TEAPA bine gandita!
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Mie Ian 11, 2012 11:33 pm

WOw..de chestia asta nu am mai auzit..suna interesant..dar prea frumos ca sa fie adevarat.Atunci de ce mai exista profiluri pe mfc si poze de profil?Si liste intregi cu pozele modelelor?ca doar dupa alea se iau membrii..
Deci cam suna a teapa.Ideea este ca avem modele romance in top pe mfc,deci nu se poate spune ca mfc-ul directioneaza membrii la modelele americane si de-aia ele sunt in top.Asa ca adevarul cu membrii si castigurile mari l-am putea afla de la ele :daca au facut vreo "smecherie" sau au muncit pe bune 10-12 ore pe zi ca sa ajunga acolo unde sunt.:)
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde FrozenHearted » Joi Ian 12, 2012 12:54 am

E teapa 100%. Toate informatiile pe care ti le-a cerut, se folosesc pentru a deschide conturi noi pe site`uri de vch.
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde studiolasvegas » Mar Ian 17, 2012 8:12 pm

salut
uite ca am testat daca e adevarat pe un cont vechi pe care nu il mai foloseam si surpriza, se pare ca merge.
acum ori coincidenta e asa de mare incat s-a umplut pagina de membrii ori toti care zic aici ca e teapa, au incercat si ei si le merge si descurajeaza lumea sa incerce sa nu apara concurenta.
si domnilor.. am mai aflat ca astia castica din clicks si ca ar avea peste 1.000.000 de vizitatori unici pe zi, iar pozele modelelor directeaza vizitatorii catre modele.
iar cu teoria ca x cer acte sa deschida conturi noi... ce fac cu actele cand modelele nu exista? ca siturile sunt bine dotate si imediat afla orice porcarie.
sunt curios sa vad pe altii care incearca sa vad rezultatele
studiolasvegas
Incepator
Incepator

Mesajde il_magic000 » Mie Ian 18, 2012 7:10 pm

adica tu ai incercat "las vegas"?????cu ce membru ai vb sau cum ai facut ca nu inteleg prea bine
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde studiovideochatvid » Mie Ian 18, 2012 7:53 pm

studiolasvegas scrie:salut
uite ca am testat daca e adevarat pe un cont vechi pe care nu il mai foloseam si surpriza, se pare ca merge.
acum ori coincidenta e asa de mare incat s-a umplut pagina de membrii ori toti care zic aici ca e teapa, au incercat si ei si le merge si descurajeaza lumea sa incerce sa nu apara concurenta.
si domnilor.. am mai aflat ca astia castica din clicks si ca ar avea peste 1.000.000 de vizitatori unici pe zi, iar pozele modelelor directeaza vizitatorii catre modele.
iar cu teoria ca x cer acte sa deschida conturi noi... ce fac cu actele cand modelele nu exista? ca siturile sunt bine dotate si imediat afla orice porcarie.
sunt curios sa vad pe altii care incearca sa vad rezultatele

Interesant cum din primul post ajungi direct aici si dai MAGNA CUM LAUDE acelui post de mai sus! :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolasvegas » Joi Ian 19, 2012 1:06 pm

asta pentru ca am facut probabil ca oricare altul, prima oara am cautat pe google sa vad ce se zice despre asa ceva, pentru ca romanul e Toma necredinciosu' si am vazut ce se scrie aici si pe alte forumuri.
iar cand nu vrei sa risti aiurea, faci un test cu ceva care nu te afecteaza. asta am facut.
n-am zis ca ii ridic la cer, am zis ca e interesant sa vad alte raspunsuri de la cei care incearca si nu doar de la cativa care tot ce nu e al lor e naspa :P
studiolasvegas
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale