Webcam models

Adult Work

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Adult Work

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Mar Dec 14, 2010 2:13 pm

Salut la toti spune-ti va rog care e procedura cu inregistrarea pe AdultWok ca studiou? Mersi anticipat.
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Adult Work

Mesajde Andyit » Mar Dec 14, 2010 2:38 pm

Intri aici/
http://www.adultwebcamstars.com/site-videochat.php
Cauti site/ul ce te intereseaza dai clik pe inregistrare studio si urmezi pasii.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Mar Dec 14, 2010 2:51 pm

Andyit scrie:Intri aici/
http://www.adultwebcamstars.com/site-videochat.php
Cauti site/ul ce te intereseaza dai clik pe inregistrare studio si urmezi pasii.

hahaha mersi de gluma
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Mesajde ionut_ro » Mar Dec 14, 2010 5:14 pm

hahaha ... nu e o gluma. omu a facut un lucru corect... te-a trimis sa citesti...
vezu ca ai sus optiunea de Search... sau ia forumul la citit... si o sa vezi care e procedura.

nu mai cautati sa va vina totul sub nas... si luati forumul asta ca o favoare facuta voua ca va documentati, nu ca o obligatie a celorlalti sa va dea raspunsul.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde vrabiutza » Mar Dec 14, 2010 5:59 pm

Buna, referitor la acest site am o intrebare , SE POATE LUCRA SI IN GROUP . 3 SAU 4 , caci eu pe site nu am gasit categoria asta
vrabiutza
AWStudent
AWStudent

Mesajde vrabiutza » Mie Ian 12, 2011 9:11 pm

Buna seara , am si eu o problema cu adultwork.com, lucrez de ceva timp pe el si am ales ca modalitate de plata transfer bancar, au fost ok pina acum cu platile dar de ieri am o problema destul de grava.
Precizez ca am internet banking si in fiecare zi de marti cand ei fac transferul eu primesc mail de confirmare si instiintare precum ca banii au fost transferati si ii puteam vedea si in contul bancar , numai ca de ridicat nu-i puteam ridica decat abia a doua zi , dar de data asta au trimis banii de ieri. IN CONTUL BANCAR NU AU INTRAT SI NU AM PRIMIT NICI MAIL DE CONFIRMARE , CE POT SA FAC , VA ROG SA MA AJUTATI
vrabiutza
AWStudent
AWStudent

Mesajde vrabiutza » Mie Ian 12, 2011 9:42 pm

A PRIMIT CINEVA BANII DIN TRANSFERUL EFECTUAT IERI PE ADULT,BANII APAR TRANSFERATI DAR NU I-AM PRIMIT IN CONT NICI PANA AZI,IMI RASPUNDE CINEVA ,VA ROG FRUMOS????????????????
vrabiutza
AWStudent
AWStudent

Mesajde vrabiutza » Mie Ian 12, 2011 11:11 pm

firebird scrie:Nu mai "tipa" si asteapta si tu macar 24 -48 de ore..De unde atata disperare?

am intrebat daca a primit cineva banii,nu a tipat nimeni.app maine dimineata se fac 48 de ore de cand au facut transferul iar eu nu am banii in cont,de asta am intrebat daca i-a scos cineva,mersi
vrabiutza
AWStudent
AWStudent

Mesajde ardientestd » Joi Ian 13, 2011 1:58 am

Cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu adult work sa vezi daca intradevar au facut transferul, sa iti dea datele de identificare ale transferului si sa te duci la banca sa vb si cu ei sa vezi unde este problema.
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde vrabiutza » Joi Ian 13, 2011 2:58 am

DA , MULTUMESC FRUMOS, AM SPECIFICAT SI SPUS , BANII PE SITE APAR TRANSFERATI DIN DATA DE 11/01/2011, DAR IN CONTUL MEU NU AU INTRAT , LA CE ADRESA AS PUTEA SA LE COMUNIC ???
vrabiutza
AWStudent
AWStudent

Mesajde ardientestd » Joi Ian 13, 2011 3:21 am

Autentifica-te, urmeaza linkul asta:
Click aici
dai close window si iti va aparea un formular de contact. cu nume, email, problema si descrierea detaliata a problemei.
Daca linkul nu functioneaza, dute la help, ai acolo in dreapta search help center, scrii PAYMENT si este al patrulea post, close window si formularul.
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde vrabiutza » Joi Ian 13, 2011 3:41 am

Mersi frumos dar le-am trimis mesaje aici si nici un raspuns pina acum, precizez ca de fiecare data cind ei faceau transferul banii apareau in cont din data din care era facut transferul si a doua zi ii puteam ridica m dar de data asta nu am primit nici un ban in cont iar pe site transferul apare facut
vrabiutza
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale