Salut am si eu o problema legata de adulwork.com daca se poate sa ma ajutati si pe mine.Am lucrat de acasa mi-am facut cont pe adultwork...in fine....Siteul mi-a blocat contul nu stiu de ce stie toata lumea ca nu iti dau detalii....am facut 2 transfer request inainte dee a bloca contu dar banii nu au mai ajuns in epassportul meu .... daca stiti cumva o adresa de mail de la ei dar nu cea de la help center va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute cu un mail direct la ei raman dator si promit sa ajut si eu la randu meu pe altcineva la greu daca pot Id mess Minel_the_boss Multumesc
Salut mmmm am inteles ca trebuie sa intru pe acest site pentru a incepe un videochat dar habar nu am :(( ce trebuie sa fac ? va roggggggggg sa imi spuna cineva am pierdut toata dimineata aici si tot nu am inteles va rog mult
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .