Webcam models

adultwork.com

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

adultwork.com

Mesajde Marie » Mar Noi 23, 2010 4:43 pm

hey, back again cu inca o problema :) am reinstalat soft-uril dar e cam la fel. ma gandesc ca sunt momente in care conexiunea e proasta. Voiam sa intreb de tips-urile de pe adultwork.Care e faza cu ele ? Apar la credits statement dar la credits activity nu apar..si cand ma uit sa vad cat am pe sesiune, dau la credits activity ca e mai usor sa selectez datele decat sa adun la statements fiecare lira in parte. Au si ele termen de 24 ore sa intre in cont ca la booking-uri ? Sau efectiv nu apar la sectiunea aia, si daca nu sunt atenta si nu le calculez, le pierd ? Ceva nu e in regula si nu-mi dau eu seama ce.. ori procedurile mele sunt proaste, ori site-ul e de vina. Luminati-ma si pe mine daca aveti vreo idee, va rog. thank you
Marie
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: adultwork.com

Mesajde evasunrise111 » Vin Iul 22, 2011 9:07 pm

Pot lucra si din alta tara pe site-ul adult work ? Daca da trebuie sa anunt admin-ul ? Lucrez pe cont propriu . MERSI .
evasunrise111
Incepator
Incepator

Mesajde xwebcamworld » Lun Iul 25, 2011 7:36 pm

hi..
from the house?..yes of course you can work everywhere!! you have good connection and webcam no problem..if you work with studio.. ask them !! have nice day...XWEBCAMWORLD
xwebcamworld
AWStudent
AWStudent

Mesajde xsi0 » Lun Dec 12, 2011 10:55 pm

HELLLP

Am incercat sa fac cont pe ADULTWORK si sunt in asteptare de 1 luna......tot imi scrie pendinggg....Am trimis mail la ei de n ori si nici-un raspuns.....ce trebuie sa fac????/ Daca stiti o alta metoda...please help me msss
xsi0
Incepator
Incepator

Mesajde xsi0123 » Sâm Dec 17, 2011 2:09 pm

Vreu sa fac si eu cont pe ADULT.....si nu reusesc sub nici-o forma.....Am contul in verificare de 1 luna si inca nimik....Am trimis mail lui boss si i-am propus o colaborare, dar mi-a zis ca nu tre sa fac nimik in sensul asta si ca tre sa astept validarea id-ului (am ami trimis si alt act de al meu ca dubla verificare, si tot mnimik). Cine ma poate ajuta....ce sa fac???
xsi0123
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Site-uri video chat