Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de studiolove69 » Sâm Oct 16, 2010 8:48 am
salut, acestea sunt cele 2 adrese de email pe care le folosesc cand fac cont pe adult de performer. boss@sweetkicklimited.comandreea@sweetkicklimited.com - vb in romana le spui ca vrei sa iti deschizi cont de model , o sa iti trimita un document si gata.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de ionut_ro » Sâm Oct 16, 2010 10:58 am
intri frumos pe adultwork.com si dai continue... pasul 1: in dreapta ai New User - acolo bagi datele noului cont.. nickname, parola, adresa de mail... si ce mai cer ei acolo.. pasul 2 : cand te inregistrezi poti alege intre Seeking si Offering. tu alegi offering apoi bifezi Webcam Work. pasul 3 : te duci la Edit Profile si iti faci putin profilul.. pt inceput pasul 4: ii trimiti mail lu nenea boss in care ii cer frumos sa te ajute cu aprobarea contului... semnezi contractul trimis de el... te mai bagi odata la editat profilul (sa fie gata de lucru)... iti downloadezi softul si... bafta la $$$ 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Alexia » Lun Oct 18, 2010 10:12 pm
Da am incercat toate variantele voastre NIMIC singurl mail de la ei este acesta : Hello, According to AdultWork.com Rules the control team is allowed to guide and help only groups or models under Direct Control ( signed agreement, permanent control of online activity on AdultWork.com, email support and Control Fee of 3% ) Any other group or model must read the Terms and Help Center pages where all rules and options are described. Regards, SKL Team support1@sweetkicklimited.comSweetKick - Your Personal Business Advisor www.paytoomobile.comNow your Mobile becomes your Wallet - PayToo replaces ePassporte!
-
Alexia
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Lun Oct 18, 2010 10:29 pm
mai trimite-i un mail domnului boss in care ii spui ca esti incepatoare si ca esti dispusa sa semnezi acel contract cu "domnia sa". in schimbul "serviciilor" prestate de el va primi 3% din castigurile tale... btw... scriei in romana (e de'al nostru) Bafta acolo!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Utilizator sters » Lun Oct 18, 2010 11:07 pm
ionut_ro scrie:mai trimite-i un mail domnului boss in care ii spui ca esti incepatoare si ca esti dispusa sa semnezi acel contract cu "domnia sa". in schimbul "serviciilor" prestate de el va primi 3% din castigurile tale... btw... scriei in romana (e de'al nostru) Bafta acolo!!! 
Da de unde stii ca e roman de-al nostru? 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de ionut_ro » Lun Oct 18, 2010 11:16 pm
dupa cum bine stii lucrez la un studio... tot suportul de care avem nevoie pt adultwork il avem de la domnu boss eu personal de fiecare data cand e necesar sa il contactez ii scriu in limba romana... ce stiu despre el : suport pt adultwork.com europa de est, locuieste in Seychelles, are sub "tutela" majoritatea studiourilor si performerilor independenti de la noi. cred ca e destul de usor sa iti dai seama ca e de-al nostru 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de spaniolul » Lun Oct 18, 2010 11:42 pm
Moldovene! corect se se scrie asa: ----------------------- da-o n mortii ei. ----------------- nu cum ai scris tu: ----------------------- dao"n mortii ei. ----------------------- Dar ce pretentii poti avea la un putoi analfabet! 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Under10 » Mar Oct 19, 2010 1:50 am
spaniolul scrie:Moldovene! corect se se scrie asa: ----------------------- da-o n mortii ei. ----------------- nu cum ai scris tu: ----------------------- dao"n mortii ei. ----------------------- Dar ce pretentii poti avea la un putoi analfabet! 
Spaniolul ce ai mai ? ... chiar vreti sa stricati toate topicurile ?
-

Under10
- Profesionist

-
de winxpfather » Mar Oct 19, 2010 7:35 pm
Ah, si eu am avut o tresarire de bucurie. Am crezut ca au trecut 30 zile si ca am scapat de pedeapsa, dar ma bucur prematur, nici nu a avut timp sa gandeasca tortura prea bine. Astept inca... sper sa fie bine. :)
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
de Marie » Dum Noi 14, 2010 10:33 pm
Hello.Aveti probleme cu soft-ul de la adult ? la noi membrii spun ca vad black screen, sau green screen si nu pot sa-mi dau seama din ce cauza.Pe celelalte site-uri nu avem probleme, doar pe justcamit si se intampla des chestia asta..sau intra membrii si ies, incontinuu.Nu stau nici 3 secunde.Sa fie de la site sau avem noi o problema ? Help anyone?
-

Marie
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Lun Noi 15, 2010 4:20 pm
noop... la mine nici o problema incearca sa reinstalezi softul si vezi cum se comporta dupa
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
Înapoi la Site-uri video chat