Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Sesja » Vin Aug 14, 2009 12:44 pm
Buna!Am o problema(ca mai toti)legata de AdultWork si anume:am contul facut etc etc...dar nu stiu de unde sa downloadez JustCamIt-ul.Ma poate ajuta cineva?Si am mai inteles ca iti trebuie minim 200 de credite ca iti iei banii...200 de credite inseamna 200 de lire?
Multumesc anticipat cui ma va ajuta!
-
Sesja
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de UserSters » Vin Aug 14, 2009 2:00 pm
intri in cont mergi la my detalis ------> edit profile ----->dreapa la mijloc la Offer DirectCam? dai click pe edit settings de descide o fereastra , jos in fereastra dai click pe JustCamIt Settings si pe noua fereastra ai download justcamit si log in-ul in justcamit
-
UserSters
- User activ

-
de Sesja » Vin Aug 14, 2009 7:12 pm
Am gasit,multumesc!
-
Sesja
- Incepator

-
de vavi » Sâm Mar 13, 2010 5:26 pm
spune-mi te rog unde trebuie sa ma inregistrez pe adultwork, nu am gasit nicaieri...doar pt membru..merci
-
vavi
- Incepator

-
-
de teroristu199 » Dum Mar 14, 2010 12:12 am
tot acolo e si pentru modele.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de sunflower » Dum Mar 14, 2010 2:19 am
Pe prima pagina...mare si lat... "New Visitors - Register Registration & Membership is Free!"
"If offering, select services:
Webcam Work "
Bifezi "Terms of use" si apoi "Submit". Vei primi un e-mail. Da un search pe forum ca sunt posturi destule despre AW.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
de hot_girl » Vin Mar 25, 2011 7:15 pm
Buna...nu am stiut exact unde sa scriu....insa pe adult work cand ma loghez unde ar trebui sa imi arate imaginea IMI APARE NEGRU !!! mentionez k nu am splitcam( gen webcamax cu care sa dea conflict) am inslalat doar programul de la logitech care imi permite sa stream pe mai multe site'uri.... i s'a mai intampat cuiva asa ceva? daca da sa'mi spuna si mie cum a rezolvat'o.... is noua pe aw si nu stiu prea multe..... va multumesc anticipat!!! 
Traim in ROMANIA iar asta ne mananca tot timpul......
-
hot_girl
- Incepator

-
-
de Crina@ » Vin Mar 25, 2011 7:39 pm
Alegi direct camera cu care lucrezi fara alt program,sau mergi printrun split cam, de ex: Webcam spliter: http://very-soft.com/wcspro
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de al3xa » Mar Apr 19, 2011 11:08 am
Am si eu o problema cu adultwork , am facu contul , am completat datele despre model ( profil ) si am downloadat justcamit ! Dupa ce am setat server ID user si pass imi zice urmatorul mesaj : Server Status : Connecting to Server, wait.... Server Status : You are not permitted to login at this time. Verification is required. Server Status : Cannot Connect to Server Server Status : Connecting to Server, wait.... Server Status : You are not permitted to login at this time. Verification is required. Server Status : Cannot Connect to Server
Ma poate ajuta cineva va rog ?
-
al3xa
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Mar Apr 19, 2011 2:10 pm
Ai urcat pe site documentele de verificare a contului sa poti bifa Webcam Work? Adica: cartea de identitate si o foaie cu poza cu data.
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de ionut_ro » Mar Apr 19, 2011 2:23 pm
Scuze pentru greseala
*poza cu tine in care tii in mana o foaie pe care scrie ADULTWORK.COM si data
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de kas » Vin Mai 06, 2011 2:12 pm
sall ! am si eu cateva intrebari . cum imi fac si eu cont pe sitte asta si plata merge prin payooner ? si inca ceva pot sa imi fac cont de master ? va rog eu sa ma ajutati k sunt si eu la inceput si nu prea ma descurc asa bn ! ms frumos
-
kas
- Incepator

-
-
de vitalika10 » Lun Aug 08, 2011 3:00 pm
Buna! Eu am lucrat pe AdultWork,de la studio,dar m-am hotarat sa incep de acasa.Problema este,ca nu stiu daca pot sa imi deschid alt cont  ....Totusi ,am auzit ca as putea sa imi deschid alt cont,dar trebuie sa treaca 3 luni fara sa ma mai loghez...Este adevarat? Imi doresc f mult sa contiunui pe site-ul asta! Help me pls!! Multumesc!
-
vitalika10
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale