de sunflower » Dum Oct 03, 2010 12:15 am
@lissaniagir, discutii despre payoneer gasesti pe forum. Trebuie doar sa dai SEARCH.
M-ati albit intre picioare cu 100 de intrebari pe aceeasi tema. Faceti varza forumul asta.
N topicuri pe aceeasi tema, intrebari aruncate aiurea prin diferite topicuri... spam si magarii la greu (gen mark57842, bluemediastudio etc ... sunteti destui). Ca sa nu mai spun si de lenea noilor veniti. Vin pe forum si arunca intrebarile... si asteapta raspunsuri rapide.
Intrebari neclare, raspunsuri pe masura si tot cel care vrea sa ajute este jignit.
Nimeni nu s-a nascut invatat, este adevarat... insa haideti sa nu trecem cu vederea la auzul acestor cuvine (le-am citit de nush cate ori pe aici). Si la scoala, iti preda (deci ai informatia sub nas), insa nu sta nimeni sa-ti repete acelasi lucru de n ori. Vrei sa te documentezi, o faci si singur, fara sa te impinga cineva de la spate.
Nici nu iti mai vine sa postezi... cand m-am inscris aici, nu era asa. Mai era bun simt.
Nu se mai poate asa. Sunteti adulti, deci comportati-va ca atare, fara sa transformam forumul in piata. E fix ca pe stadion aici.
Dragi moderatori, ce faceti acolo? Ca nu v-am mai vazut de mult.