Webcam models

ma ajuta cineva sa mi fac cont plssssssssssss

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: ma ajuta cineva sa mi fac cont plssssssssssss

Mesajde lissaniagir » Sâm Oct 02, 2010 11:22 pm

te ajut eu daca vrei..oricum e foarte simplu..dar nu stiu cum sa te ajut imi lasi id tau sau cum?
lissaniagir
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde spaniolul » Sâm Oct 02, 2010 11:51 pm

lissaniagir scrie:Buna puteti sa imi spuneti si mie daca lucrez dupa mai multe siteu-ri cum ar fi live jusmin, xlove,freecam etc, trebuie cate un card la ficare site sau daca ai unu dupa siteu-ul livejusmin bani se primesc pe acel card dupa toate site-urile ca nu am inteles...

Cu cardul pyoneer de pe jasmine te poti inregistra pe orice site ce are ca modalitate de plata payoneer.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Sâm Oct 02, 2010 11:53 pm

lissaniagir scrie:te ajut eu daca vrei..oricum e foarte simplu..dar nu stiu cum sa te ajut imi lasi id tau sau cum?

Ceva nu e in regula,pana mai ieri nu stiai cum poti folosi un card payoneer pe mai multe site-uri si acum ai devenit expert in conturi?
posibil .....CLONA? :smt003 :smt003 :smt003
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Dum Oct 03, 2010 12:15 am

@lissaniagir, discutii despre payoneer gasesti pe forum. Trebuie doar sa dai SEARCH.
M-ati albit intre picioare cu 100 de intrebari pe aceeasi tema. Faceti varza forumul asta.
N topicuri pe aceeasi tema, intrebari aruncate aiurea prin diferite topicuri... spam si magarii la greu (gen mark57842, bluemediastudio etc ... sunteti destui). Ca sa nu mai spun si de lenea noilor veniti. Vin pe forum si arunca intrebarile... si asteapta raspunsuri rapide.
Intrebari neclare, raspunsuri pe masura si tot cel care vrea sa ajute este jignit.
Nimeni nu s-a nascut invatat, este adevarat... insa haideti sa nu trecem cu vederea la auzul acestor cuvine (le-am citit de nush cate ori pe aici). Si la scoala, iti preda (deci ai informatia sub nas), insa nu sta nimeni sa-ti repete acelasi lucru de n ori. Vrei sa te documentezi, o faci si singur, fara sa te impinga cineva de la spate.
Nici nu iti mai vine sa postezi... cand m-am inscris aici, nu era asa. Mai era bun simt.
Nu se mai poate asa. Sunteti adulti, deci comportati-va ca atare, fara sa transformam forumul in piata. E fix ca pe stadion aici.
Dragi moderatori, ce faceti acolo? Ca nu v-am mai vazut de mult.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde alymar » Lun Oct 04, 2010 10:10 pm

buna seara ! mai revin cu o mica problema .....am facut un cont de agent pe imlive si acum prin intermediul lui doresc sa fac un cont de performer pt doua fete(lesby) ...dar sincer la cat sunt eu de ambitioasa si la cate am reusit pana acum +ajutorul vostru bineinteles :heart: nu inteleg sau mai bine nu nimeresc pt 2 persoane........daca reusesc si cu imlive si cu mfc promit ca dau un rand de suc pt fete si bere pt baieti :rock: :P .......multumesc mult anticipat!
alymar
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Lun Oct 04, 2010 11:31 pm

Pai spune unde te-ai impotmolit. Cand fac un cont pt un model nou iti fac cateva print screen-uri si le postez aici.
sunflower
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Discutii generale