Webcam models

Ma ajuta cineva ?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Ma ajuta cineva ?

Mesajde alllystudio » Lun Feb 14, 2011 6:50 pm

Salut sunt nou in domeniu defapt am lucrat 4 , 5 luni la un studio si nu mi-a placut deloc luam 9 milioane pe luna :( ( sunt baiat ) da chiar si asa e putin ... :) si as vrea sa imi fac cont de studio pe vreo 7 site-uri asa de ex : livejasmine ,streamray,streamate,imlive,frlit 4 free,my free cams :D etc si nush cum e cu modalitatea de plata ? cum sa fac cardul ?

app un card mere folosit pe toate site-urile sau trb un card pt un site ?:D sunt nou nu ma injurati asa k am nevoie de ajutoru vostru ms :D
alllystudio
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Ma ajuta cineva ?

Mesajde liviu202 » Lun Feb 14, 2011 8:51 pm

Ai lucrat pe myfreecams la studio? Lucrezi singur, dar vrei cont de studio?
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde melisa_alexa » Lun Feb 14, 2011 9:19 pm

buna daca vrei sa lucrezi singur fati un cont una dintre site-uri pe care vrei sa lucrezi si dai care are payonner creare account si acolo dai adresa unde vrei sa ati vina cardu CNP de la buletin etc. apoi cand vine cardu bagi pinu care vrei tu si al activezi dar trebuie sa ai si tu banuti in card ca sa poti sa activezi ex: daca lucrezi pe un site si ai facut minimu ei ati trimet bani in contu tau chiar daca nu a venit cardu cand vine al activezi apoi poti sa scoti banuti poti sa folosesti aproape la toate site-urile nu stiu frlit 4 free daca are optiunea asta
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde firebird » Lun Feb 14, 2011 10:47 pm

Daca lucrezi individual nu are sens sa iti faci cont de studio,iti faci cont simplu de performer.Dar asta ramane la alegerea ta. Oricum conturile se fac diferit pe fiecare site, singurul care din cate stiu eu nu iti trimite nimic sa semnezi ( deci nu iti trebuie scaner si imprimanta) e imlive. Restul cer contractul semnat. Iar cardul il poti face pe jasmin sau imlive... se platesc cativa dolari 5$ si iti faci cerere de card . Cardul iti ajunge in ceva timp acasa(2-3 sapt) si abia atunci vei putea sa scoti bani din cont.Toate siteurile care au la modalitate de plata payoneer iti vor plati pe aceasi card. Trebuie doar bifat si introduse niste date pe fiecare site in parte.Si inca ceva daca vrei sa iti faci cont pt tine pe myfreecams ..sa sti ca nu accepta baieti.
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Lun Feb 14, 2011 11:53 pm

Voi nu vedeti ce nume are ? ... vrea si omu sa fie boss de boss .. ofer consultanta in crearea unui studio contra cost :lol: .. astept oferte generoase :P
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde firebird » Mar Feb 15, 2011 12:01 am

Under10 scrie:Voi nu vedeti ce nume are ? ... vrea si omu sa fie boss de boss .. ofer consultanta in crearea unui studio contra cost :lol: .. astept oferte generoase :P

:)) ai dreptate eu nici nu am vazut numele..mmda.. a lucrat 5 luni si isi face studio... no coment..
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde wxdj » Mar Feb 15, 2011 1:19 am

A vrea e firesc , a putea e cale lunga :)
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale