Webcam models

Ajutor,cont anulat imlive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Ajutor,cont anulat imlive

Mesajde Ramona21 » Mie Ian 12, 2011 12:22 pm

Pana acum cateva zile am stat pe imlive o lunga perioada de timp pe un cont facut de cineva,caruia ii dadeam comision,zilele trecute mi am facut eu singura contul,totul bine si frumos am facut si bani pe el,si ieri ma trezesc ca e inchis deoarece mai am un cont activ la categoria aceea si ar fi indicat sa il folosesc pe acela.eu contul vechi nu pot sa il inchid deoarece nu este facut de mine si daca vb cu persoana respectiva sunt sigura ca nu il inchide,ce pot sa fac?
Ramona21
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Ajutor,cont anulat imlive

Mesajde ionut_ro » Mie Ian 12, 2011 12:41 pm

daca mai ai acces la contul facut de respectiva persoana poti sa il inchizi singura fara sa ceri acordul lui.
intri in cont My Account - Manage Your Profile - Close Your Account. dupa ce il inchizi pe cel vechi le trimiti un mail celor de la imlive si ei iti vor reactiva contul nou.

daca nu ai acces la cont trebuie sa vorbesti cu respectivul sa ti-l inchida, sau sa trimiti celor de la imlive in care le explici situatia.

Succes!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Ramona21 » Mie Ian 12, 2011 12:47 pm

Am intrat ieri in contul respectiv,si am dat la resign as imlive host,asta trebuia ca sa il inchida ?multumesc anticipat pt raspuns
Ramona21
AWStudent
AWStudent

Mesajde denis82 » Mie Ian 12, 2011 1:16 pm

ai reusit? daca nu reusesti iti fac eu unul pe studioul meu free
denis82
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Mie Ian 12, 2011 2:20 pm

da ramona e corect ce au facut. acum poti intra pe nou tau cont.

cat despre tine domnule denis ... s-a saturat lumea de "te ajut eu... fac eu... bla bla bla..."
oricine poate sa isi faca cont pe numele lui, individual... nu e greu deloc...
lasati-va de prostii d'astea...

Succes (uri)!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde andreea_18 » Lun Ian 24, 2011 4:24 pm

BUNA RAMONA
SI EU SUNT IN ACEEASI SITUATIE CA A TA CU UN CONT PE IMLIVE FACUT DE UN TIP DE LA STUDIO CARUIA I VIREZ O GRAMADA DE BANI FARA SA FACA NIMIK PTR MINE
VREAU SA TE INTREB DACA TI A ACCEPTAT CONTUL PTR CA VREAU SA FAC ACELASI LUCRU SI IN CAT TIMP L AU ACCEPTAT ? ASTA O SA FAC DUPA CE IM IAU BANII LA SFARSITUL LUNII AJUTA MA CU UN RASP
EU AM ACCEST LA CONT SI POT SA MI L INCHID SINGURA CRED :))
MERCI ASTEPT UN RASP
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Mesajde Ramona21 » Joi Ian 27, 2011 8:19 pm

Mi-au activat contul foarte repede maxim 2 ore,insa a doua zi m am trezit cu el inchis pe motivul ca mai am unul deja si ca ar trebui sa il folosesc pe acela.Am intrat pe contul vechi(care era facut de cineva caruia ii dadeam comision)am dat la "resign as imlive host" ,si apoi mi am facut alt cont...bafta
Ramona21
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale