Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de andreea_18 » Mie Apr 13, 2011 9:10 am
buna tuturor si multumesc celor care m au ajutat cu raspunsuri de cate ori am avut nevoie acum am o problema legata de paypal ...acum ceva vreme am lucram pe xxxcambabes si a mers ok intr o seara imi intra un tip care zice a el vrea sa ma vada innainte bla bla si dupa care sta1 ora in pvt ....oricum nu cred astfel de faze acest tip ma ntrebat daca am paypal ca vreas stimita ban pe paypal si s stau mai mult cu el iam spus ca nu am facut asta niciodata si nu cred a insista si pana la urma i am dat adresa de mail ,,si iese de pe yahoo a 2 zii am vazut ca am 30 dolari in cont paypal erau de la el am vb cu el si a zis ca e suparat a nu am acut pvt ptr banii acestia iam zis ca nu am stiut .....si a sunat la paypal a spus ca vrea banii innapoi i am dat bineinteles dupa care a spus ca folosesc aypal ptr servicii erotice si paypal mi a inchis contul ma lasa dor sa trec banii care i iam pe paypal pe cardul meu de la ing Acum va og cine are experienta ssa imi spuna ce se poate intampla mai departe ca mi au zis ca e inchis pentr 180 zile permanent ....si ca am violat regurile impuse de ei cese poate intampla cu cardul meu atasat acolo deoarece am bani pe el si mai primesc si salariu pe acel card deoarece nu a facut altul pentru ca pe ala am bani mereu si mai fac si ceva cumparaturi online CE CREDETI CA AS PUTEA PATI ? am citit mai tot pe acolo dar as vrea poate a trecut cineva prin asta ce ar trebui sa fac cu cardul sa inchid contul da acolo imi vireaza astia de la munca salariul ..... multumesc ..astept un sfat cat de mic
-
andreea_18
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de donys87 » Mie Apr 13, 2011 10:25 am
Suna la paypal si cearta-te cu ei. Eu asa am facut cand mi-au limitat contul. Le trimisesem actele de 3 saptamani si tot nu imi activasera contu. Am sunat la ei si le-am explicat situatia, ca imi tin banii blocati acolo si sa imi activeze la loc contul. A 2-a zi mi l-au activat. Insista si tu , suna la ei si intreaba-i ce dovezi au ei in acest sens de ti-au inchis contu 180 de zile...Ar trebui sa se rezolve. Parerea mea. Bafta.
-
donys87
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Mie Apr 13, 2011 11:08 am
Nu se intampla nimic cu cardul tau. Doar contul paypal nu o sa-l mai poti folosi.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de camere-videochat.ro » Mie Apr 13, 2011 3:24 pm
atat liviu202 cat si donys87 au dreptate. poti incerca varianta lui dony87 sau iti poti face o noua adresa de mail iar cu acea adresa iti poti crea un cont PayPal. Pentru a folosi acelasi card ING la noul cont trebuie sa trimiti un mail la cardproblems@paypal.com si sa ii rogi sa-ti stearga acest card de pe vechiul cont PayPal(primesti raspuns in maxim 24ore). "Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at cardproblems@paypal.com. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation."Dupa care urmezi procedura confirmare/verificare a cardului/contului. ...este foarte simplu....
-

camere-videochat.ro
- AWStudent

-
-
de wxdj » Mie Apr 13, 2011 9:07 pm
Paypal nu accepta transfer de bani pentru adult show, orice cont care este descoperit este inchis, in prima faza pentru 180 de zile cu banii blokati , dupa aceste zile se deblokiaza shi recuperezi ban-ul ,dar orice tranzactie este foarte atent urmarita din acel moment. Cei de la paypal cunosc foarte bine ca la bani trimisi catre romania, daca nu au legatura cu o tranzactie oficiala dintr-un site, 95% sunt pentru adult. Membrii shtiu foarte bine acest lucru de aceea "forteaza" modelul sa accepte ban-ul pentru a putea dupa asta sa "haituiasca" fata cu amenintari shi show-uri free cand i se scoala lui. Sa punem ca prin absurd nu te descopera ca faci adult show, dar oricum la 2500$ tranzactionati contul inta in verificare, deoarece este considerat ca ai sarit de plafonul PERSOANAL ACCOUNT, si trebuie sa treci la BUSSINES ACCOUNT. Astfel vei avea contul inchis , daca tranzactiile nu apar dintr-un site, care binentzeles sa nu fie adult. Vorbesc ca un tip care a avut blokate peste 10 conturi. Deci mai devreme sau mai tarziu tot ai contul inchis daca faci adult show. Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Briliant$ » Joi Apr 14, 2011 4:10 am
donys87 scrie:Suna la paypal si cearta-te cu ei.
Gresit...total gresit ...PayPal iti spune clar : NU showuri erotice . Contul nu va fi limitat ci pur si simplu suspendat for Life Time . Niciodata nu iti vei mai putea face alt cont de paypal pe numele tau. Nu-ti mai pierde vremea sa te iei cu ei in gura deoarece iti faci iluzii desarte. Cat despre siteul de unde ai zis ca l-ai agatat pe respectivul...nu vreau sa fiu ironic dar asa iti trebuie...roagate sa nu afle si ownerr siteului deoarece presupunand ca ai citit regulile ( ceea ce ma indoiesc ) ai fi vazut ca orice incercare a modelului de a incasa bani pentru show uri private prin alte metode decat cele oferite de ei ...se sanctioneaza cu inchiderea contului de model si mai ales NEPLATA banilor pe care i-ai facut pana atunci ( mie mi se pare fair ) Inca ceva...membrii sunt incurajati sa "testeze" modelele si de altfel sunt si rasplatiti daca fac dovada ca modelele "triseaza". In momentul in care PayPal iti blocheaza contul banii pe care ii ai in acel moment vor ramane si ei blocati si ii vei mai putea recupera abia dupa ce expira acea perioada de 180 sau chiar 360 zile( nu mai stiu exact dar am fost patit si eu ) Cardul pe care l-ai avut atasat nu are treaba cu contul de PayPal...deci il vei putea folosi in continuare oricum si oriunde ( mai putin pe PayPal ) Lasa cardul atasat la contul de paypal in cazul in care ai bani blocati si ii vei dori scosi dupa ce expira termenul dat de ei . Din ceea ce spune vxdj ...in momentul in care atingi pragul de 2500 $ intradevar contul trece la o alta etapa de verificare si anume trebuie trimisa documentatia necesara si anume : copie buletin / pasaport + factura electricitate sau cablu care ATENTIE trebuie sa corespunda cu domiciliul de pe buletin . Din momentul asta vei putea tranzactiona NELIMITAT cu PayPal . VXDJ nu vreau sa intru iar in polemica cu tine deoarece stiu ca esti prea "matur si inteligent" pentru mine insa... odata ce ti sa inchis un cont oficial paypal pentru servicii ADULT ...nu vei mai putea deschide NICIODATA alt cont pe numele tau . Si eu sunt patit si crede-ma ca tranzactionez cu paypal de mai bine de 4 ani de zile si...inca mai tranzactionez tot pe adult si imi merge al dracu de bine :) Fetelor... nu fiti descurajate ... cu PayPal se pot face tranzactii foarte bine daca cunoasteti cateva trucuri , sistemul se poate pacali foarte usor , trebuie doar sa va duca putin capul. PayPal chiar a intrat intr-o faza in care nu se mai pot retrage banii de catre orice imbecil care este pus pe sotii. Eu unul...am numai cuvinte de lauda pentru el.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de wxdj » Joi Apr 14, 2011 11:51 am
Briliant$ scrie:donys87 scrie:Suna la paypal si cearta-te cu ei.
Gresit...total gresit ...PayPal iti spune clar : NU showuri erotice . Contul nu va fi limitat ci pur si simplu suspendat for Life Time . Niciodata nu iti vei mai putea face alt cont de paypal pe numele tau. Nu-ti mai pierde vremea sa te iei cu ei in gura deoarece iti faci iluzii desarte. Cat despre siteul de unde ai zis ca l-ai agatat pe respectivul...nu vreau sa fiu ironic dar asa iti trebuie...roagate sa nu afle si ownerr siteului deoarece presupunand ca ai citit regulile ( ceea ce ma indoiesc ) ai fi vazut ca orice incercare a modelului de a incasa bani pentru show uri private prin alte metode decat cele oferite de ei ...se sanctioneaza cu inchiderea contului de model si mai ales NEPLATA banilor pe care i-ai facut pana atunci ( mie mi se pare fair ) Inca ceva...membrii sunt incurajati sa "testeze" modelele si de altfel sunt si rasplatiti daca fac dovada ca modelele "triseaza". In momentul in care PayPal iti blocheaza contul banii pe care ii ai in acel moment vor ramane si ei blocati si ii vei mai putea recupera abia dupa ce expira acea perioada de 180 sau chiar 360 zile( nu mai stiu exact dar am fost patit si eu ) Cardul pe care l-ai avut atasat nu are treaba cu contul de PayPal...deci il vei putea folosi in continuare oricum si oriunde ( mai putin pe PayPal ) Lasa cardul atasat la contul de paypal in cazul in care ai bani blocati si ii vei dori scosi dupa ce expira termenul dat de ei . Din ceea ce spune vxdj ...in momentul in care atingi pragul de 2500 $ intradevar contul trece la o alta etapa de verificare si anume trebuie trimisa documentatia necesara si anume : copie buletin / pasaport + factura electricitate sau cablu care ATENTIE trebuie sa corespunda cu domiciliul de pe buletin . Din momentul asta vei putea tranzactiona NELIMITAT cu PayPal . VXDJ nu vreau sa intru iar in polemica cu tine deoarece stiu ca esti prea "matur si inteligent" pentru mine insa... odata ce ti sa inchis un cont oficial paypal pentru servicii ADULT ...nu vei mai putea deschide NICIODATA alt cont pe numele tau . Si eu sunt patit si crede-ma ca tranzactionez cu paypal de mai bine de 4 ani de zile si...inca mai tranzactionez tot pe adult si imi merge al dracu de bine :) Fetelor... nu fiti descurajate ... cu PayPal se pot face tranzactii foarte bine daca cunoasteti cateva trucuri , sistemul se poate pacali foarte usor , trebuie doar sa va duca putin capul. PayPal chiar a intrat intr-o faza in care nu se mai pot retrage banii de catre orice imbecil care este pus pe sotii. Eu unul...am numai cuvinte de lauda pentru el.
Vrei nu vrei , uite ca intri in polemica cu mine, poate am uitata sa precizez ca, conturile nu au fost pe numele meu, de fapt mi s-a parut prea firesc sa mai specific asta! Am avut pe numele prietenilor romani aflati in tarile unde se putea face cont la vremea respectiva. Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Briliant$ » Vin Apr 15, 2011 12:05 am
Omule...ai o atitudine...dar sa trecem peste ...sper ca a andreea_18 si cine mai este interesat de subiect a inteles ceea ce trebuia.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de Moscraciun » Vin Apr 15, 2011 1:34 pm
@ Briliant$ ,poti clarifica ce anume vrei sa spui prin cu PayPal se pot face tranzactii foarte bine daca cunoasteti cateva trucuri , sistemul se poate pacali foarte usor , trebuie doar sa va duca putin capul. PayPal chiar a intrat intr-o faza in care nu se mai pot retrage banii de catre orice imbecil care este pus pe sotii. Eu unul...am numai cuvinte de lauda pentru el.
Eventual ce "trucuri" ai putea sa faci cu paypal ca sa-ti scoti banii daca iti este suspendat contul pentru acuzatii de servicii adult.Am observat ca spuneai sa nu se certe Andreea cu cei de la Paypal ,cum ca si daca ar incerca sa se apere tot nu ar putea,dar tu vi si spui ca se pot face "trucuri" si ca orice imbecil poate sa scoata banii de pe Paypal.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de Briliant$ » Sâm Apr 16, 2011 1:40 am
Moscraciun scrie:@ Briliant$ ,poti clarifica ce anume vrei sa spui prin cu PayPal se pot face tranzactii foarte bine daca cunoasteti cateva trucuri , sistemul se poate pacali foarte usor , trebuie doar sa va duca putin capul. PayPal chiar a intrat intr-o faza in care nu se mai pot retrage banii de catre orice imbecil care este pus pe sotii. Eu unul...am numai cuvinte de lauda pentru el. Eventual ce "trucuri" ai putea sa faci cu paypal ca sa-ti scoti banii daca iti este suspendat contul pentru acuzatii de servicii adult.Am observat ca spuneai sa nu se certe Andreea cu cei de la Paypal ,cum ca si daca ar incerca sa se apere tot nu ar putea, dar tu vi si spui ca se pot face "trucuri" si ca orice imbecil poate sa scoata banii de pe Paypal.-Am mai spus...nu mai poti face nimic sa recuperezi banii din moment ce contul este limitat pentru motivul ( adult services ) asadar nu stiu unde ai citit tu ca as fi zis ca se fac trucuri in cazul limitarilor.. cu PayPal se pot face TRANZACTII foarte bine daca cunoasteti cateva trucuri , sistemul se poate pacali foarte usor , trebuie doar sa va duca putin capul. PayPal chiar a intrat intr-o faza in care NU SE MAI POT RETRAGE BANII DE CATRE ORICE IMBECIL CARE ESTE PUS PE SOTII. Eu unul...am numai cuvinte de lauda pentru el. *Cu paypal se pot face tranzactii ( primesti sau trimiti bani de la si catre un alt cont paypal) *Nu se mai pot retrage banii de catre orice imbecil care este pus pe sotii (daca cineva tia trimis bani pe contul paypal NU ii mai poate retrage lafel de usor cum putea cu ceva timp in urma , deci nu mai risti sa ramai cu buza umflata ca vanzator ) m-am referit strict la tranzactii Bun...sper ca ai citit bine de data asta si ai inteles.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de wxdj » Sâm Apr 16, 2011 11:38 am
Briliant$ scrie:Omule...ai o atitudine...dar sa trecem peste ...sper ca a andreea_18 si cine mai este interesat de subiect a inteles ceea ce trebuia.
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de wxdj » Sâm Apr 16, 2011 11:42 am
Scuze am scapat post-ul fara a scrie in el , Domnule Briliant eu inca nu te-am atacat la persoana, am vorbit numai la subiect si la modul general, daca ai ceva sa-mi spui, sa-mi explici, sau sa ma inveti ma repet inca o data te astept in privat.Succese
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de elenaa » Vin Apr 22, 2011 1:58 pm
si ce trucuri folosesti??
-
elenaa
- Incepator

-
-
de Briliant$ » Lun Apr 25, 2011 1:07 pm
Si de ce ti le-as spune tie ? Pentru ca ai in total 2 posturi si nici nu stii cum sa intrebi sub o forma mai elevata?
Dute la taraba si cere leustean dar exprimate astfel : Buna ziua ...Cat costa legatura de leustean va rog ?
La biroul de informatii te exprimi astfel : Buna ziua...sunteti draguta sa-mi oferiti si mie niste informatii in legatura cu ? / cu privire la ? -Bineinteles...ar trebui sa iti aduci aminte si ca trebuie sa zambesti si sa pari amabila.
Hai...dute la piata si pune in practica ce ti am povestit aici , cu putin noroc poate o sa ii duci maicatii acasa o legatura de leustean verde si proaspata si nu una ofilita si ingalbenita. Daca reusesti atunci felicitari tocmai ai invatat sa te comporti si sa te exprimi ca un om. Trucurile cu paypal-ul o sa le afli mai tarziu...asta este deja o lectie mult prea avansata pentru nivelul tau de cunostinte,
Nu cere nimanui sa fie dragut cu tine si sa iti ofere moca niste informatii pretioase , mai ales atunci cand tu arati lipsa totala de respect.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de ella_studio » Mie Mai 25, 2011 3:18 pm
Buna ziua tuturor. Am sa pun si eu o intrebare: daca contul paypal a fost blocat pentru primirea unor gift-uri? Pe astea cum le justifici? Multumesc anticipat
Nedreptatea supara pe omul cinstit. (Cicero)
-

ella_studio
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale