Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de lil_one » Sâm Ian 30, 2010 12:59 am
Salutari tuturor. Vreau sa imi fac cont pe LJ si nu stiu ce metoda de plata sa imi aleg. Mentionez ca nu am mai avut cont la nici un alt site, este prima oara cand incerc. Astept sugestiile voastre in legatura cu metoda de plata pe care ar fi indicat sa mi-o aleg. Multumesc anticipat
-
lil_one
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Sâm Ian 30, 2010 3:28 am
epassporte cu urmatoarele 2 argumente : rapid , comisioane reduse .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de andubeje » Sâm Ian 30, 2010 10:09 am
Epassporte e varianta cea mai buna!
-
andubeje
- User activ

-
-
de tuscu11 » Sâm Ian 30, 2010 12:23 pm
aceeasi problema o am si eu si va rog sa-mi spuneti si mie de ce epass si nu un transfer bancar? sau care este diferenta
-
tuscu11
- AWStudent

-
-
de lil_one » Sâm Ian 30, 2010 1:40 pm
bine punctat tuscu, de ce nu transfer bancar? si am inteles ca la epass ai niste limite si chestii la retragere, adica nu poti scoate mai mult de 500 de $(contravaloarea in lei bineinteles)...este adevarat?!? multumesc mult pt raspunsuri
-
lil_one
- Incepator

-
-
de andubeje » Sâm Ian 30, 2010 3:24 pm
La inceput doar 300 de dolari pe zi poti scoate! Ti se pare putin? macar sa faci tu 300 de dolari pe zi. La transfer bancar taxele de transfer a banilor sunt mai mari fata de Epassporte. Unele site-uri iti transfera banii in cont bancar doar cand ai ajuns la o suma destul de mare (ex. 1000$ + taxa 50$). Unele site-uri nu percep nicio taxa pt tranfer Epassporte. Trebuie sa ai in vedere ca orice retragere de pe cardul Epassporte se taxeaza cu 3$. Acum e alegerea ta. Parerea mea ca cel mai indicat este Epassporte daca nu iti intra sume f mari ca la studio.
-
andubeje
- User activ

-
-
de floricel023 » Dum Ian 31, 2010 4:08 am
daca esti incepator in adult video chat si nu ai card epas.. eu zic ca nu are rost sa te complici si recomand wire transfer.. Primesti banii cand faci minim 300 de dolari in maxim 5 zile de la momentul platii
-
floricel023
- AWStudent

-
de andubeje » Dum Ian 31, 2010 9:56 am
Sa comanzi un Card Epass e f. usor! Si vine in aprox 2 saptamani dupa ce l-au emis.
-
andubeje
- User activ

-
-
de helpvideochat » Lun Feb 15, 2010 11:53 pm
E-passporte.Contacteaza-ma la ID Yahoo Messenger : helpvideochat Iti voi da indicatii si despre cum sa iti faci cardul si alte amanunte. Succes si celorlalti incepatori!
-
helpvideochat
- Incepator

-
-
de Alexiss » Mar Feb 16, 2010 6:54 am
floricel023 , pentru unii si deschiderea unui cont bancar reprezinta o aventura . Ce sa mai zic de simpla copiere a contului bancar de pe hartie pe formularul online cu detaliile de plata . Cod SWIFT ? Kidding me ? Sunt chestii reale , se intampla acum , se intampla demult si se va mai intampla ceva vreme . Eu stiu foarte bine ca 30% posteaza in forum si 70% aleg calea considerata de unii mai "rapida" de a merge direct la sursa si ma contacteaza pe mess .
Mai sunt si alte argumente pe care le pot da PRO epassporte : mai sigur , mai discret ... Sunt argumente foarte importante .
Limita de 300 sau 500 de dolari nu este o bariera . Si nu este 300 pe zi este 300 , sau ma rog 500 la tranzactie . Nu poti scoate mai mult de atat la o tranzactie , dar poti face mai multe tranzactii in aceiasi zi .
Exista desigur si dezavantaje , schimbul de curs valutar ar fi unul dintre ele .
Pe de alta parte la transferul bancar exista si acolo comisioane , unele destul de considerabile in functie de suma pe care o primesti . Apoi mai este si durata de asteptare care la transfer bancar este de pana la 5 zile in timp ce la epassporte e instant .
Nu sunt partizanul epassporte sub nicio forma , desi aceasta este varianta pe care o utilizez cel mai des in ultima vreme . Mai sus imi exprim doar un mic punct de vedere . In schimb sunt partizanul incasarilor maxime . Daca se fac bani poata sa-i trimita si cu nasu' cu personalul , sau mai rau cu impegatul de miscare de pe marfar ... ca eu nu ma supar :)
Bafta acolo .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Alexiss » Mar Feb 16, 2010 6:58 am
Apropos :) Zilele trecute eram in Mall si ma indreptam catre un BRD aflat in incinta sa platesc niste chestii , niste treburi . In fata bancii la bancomatul acesteia o duduie dulce (spate si profil ... ca era indreptata cu fata catre bancomat) . Si cu cat ma apropiam mai tare cu atat devenea mai interesant .
Ajung , pun mana pe manerul usii si imi arunc o privire exact in momentul in care duduia scotea cardul din bancomat . Ce sa vezi ... era epassporte :)
Sweet . Am zambit si mi-am vazut de treaba .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de lil_one » Vin Mar 05, 2010 7:26 pm
va multumesc pentru sfaturi. in sfarsit am inceput activitatea aseara, am facut aproximativ 150 si am vorbit cu un admin de la suport si mi-a spus ca sunt suficienti pentru a-mi crea cardul e-pass. acum eu am o intrebare, poate parea tampita: din astia 150, eu cat primesc? deoarece am aflat de la cineva ca site-ul iti ia 50% din venitul tau, sau ceva de genul, asadar as primi doar 75.alta varianta auzita de mine, a fost aceea ca eu primesc doar 30-35% din total, in cazul meu 150.mentionez ca sunt titularul contului, nu lucrez pentru vreun studio sau ceva de genul. numai bine, multumesc anticipat!
-
lil_one
- Incepator

-
-
de Alexiss » Vin Mar 05, 2010 7:35 pm
lil_one , daca este vorba de jasmin si daca tu vezi cu ochisorii tai aceasta suma la earnings cand esti logata ca model , atunci alea sunt castigurile tale . In general site-urile iti arata banii tai , iti afiseaza direct banii ce ti se cuvin tie .
150 $ intr-o singura zi e bine . Fiind si prima ta zi pot spune chiar ca e foarte bine .
Bafta acolo .
Alex
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de lil_one » Vin Mar 05, 2010 8:16 pm
da, este vorba de LJ,am uitat sa mentionez in mesajul anterior, dar am scris asta cand am inceput acest thread... si da, este prima zi :D...multumesc mult pentru raspuns si sper ca toate zilele sa fie macar pe jumatate cum a fost aceasta prima zi la mine, si inzecit la voi. succes tuturor!
-
lil_one
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Mie Mar 10, 2010 9:43 pm
Alexiss scrie:floricel023 , pentru unii si deschiderea unui cont bancar reprezinta o aventura . Ce sa mai zic de simpla copiere a contului bancar de pe hartie pe formularul online cu detaliile de plata . Cod SWIFT ? Kidding me ? Sunt chestii reale , se intampla acum , se intampla demult si se va mai intampla ceva vreme . Eu stiu foarte bine ca 30% posteaza in forum si 70% aleg calea considerata de unii mai "rapida" de a merge direct la sursa si ma contacteaza pe mess .
Mai sunt si alte argumente pe care le pot da PRO epassporte : mai sigur , mai discret ... Sunt argumente foarte importante .
Limita de 300 sau 500 de dolari nu este o bariera . Si nu este 300 pe zi este 300 , sau ma rog 500 la tranzactie . Nu poti scoate mai mult de atat la o tranzactie , dar poti face mai multe tranzactii in aceiasi zi .
Exista desigur si dezavantaje , schimbul de curs valutar ar fi unul dintre ele .
Pe de alta parte la transferul bancar exista si acolo comisioane , unele destul de considerabile in functie de suma pe care o primesti . Apoi mai este si durata de asteptare care la transfer bancar este de pana la 5 zile in timp ce la epassporte e instant .
Nu sunt partizanul epassporte sub nicio forma , desi aceasta este varianta pe care o utilizez cel mai des in ultima vreme . Mai sus imi exprim doar un mic punct de vedere . In schimb sunt partizanul incasarilor maxime . Daca se fac bani poata sa-i trimita si cu nasu' cu personalul , sau mai rau cu impegatul de miscare de pe marfar ... ca eu nu ma supar :)
Bafta acolo .
As dori sa mai adaug ceva daca nu deranjez :D.Daca va uitati mai cu atentie veti gasi si o metoda prin care puteti scoate oricat doriti de pe epass:).Trebuie doar sa dezactivati din cod acea masura de securitate dupa care puteti scoate oricati bani doriti timp de trei ore.apoi o puteti activa la loc.In cazul in care nu o faceti se activeaza singurica la loc,dar CITITI CU ATENTIE! daca dezactivati acea masura de securitate si se intampla ceva in acest timp cat e dezactivata nu raspunde nimeni 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale