Webcam models

ajutor va rog spliter si internet

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

ajutor va rog spliter si internet

Mesajde andreea_18 » Lun Oct 31, 2011 11:52 am

buna tuturor :))
am o problema si cred eu ca este vorba de spliter ptr ca nu stau decat pe 2 situri deoarece imi merge bn pe ele si nici nu dispun de timp...de ceva vreme am o problema cand ma loghez pe site imlive :) folosesc ca si browser mozzila pentru unu si internet pentru celalalt iar pe internet camera mea se misca pe site bine iar la un moment dat face nici nu stiu cum sa ma exprim se vede repede imaginea dupa care iar normal si iar ca niste flashuri ca si cum ai derula mai repede imaginea pe mozzila nu a nici o problema
am windows 7 camera buna logitech internet k internet 64 - bit dar nu il folosesc pentru ca si pe acela face la fel am instalat din nou softurile s internetul normal nu cel de 64 dar am aceeasi problema nu stiu ce sa mai fac am tot citit ,,,,nu am p cine sa aduc la mine acasa sa ma ajute :)) va imaginati :)))
va multumesc
si va rog ajutati m a
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: ajutor va rog spliter si internet

Mesajde studiovideochatvid » Lun Oct 31, 2011 11:56 am

Ai facut update la flash player 11 , treci la versiunea anterioara 10.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Re: ajutor va rog spliter si internet

Mesajde camjedi » Vin Noi 04, 2011 9:23 am

Update your flash to the latest version. Or check out the splitter and buy a new one. This one might be broken.
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
camjedi
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale