Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de just.me » Lun Feb 21, 2011 2:42 am
Inainte de toate , vreau sa spun ca apelez la cei care stiu sigur despre ceea ce voi vorbi si de aceea apelez la voi,mestrii,pentru a-mi da sfaturi si a-mi spune daca este posibil sau nu. Am o prietena.Lucreaza in videochat de 2 ani.Cineva i-ar fi spus ca ii poate sparge parolele, inchide sesiunile , sau poate avea acces la inregistarile din privaturi din servere,chiar si de acum 1 an .Este posibil ca parolele sesiunilor , si tot ceea ce se intampla in privat sa fie stocat undeva intr-un server si sa aibe acces atat de usor la el?Ma gandesc ca nici astia cu siteurile nu sunt atat de prosti , incat toti hackerii sa sparga fetelor parolele sau sa aiba toti hackerii stiutori acces la inregistrarile la tot ceea ce se intampla la fete in pvt.
Este o problema foarte complicata.este mai mult de atat si as vrea sa stiu daca este posibil.aceste inregistrari nu as vrea sa-i serveasca nimanui pt a profita de pe urma lor...lasand la o parte inregistrarea pvt cu anumite programe caci nu ma refer la astea si la toate pvt si accesul la datele fetei, bani..pt a-i servii ,,,sa dam un exemplu...Fisc , circa finaciara ?Caci nu toti din domeniul acesta lucreaza legal.
Va multumesc din suflet si astept parerile voastre.
-

just.me
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de denisa3 » Lun Feb 21, 2011 3:19 am
Nu si nu la majoritatea intrebarilor,da...poate avea acces la filmuletele si foto folosite de site-uri pentru reclama dar si la cele facute de membrii in pvt apoi postate pe net...cu o conditie: sa cunoasca nick-name cu care face stream pe site-uri, in cazul fiscului fara o dovada palpabila riscurile sunt nule din start,daca foloseste payoneer bineinteles,daca foloseste plata prin virament bancar e o mica problema dar nu mare,fiscul o va pune sa plateasca retroactiv impozitul pe profitul REALIZAT conform statisticilor bancii la care are cont dar...numai si numai daca are o hatarare judecatoreasca pt. vizualizarea si blocarea respectivului cont acest lucru fiind imposibil fara o dovada clara-extras de cont! cu alte cuvinte nenorocitul care face asta este un NENOROCIT de santajist,daca il cunoaste poate face reclamatie la politie pentru hartuire sexuala si va scapa de el!
-
denisa3
- AWStudent

-
-
de pocahontas » Lun Feb 21, 2011 6:04 am
Daca fata a ''halit '' un bug in calc si de obicei modelele astea f independente ''halesc'' ca doar sunt ''acasa'' au voie sa faca orice ,messenger ,jdemii de siteuri,vb cu iubi diversi si multi ,protectie ioc sau mai deloc,normal ca ala are acces la parole,conturi si ce vrea muschii lui.Un format total la calc,schimbat parole si o mai buna protectie,ochii in 7 la ce deschizi( si eu m-am ars,noroc ca ma prind repede),might help:) Regards,Poca! 
-
pocahontas
- User activ

-
de pocahontas » Lun Feb 21, 2011 6:07 am
Restul e abureala ce i-a spus ala....doar nu era sa-i spuna ca i-a infectat pc-ul..c`mon!E mai palpitannt asa ,un fel de Bond..James Bond ,modern,ceva intre bahoi si cel mai prost din curtea scolii 
-
pocahontas
- User activ

-
de STEFAN-CEL-MARE » Lun Feb 21, 2011 11:24 am
de fapt este posibil spargerea in conditia cin cineva se infiltra in canalulu respectiv : pc(model)->Internet->Server (LiveJasmin, etc). iata la mijlocul traseului respectiv e posibil sa stii totul (mai ales pentru cei care ofera servicii de internet)
-
STEFAN-CEL-MARE
- User activ

-
-
de just.me » Lun Feb 21, 2011 5:00 pm
In primul rand va multumesc din suflet pt ajutor si rasp. voastre...nu vroiam sa spun mai pe detaliu ce se intampla dar da ...este un fost iubit care o ameninta ca ii va sparge parolele , ii va inchide sesiunile si ca va folosi tot ceea ce face ea in pvt pt a-i servi la Fisc sau Circa financiara.Asta ma intereseaza si vreau sa stiu..daca poate avea acces sa ii inchida sesiunile si , daca poate sparge serverele la CC , MFc si alte siteurile pt a fura inregistrarile ....are payoneer si lucreaza si cu banca la unele siteuri ce nu au payoneer...deci este posibil sa ii faca asta ?si daca da ...ma gandesc , ca si el ar putea fi bagat in asta deoarece el se poate prezenta cu doe\vezi la circa finaciara dar , si el ce face ma gandesc ca este ilegal sa intre in serverul livejasmin mfc, cc si altele...cam ce credeti ca este de facut?ar ajuta-o un winsows nou cu licenta , un antivirus mai bun ?el spune ca poate sparge orice calculator si orice server de al oricarui site pt a avea acces la datele ei pt a-i servi la fisc ..si ea spune ca ar fi in stare de asa ceva.
Astept din nou sfaturile voastre caci ne-a disperat jegmanitorul asta.
Multumesc frumos pt tot
-

just.me
- AWStudent

-
-
de STEFAN-CEL-MARE » Lun Feb 21, 2011 5:19 pm
Spargerea servelor e imposibl cu o rata de procent aproximativ 95% spargerea si furtul de informatie e posibil numai pe drum daca se infiltreaza in data stream de la provider. sper ca el nu are treaba cu providerul respectiv si nu lucreaza in CIA sau ФСБ(servicu secret de spionaj)
-
STEFAN-CEL-MARE
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale