Webcam models

ajutor

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

ajutor

Mesajde criscris » Joi Mar 04, 2010 5:36 pm

buna tuturorvreau sa ma inscriu pe xlove si mam cam blocat .trebuie sa-mi deschid mai intai un cont bancar deoarece acolo imi cere bank details .va rog sa ma ajutati,poate imi datzi si mai multe detaliidespre inscriere ce anume este obligatoriu de completat si ce nu.astept rasp vostru.va multumesc
criscris
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: ajutor

Mesajde ramyra » Joi Mar 04, 2010 6:12 pm

Salut !!!

Intradevar trebuie sa'ti faci un card in euro pentru a putea sa'ti transfere banii.Te ducu la orice banca cu buletinul si minim 13 euro( pentru deschidere) asa tre sa dai, si ceri pe loc un extras de cont in care iti scrie tot( nr cont, nr card...) cam tot ce'ti trebuie pe a completa formularul pt x-love.Extrasul de cont ti se v'a da pe loc iar cardul propriuzis ti se va elibera cam intr'o saptamana.Sunt site'uri care platesc si prin alta metoda dar acest site plateste doar in cont bancar.Daca mai ai vr'o nelamurire astept intrebari pt ca si io mi'am deschis cont pe x-love de vr'o saptamana si sunt la curent cu ce'ti trebuie.
Multa bafta si multi bani !!!
ramyra
AWStudent
AWStudent

Mesajde criscris » Joi Mar 04, 2010 6:16 pm

MS MULT DE RASPUNS.CHIAR AS AVEA NEVOIE DE MAI MULTE DETALII DEOARECE NU AM MAI AVUT LEGATURA CU VIDEOCHATUL SI VREAU SAMI FAC CONT PT CUPLU SI SINGLE.U ESTI DEJA ONLINE?TEAI INREGISTRAT REPEDE?SI CUM MERGE TREABA?SI AR TREBUI O ANUME BANCA SAU E INDIFERENT?
criscris
Incepator
Incepator

Mesajde ramyra » Joi Mar 04, 2010 6:25 pm

Ti'am zis ca poti a te duci la orice banca,io a afcut la BRD, asa am vrut io.Io am mai lucrat pe site'ul asta acum 5 luni la un studio,am stat acolo doar o luna(din motive personale) iar acum m'am decis sa fac acasa si sa'mi iau toti banii si sa nu mai impart cu studioul etc...Am inceput de luni(01.03) e mai greu la inceput, asa mi'a fost si la studio, deabea m'au cunoscut clientii si te iau pe toate partile cand vede ca esti nou(noua) te mint, incearca sa faca cam ce vor cu tine pana iti intra intr'un privat,si dupa 2 minute ies ca si'au dat drumu pt ca tu inainte lea'i aratat cam tot si ei erau fff excitati.Tre sa'i duci mai mult cu zaharelul ca sa nu te creada prostuta si sa nu cedezi repede,si cand intrii in pvt tre sa mai tragi de timp pt ca sa castigi mai multi bani, de exp dacaiti intra unu in pvt si tu te dezbraci imediat si te masturbezi imediar si etc...atunci ala nu sta mult cu tine ca i'ai arata toto foarte repede...pffffff....sunt o gramadade zis...dar oricum vrb cu tine cu placere si sper sa pot sa te ajut asa cum si pe mine m'au ajutat altii...
ramyra
AWStudent
AWStudent

Mesajde ramyra » Joi Mar 04, 2010 6:34 pm

Pt a vrb mai bine uite adresa mea de mess: ramyra_baby2002@yahoo.com,pe forum intru mai rar...
ramyra
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Joi Mar 04, 2010 8:43 pm

Nu-ti trebuie musai cont in euro. Conversia se face automat, deci poti avea si in RON.
sunflower
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii generale