Re: ajutor
de ramyra » Joi Mar 04, 2010 6:25 pm
Ti'am zis ca poti a te duci la orice banca,io a afcut la BRD, asa am vrut io.Io am mai lucrat pe site'ul asta acum 5 luni la un studio,am stat acolo doar o luna(din motive personale) iar acum m'am decis sa fac acasa si sa'mi iau toti banii si sa nu mai impart cu studioul etc...Am inceput de luni(01.03) e mai greu la inceput, asa mi'a fost si la studio, deabea m'au cunoscut clientii si te iau pe toate partile cand vede ca esti nou(noua) te mint, incearca sa faca cam ce vor cu tine pana iti intra intr'un privat,si dupa 2 minute ies ca si'au dat drumu pt ca tu inainte lea'i aratat cam tot si ei erau fff excitati.Tre sa'i duci mai mult cu zaharelul ca sa nu te creada prostuta si sa nu cedezi repede,si cand intrii in pvt tre sa mai tragi de timp pt ca sa castigi mai multi bani, de exp dacaiti intra unu in pvt si tu te dezbraci imediat si te masturbezi imediar si etc...atunci ala nu sta mult cu tine ca i'ai arata toto foarte repede...pffffff....sunt o gramadade zis...dar oricum vrb cu tine cu placere si sper sa pot sa te ajut asa cum si pe mine m'au ajutat altii...