Webcam models

ajutorrrrrr

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

ajutorrrrrr

Mesajde maryna » Joi Sep 09, 2010 9:36 am

buna
incerc si eu sa-mi scchimb detaliile de plata pe cams si am vazut ca este obligatoriu sa bagi "routing number" acu am si eu o nelamurire.. ce e? lol
banuiesc ca nu e vorba de IP:)) banuiesc ca e ceva ce trebuie dat de la banca... nu stiu
ajutatima va rog :roll: :roll:
maryna
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: ajutorrrrrr

Mesajde Predator » Joi Sep 09, 2010 9:51 am

buna,
routing number este swift code.
gasesti pe aceasta pagina toate codurile swift.http://ironmim.com/lista-coduri-swift-banci-romania/
Succes.
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde maryna » Joi Sep 09, 2010 10:04 am

Account Number
Bank Name:
Bank Address:
Routing Number:
Name on Account:
* Address on Account:
* Inter Correspondent Bank Name:
* Inter Correspondent Bank Swift#:
* IBAN #:
* Swift #:
Country:

bine si atunci ce fac mil cer de 2 ori?
am inteles ca cer swiftul bancii
si swiftul sucursale romanesti dar cred ca routing number e deja cu totul altceva.. nu inteleg de ce cer astia de la cams ata de multe informatii oricum.. mai ales ca aci nu se da adresa bancii corespondente sau asa ceva la semnarea contractului... ma rog.... poate se mai da cu banuiala si altcineva
mersi mult de tot
maryna
User activ
User activ

Mesajde Nush » Joi Sep 09, 2010 12:52 pm

Iti cer SWIFT Code, IBAN si BIC, in functie de tara si de site... noi fiind din Europa folosim SWIFT-ul, insa si BIC-ul este necesar uneori. IBAN-ul este modalitatea europeana de a-ti identifica contul din banca, este unic si este folosit de toate bancile din uniune. Printr-un simplu telefon la departamentul suport al bancii tale, sau de pe un extras de cont, ori la unitatea bancara cea mai apropiata primesti toate aceste detalii. In cele mai multe cazuri le gasesti si pe siteul bancii respective.

Din cate stiu eu Routing Number-ul e folosit mai mult de statele americane, pe cec-uri si pe alte tipuri de plata, pentru a identifica banca respectiva, deci daca le dai SWIFT-ul si eventual BIC-ul eu zic ca e suficient pentru ca astea iti identifica banca ta. Ce nu inteleg e faptul ca acel camp e obligatoriu, nu ar trebui sa fie din moment ce ai completat SWIFT si/sau BIC si IBAN.
Atentie! Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde maryna » Joi Sep 09, 2010 5:23 pm

gata
cred ca am fost eu prea stresata sa nus
ca de cand cu epassporte nici sa mai lucrez nu-mi vine
routing nr nu e obligatoriu e swiftu bancii si banca corespondent care sa gasesc pe situ banciisi sunt actualizate ca am sunat eu sa ma asigur.. multumesc mult pentru ajutor
maryna
User activ
User activ

Mesajde Predator » Joi Sep 09, 2010 5:41 pm

te-ai speriat si nu m-ai crezut.Chill out ca totul va fi bine,mai avem nevoie si de provocari in viata sa simtim ca traim.Totul o sa fie bine,pune-te si fa bani :yawinkle:
Predator
AWStudent
AWStudent

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 5:45 pm

iar la "inter correspondent bank name" si "inter correspondent bank swift" ? stie cineva exact pt raiffeisen ce trebuie completat?eu am gasit ceva ..dar mi-e sa nu scriu vreo prostie.....multumesc!
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde maryna » Joi Sep 09, 2010 5:49 pm

pentru raiffeisen:
STANDARD SCHARTERED BANK. New York
swift :SCBLUS33
maryna
User activ
User activ

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 5:58 pm

mersi mult maryna....esti o draguta...iar la ultime le doua iban si swift trec contul meu iban si swift RZBRROBU?
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde maryna » Joi Sep 09, 2010 6:01 pm

swift RZBRROBU
SI IBANUL TAU
cu cea mai mare placere
maryna
User activ
User activ

Mesajde crashboombang » Joi Sep 09, 2010 6:42 pm

In mesajul de la cams scrie asa:" Please make sure your tax information is updated when your payment info is submitted.etc etc(cred ca il aveti si voi) asta ce mai inseamna??unde trebuie sa completam "tax information"???
multumiri
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Joi Sep 09, 2010 8:04 pm

deci unu la mana infrormatiile astea toate le puteai afla dans umn siplu tel la ei cas 24/24 deschisi da nah e cam greut cu banii atsia dati pe teledfoane

doi :tax information este cerut numai in caxzzul modelelor din state
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NesteaCat » Vin Sep 10, 2010 1:12 am

Inainte de a trimite informatiile catre Cams am dat un telefon operatorilor de la ING , banca de la care am cardul, si in cazul ROUTING CODE-ului mi s-a spus ca acesta este valabil doar in cazul Statelor Unite, in Europa neexistand asa ceva.Mi s-a spus ca pot scrie acolo N/A (not available), asta in cazul in care este camp oligatoriu, pentru ca ei oricum in momentul in care vor vedea ca nu sunt din State vor intelege.
NesteaCat
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale