Webcam models

amazon wish list

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

amazon wish list

Mesajde Lovely » Sâm Ian 14, 2012 8:37 pm

Buna.Am nevoie de ajutor din partea unei fete care are cont pe mfc si de asemenea are wish list pe amazon. Stie cineva cum functioneaza mai exact aceasta lista? Si cum anume se pot ascunde numele si prenumele pentru ca membrii sa nu afle de fapt cine esti? Si de asemenea, daca ati primit pana acum cadouri de la membri, la posta a contat faptul ca adresa de pe buletin nu este aceeasi cu adresa unde v-au fost trimise cadourile?

Sper ca nu v-am obosit cu intrebarile:) Va multumesc! O seara placuta!
Lovely
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: amazon wish list

Mesajde SFG2707 » Sâm Ian 14, 2012 10:11 pm

Despre partea cu wish list nu stiu sa-ti spun insa partea cu posta, DA, conteaza.
SFG2707
AWStudent
AWStudent

Mesajde Lovely » Sâm Ian 14, 2012 10:42 pm

Multumesc pt raspuns.
Lovely
User activ
User activ

Mesajde NCG » Mar Ian 17, 2012 12:06 am

DA,poti ascunde numele si prenumele,dar daca le ascunzi nu iti vor mai putea trimite cadouri fara sa iti afle adresa ca sa o poata scrie.E mai bine sa o lasi asa,crede-ma (mai bine sa stie numele decat unde stai).Si apropo,poti pune cate adrese vrei tu.Iar cadourile vin ori prin posta,ori prin curierat (depinde cum trimite firma care lucreaza cum amazon).eu am primit si prin posta si prin curierat.
La posta or sa iti ceara un buletin si or sa te intrebe ce e in pachet si or sa iti ceara factura pe ele (daca te duci in Ghencea e un tip de la vama de acolo cam enervant,dar ii zici ca e prima data cand primesti si nu ai stiut si data viitoare vii cu factura..bla bla stii tu ce sa minti).
La curierat nu intreaba nimeni nimic.:P
La faza cu numele si adresa eu ti-am zis cum e mai bine..acum tu decizi ce ai de gand.Te pup si bafta la cadouri :D
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Mar Ian 17, 2012 12:08 am

De fapt,nu "cum e mai bine"..am vrut sa zic "parerea mea",dar am scris altceva..sorry :*:*:*
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ByBY » Mie Apr 18, 2012 12:01 am

NCG help,cum ai facut sa iti vada decat numele? Ca mie imi arata numele intreg,tara,judetul,orasul doar strada si numarul casei nu-l arata ca in rest:(
Ms frumos anticipat:*
Let's think pink,it's the only thing which piss off the dark world
ByBY
User activ
User activ

Mesajde Lovely » Mie Apr 18, 2012 12:33 am

Nu ai cum sa setezi sa nu ti se vada toate alea. Pentru a fi trimise trebuie sa fie completate toate informatiile despre tine. Asa ca, lasa asa. La toate se vad nume, prenume, oras, tara. :)
Lovely
User activ
User activ

Mesajde ByBY » Mie Apr 18, 2012 6:16 am

Ms frumos Lovely,dar cred ca ma las pagubasa! Mai bn le pun direct link-ul de la payoneer si-mi comand singurica:D
ByBY
User activ
User activ

Mesajde NCG » Mie Apr 18, 2012 5:10 pm

LOOOOLLL..nu pune linkul de la payoneer!!!!
Exista gift card!!! pe amazon.Mai bine dai adresa de mail.Iti faci tu o adresa,separat de adresa ta personala.Si pui pe profil "send me giftcard at xxxx@gmail (yahoo).com"
Si cu codul care ti-l trimit ei ,ca de fapt ala e giftcard-ul.E un cod in valoare de 10 $ pana la 5000$ (depinde de cat iti trimite membrul)...si cand ajungi la checkout,bagi codul ala (o sa iti apara o optiune daca platesti cu giftcard sau cu cardul tau).
Dar totusi nu inteleg de ce e asa deranjant,ca iti apare numele intreg.La toata lumea apare la fel: nume,oras,tara..si mai sunt persoane in tara asta pe care le cheama la fel ca pe tine :)
Atata timp cat nu apare toata adresa..
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ByBY » Mie Apr 18, 2012 9:47 pm

Offf..long story! Eram in Spania cand mi-am facut conturile(ca acolo am dat de greu :sad: si m-am hotarat sa fac videochat),si automat le-am trimis datele si actele pe Spania,ca blonda de mine nu a stiut ce acte sa trimita,doar ca mi le-au acceptat pe alea. Toate bune si frumoase am facut banisori sa ma intorc si am continuat si de aici.
Asa ca la profil imi apare Spania :sad: si eu ii pun sa-mi trm cadouri in Rom :lol: ,nu da prea bine,nuh?Deci nu ma deranjeaza numele ca el e spaniol:D ma deranjeaza adresa.
Ms frumos pt ideea cu gift card :smt058 ! cred ca asa o sa fac.
ByBY
User activ
User activ

Mesajde NCG » Mie Apr 18, 2012 9:57 pm

Pai schimba adresa.La dai la add your delivery adress.si dai click la "enter a new adress"..si gata :) faci pe romania :)
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde teapaimlive » Vin Apr 20, 2012 10:54 pm

Poate sa-mi explice si mie cineva pas cu pas ce trebuie sa fac ca sa adaug pe MFC wishlist?

Si de asemenea as dori sa stiu daca se poate doar sa pui ce cadouri iti doresti pe amazon si cineva sa-ti trimita fara sa stie numele tau si adresa ta. Sau daca stie doar numele fara adresa. E posibil ?

Multumesc frumos.
teapaimlive
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale