Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site
de Alexiss » Sâm Mai 23, 2009 12:22 am
Nu inchirierea de conturi este problema . Exista studiouri care pregatesc modele pe baza de colaborare (lucru la domiciliu) , le platesc la timp , le ajuta in mod real cu sesiunile si problemele cu care se confrunta orice model , unii ofera chiar mai mult decat atat si resursele necesare (camera , pc , etc.) .
Sunt studiouri in Romania care au 30-40 modele in STUDIO si alte cateva zeci sau chiar sute in colaborare .
Exista fosti administratori de studiouri care se ocupa cu inchirierea de conturi in conditiile mentionate mai sus .
Pentru toti acestia ... doar cuvinte de lauda pentru afacerile pe care le deruleaza , in mod civilizat , legal si corect fata de partenerii / partenerele sale .
Exista insa si cealalta extrema care din pacate din punct de vedere numeric este cu mult peste media bunului simt . Ma refer aici la oamenii de o calitate morala indoielnica , care dintr-o parte sau alta gasesc cateva informatii despre video chat , invata sa butoneze si sa deschida sesiuni pe anumite site-uri si apoi posteaza sute de mesaje in forumurile de specialitate si pe internet in site-urile de joburi si anunturi gratuite . Acele site-uri in special sunt FULL de astfel de anunturi , pentru ca stimabilii stiu ca in forumurile de specialitate , ca si acesta de altfel , exista si oameni care le pot deconspira intentiile dubioase ...
Fata de aceasta din urma categorie de oameni , a teparilor cu sau fara ghilimele , mai mari sau mai mici , deci doar fata de acesti oameni pot spune ca incerc pe cat posibil sa-i tin cat mai departe , cel putin cat mai departe de acest forum . Macar asta pot face si nu exista nimeni care sa ma poata impiedica in acest punct de vedere .
Daca esti asadar un model lipsit de resurse sau informatii si consideri ca e OK sa platesti un comision de consiliere / administrare , atunci e problema ta si e OK . Dar incearca draga incepatorule sa gasesti oameni si studiouri de incredere care sa te ajute in demersurile tale . Nu functionati pe principiul primul venit , primul servit .
Un om bine intentionat nu va refuza dialogul , iti va raspunde concret la majoritatea intrebarilor pe care le ai , iti va indica o adresa exacta unde poate fi gasita persoana respectiva , un numar de telefon , etc . Teparii sunt evazivi ... ei chiar cred ca universul se invarte in jurul lor si adopta acea atitudine de zeflemea "cum adica ma intrebi tu pe mine chestiile astea" ... dar vor de la tine documente de identitate ...
In fine , sper ca ati prins ideea . Bafta acolo si cascati bine atat ochii cat si urechile inainte sa incepeti o colaborare la distanta . Ulterior degeaba veniti si il demascati pe XYZ prin forumuri ... paguba voastra (banii neancasati) ramane !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de vreausafacbani » Sâm Mai 23, 2009 1:36 am
de acord cu tine.incerc sa intru in fiecare zi sa vad ce se mai discuta pe aici,nu am prea mult timp la dispozitie.
-
vreausafacbani
- AWStudent

-
de Crack » Sâm Mai 23, 2009 3:13 pm
sunflower scrie:Mi-am facut rapid o adresa si am purtat o conversatie interesata cu stimabilul din UK. Am jucat rolul prostului si cu stimabila studenta2009, insa nu mi-a iesit. My bad :)))
" vreausafacbani13 has signed back in. (5/11/2009 6:07 PM)
alinaderihaci: salut Euro Babes Babes: buna alinaderihaci: in leg cu anuntul de pe forum Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: am vorbit pe mail? alinaderihaci: nu Euro Babes Babes: okay Euro Babes Babes: ai mai lucrat alinaderihaci: da, de 2 ani lucrez de acasa alinaderihaci: ma intereseaza oferta ta alinaderihaci: insa ce presupune? alinaderihaci: mai esti? Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: ce sa presupuna alinaderihaci: pai ai scris acolo ca studioul e in uk Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: eu iti fac cont pe un site cu trafic Euro Babes Babes: ai ePassporte? alinaderihaci: da Euro Babes Babes: atunci e oki alinaderihaci: as vrea sa lucrez in studioul din uk alinaderihaci: faci conturi si pe adultwork? Euro Babes Babes: nu lucrez cu ei Euro Babes Babes: stai sa inteleg Euro Babes Babes: tu muncesti de acasa Euro Babes Babes: acum alinaderihaci: da alinaderihaci: si sunt dispusa sa ma mut in uk alinaderihaci: merge cam prost in ultimul timp Euro Babes Babes: pai si ce te opresste sa muncesti pe 80% alinaderihaci: nimic Euro Babes Babes: atunci facem asa Euro Babes Babes: iti fac contul pe site alinaderihaci: ce site? Euro Babes Babes: muncesti o luna si daca mergi bine vii la studio alinaderihaci: ok, e bun si asa Euro Babes Babes: bn Euro Babes Babes: atunci imi dai copie dupa passaport Euro Babes Babes: 2 poze fata corp Euro Babes Babes: si id-ul de ePassporte alinaderihaci: da, ok alinaderihaci: insa pe ce site faci cont? k poate am deja acolo Euro Babes Babes: daca iti spun pe ce site si nu ai cont ce facem? alinaderihaci: pai imi faci daca nu am, nu? Euro Babes Babes: poti sa iti faci si singura si atunci nu mai are rost discutia noastra alinaderihaci: trebuie sa stiu despre ce site e vorba, ca doar voi sta pe el, nu? Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: binenteles Euro Babes Babes: iti voi da linkul userul si parola Euro Babes Babes: dupa ce s activeaza contul alinaderihaci: si ce te opreste sa-mi spui acum ce site e? Euro Babes Babes: poti sa spui tu pe site lucrezi si eu iti spun daca este acel site alinaderihaci: hai ca esti prost Euro Babes Babes: multumesc alinaderihaci: cu placere alinaderihaci: nu mai posta anunturi pe forum cu abureli din astea alinaderihaci: studioul tau din uk... Euro Babes Babes: sunt multi ca tine care vor siteuri bune Euro Babes Babes: dar moca nu obtii nimic Euro Babes Babes: eu nu cred ca tiam spus ceva neadevarat Euro Babes Babes: numai ca numele siteului nu il primesti alinaderihaci: asta ca sa te inveti minte si sa nu mai umbli cu gogosi din astea Euro Babes Babes: mai inceearca si la altii Euro Babes Babes: da bine Euro Babes Babes: ai vrut sa cumperi gratis un site dar nu ai putut alinaderihaci: nu cumpar site-uri desteptule alinaderihaci: categoric esti batut in cap Euro Babes Babes: este o intrebare sau o afirmatie? alinaderihaci: pune mana si munceste si nu ma mai lua cu abureli ca nu-ti merge Euro Babes Babes: pana una alta tu te dai mai destept,te las sa crezi asa. alinaderihaci: desteapta, pardon Euro Babes Babes: daca iti faceam cont pe site si castigai bani era bine Euro Babes Babes: de acea am spus ca paltesc la zi alinaderihaci: ii castig si asa Euro Babes Babes: sa nu mai vorbesti ca este abureala Euro Babes Babes: crezi ca nu stiu ca este plina romania aia de tepari alinaderihaci: cum sa ma platesti la zi? alinaderihaci: pai tu esti unul dintre ei Euro Babes Babes: pai daca te platesc la zi Euro Babes Babes: cum iti dau teapa desteapto Euro Babes Babes: ca nu pierzi nimic Euro Babes Babes: vezi banii in cont alinaderihaci: la zi sa-i platesti pe aia la sapt alinaderihaci: sapat Euro Babes Babes: iti platesc din buzunar alinaderihaci: logic ca pierd Euro Babes Babes: sa vezi ca nu sunt tepar Euro Babes Babes: ce pierzi alinaderihaci: vrei sa-ti dau poze, id de epassporte, date personale alinaderihaci: si tu nici macar nu-mi spui pe ce site faci cont alinaderihaci: sa fim seriosi Euro Babes Babes: asa alinaderihaci: exact Euro Babes Babes: daca eu iti spun siteul Euro Babes Babes: tu te duci si faci contul singura Euro Babes Babes: da alinaderihaci: looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Euro Babes Babes: e posibil sa il stii nu spun nu Euro Babes Babes: oi fi eu prost cum spui dar ca tine am mai intalnit Euro Babes Babes: si omul din greseli invata alinaderihaci: pai esti prost de-a binelea alinaderihaci: bine ca te-au tepuit Euro Babes Babes: pai asta este ca nu ma tepuit nimeni alinaderihaci: asa merita cei de teapa ta Euro Babes Babes: ia dami web ca vorbesti ca un tepar Euro Babes Babes: nu ca o femeie Euro Babes Babes: alinaderihaci: astepti informatii confidentiale si nu-mi spui siteul alinaderihaci: auzi la el Euro Babes Babes: eu nu astept nimic Euro Babes Babes: eu ti-am spus care sunt conditiile si daca vrei bine daca nu nu alinaderihaci: cum sa nu? pai ca sa-mi faci cont trebuie sa-ti dau informatiile Euro Babes Babes: dar cand ti-ai facut cont la un site nu ai dat informatii? alinaderihaci: e ca si cum i-as da cifrul de la seif unui hot Euro Babes Babes: am inteles alinaderihaci: pai logic...numai k stiam pe ce site imi fac cont Euro Babes Babes: nu crezi ca sunt in UK alinaderihaci: logic ca nu Euro Babes Babes: crezi ca sunt in romania si caut sa dau tepe alinaderihaci: dobitoci ca tine numai in romania poti gasi Euro Babes Babes: si daka iti dau web acum si vezi ca sunt aici Euro Babes Babes: ce faci Euro Babes Babes is typing a message. Euro Babes Babes: iti retragi afirmatiile? alinaderihaci: si ce imi arati? monumentele din cambridge? alinaderihaci: sorry, dar nu ti-ai gasit prostul care sa te creada alinaderihaci: hai pa ca ma plictisesti "
Afacerist convins!
LOL.Si cu logul asta ce ai vrut sa dovedesti sunflower ? ca esti doar o frustrata invidioasa care atarna la un site nou si e suparata ca nu il primeste? lol. Ce trist.
-

Crack
- Incepator

-
de Sherine » Sâm Mai 23, 2009 7:24 pm
Crack scrie:sunflower scrie:Mi-am facut rapid o adresa si am purtat o conversatie interesata cu stimabilul din UK. Am jucat rolul prostului si cu stimabila studenta2009, insa nu mi-a iesit. My bad :)))
" vreausafacbani13 has signed back in. (5/11/2009 6:07 PM)
alinaderihaci: salut Euro Babes Babes: buna alinaderihaci: in leg cu anuntul de pe forum Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: am vorbit pe mail? alinaderihaci: nu Euro Babes Babes: okay Euro Babes Babes: ai mai lucrat alinaderihaci: da, de 2 ani lucrez de acasa alinaderihaci: ma intereseaza oferta ta alinaderihaci: insa ce presupune? alinaderihaci: mai esti? Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: ce sa presupuna alinaderihaci: pai ai scris acolo ca studioul e in uk Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: eu iti fac cont pe un site cu trafic Euro Babes Babes: ai ePassporte? alinaderihaci: da Euro Babes Babes: atunci e oki alinaderihaci: as vrea sa lucrez in studioul din uk alinaderihaci: faci conturi si pe adultwork? Euro Babes Babes: nu lucrez cu ei Euro Babes Babes: stai sa inteleg Euro Babes Babes: tu muncesti de acasa Euro Babes Babes: acum alinaderihaci: da alinaderihaci: si sunt dispusa sa ma mut in uk alinaderihaci: merge cam prost in ultimul timp Euro Babes Babes: pai si ce te opresste sa muncesti pe 80% alinaderihaci: nimic Euro Babes Babes: atunci facem asa Euro Babes Babes: iti fac contul pe site alinaderihaci: ce site? Euro Babes Babes: muncesti o luna si daca mergi bine vii la studio alinaderihaci: ok, e bun si asa Euro Babes Babes: bn Euro Babes Babes: atunci imi dai copie dupa passaport Euro Babes Babes: 2 poze fata corp Euro Babes Babes: si id-ul de ePassporte alinaderihaci: da, ok alinaderihaci: insa pe ce site faci cont? k poate am deja acolo Euro Babes Babes: daca iti spun pe ce site si nu ai cont ce facem? alinaderihaci: pai imi faci daca nu am, nu? Euro Babes Babes: poti sa iti faci si singura si atunci nu mai are rost discutia noastra alinaderihaci: trebuie sa stiu despre ce site e vorba, ca doar voi sta pe el, nu? Euro Babes Babes: da Euro Babes Babes: binenteles Euro Babes Babes: iti voi da linkul userul si parola Euro Babes Babes: dupa ce s activeaza contul alinaderihaci: si ce te opreste sa-mi spui acum ce site e? Euro Babes Babes: poti sa spui tu pe site lucrezi si eu iti spun daca este acel site alinaderihaci: hai ca esti prost Euro Babes Babes: multumesc alinaderihaci: cu placere alinaderihaci: nu mai posta anunturi pe forum cu abureli din astea alinaderihaci: studioul tau din uk... Euro Babes Babes: sunt multi ca tine care vor siteuri bune Euro Babes Babes: dar moca nu obtii nimic Euro Babes Babes: eu nu cred ca tiam spus ceva neadevarat Euro Babes Babes: numai ca numele siteului nu il primesti alinaderihaci: asta ca sa te inveti minte si sa nu mai umbli cu gogosi din astea Euro Babes Babes: mai inceearca si la altii Euro Babes Babes: da bine Euro Babes Babes: ai vrut sa cumperi gratis un site dar nu ai putut alinaderihaci: nu cumpar site-uri desteptule alinaderihaci: categoric esti batut in cap Euro Babes Babes: este o intrebare sau o afirmatie? alinaderihaci: pune mana si munceste si nu ma mai lua cu abureli ca nu-ti merge Euro Babes Babes: pana una alta tu te dai mai destept,te las sa crezi asa. alinaderihaci: desteapta, pardon Euro Babes Babes: daca iti faceam cont pe site si castigai bani era bine Euro Babes Babes: de acea am spus ca paltesc la zi alinaderihaci: ii castig si asa Euro Babes Babes: sa nu mai vorbesti ca este abureala Euro Babes Babes: crezi ca nu stiu ca este plina romania aia de tepari alinaderihaci: cum sa ma platesti la zi? alinaderihaci: pai tu esti unul dintre ei Euro Babes Babes: pai daca te platesc la zi Euro Babes Babes: cum iti dau teapa desteapto Euro Babes Babes: ca nu pierzi nimic Euro Babes Babes: vezi banii in cont alinaderihaci: la zi sa-i platesti pe aia la sapt alinaderihaci: sapat Euro Babes Babes: iti platesc din buzunar alinaderihaci: logic ca pierd Euro Babes Babes: sa vezi ca nu sunt tepar Euro Babes Babes: ce pierzi alinaderihaci: vrei sa-ti dau poze, id de epassporte, date personale alinaderihaci: si tu nici macar nu-mi spui pe ce site faci cont alinaderihaci: sa fim seriosi Euro Babes Babes: asa alinaderihaci: exact Euro Babes Babes: daca eu iti spun siteul Euro Babes Babes: tu te duci si faci contul singura Euro Babes Babes: da alinaderihaci: looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Euro Babes Babes: e posibil sa il stii nu spun nu Euro Babes Babes: oi fi eu prost cum spui dar ca tine am mai intalnit Euro Babes Babes: si omul din greseli invata alinaderihaci: pai esti prost de-a binelea alinaderihaci: bine ca te-au tepuit Euro Babes Babes: pai asta este ca nu ma tepuit nimeni alinaderihaci: asa merita cei de teapa ta Euro Babes Babes: ia dami web ca vorbesti ca un tepar Euro Babes Babes: nu ca o femeie Euro Babes Babes: alinaderihaci: astepti informatii confidentiale si nu-mi spui siteul alinaderihaci: auzi la el Euro Babes Babes: eu nu astept nimic Euro Babes Babes: eu ti-am spus care sunt conditiile si daca vrei bine daca nu nu alinaderihaci: cum sa nu? pai ca sa-mi faci cont trebuie sa-ti dau informatiile Euro Babes Babes: dar cand ti-ai facut cont la un site nu ai dat informatii? alinaderihaci: e ca si cum i-as da cifrul de la seif unui hot Euro Babes Babes: am inteles alinaderihaci: pai logic...numai k stiam pe ce site imi fac cont Euro Babes Babes: nu crezi ca sunt in UK alinaderihaci: logic ca nu Euro Babes Babes: crezi ca sunt in romania si caut sa dau tepe alinaderihaci: dobitoci ca tine numai in romania poti gasi Euro Babes Babes: si daka iti dau web acum si vezi ca sunt aici Euro Babes Babes: ce faci Euro Babes Babes is typing a message. Euro Babes Babes: iti retragi afirmatiile? alinaderihaci: si ce imi arati? monumentele din cambridge? alinaderihaci: sorry, dar nu ti-ai gasit prostul care sa te creada alinaderihaci: hai pa ca ma plictisesti "
Afacerist convins!
LOL.Si cu logul asta ce ai vrut sa dovedesti sunflower ? ca esti doar o frustrata invidioasa care atarna la un site nou si e suparata ca nu il primeste? lol. Ce trist.
Tu de unde ai mai aparut mai " gaozarule" ? 
Bafta all!!!
-

Sherine
- User Avansat

-
de Sherine » Sâm Mai 23, 2009 7:26 pm
Uitasem : mancati-ai Avatarul 
Bafta all!!!
-

Sherine
- User Avansat

-
de sunflower » Lun Mai 25, 2009 2:28 pm
Crack scrie: LOL.Si cu logul asta ce ai vrut sa dovedesti sunflower ? ca esti doar o frustrata invidioasa care atarna la un site nou si e suparata ca nu il primeste? lol. Ce trist.
Te-ai trezit de dimineata cu pofta de pasarica si te-ai hotarat sa te holbezi la cel mai umflat "hamburger" posibil ca doar doar iti mai trece setea. Imi aduci aminte de membrii perversi de pe xlove care cred ca femeia e o masina de f***t. Mai au putin si te roaga sa-ti mai faci o gaura prin abdomen sa vada daca e umeda zona si acolo.
Probabil ca nu stii ce inseamna frustrare si nici invidie. Nu le-ai folosi in acest context daca le-ai cunoaste intelesul.
Imi pare rau sa-ti spun ca nu "atarn" la nici un site nou. Daca vreau conturi pe inca un site, il pot alege si singura, pt ca informatie este destula.
Invidia este departe de mine. Exceptand stresul, nervii si oboseala, am o afacere profitabila si sunt multumita.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Crack » Lun Mai 25, 2009 8:49 pm
sunflower scrie:Crack scrie: LOL.Si cu logul asta ce ai vrut sa dovedesti sunflower ? ca esti doar o frustrata invidioasa care atarna la un site nou si e suparata ca nu il primeste? lol. Ce trist.
Te-ai trezit de dimineata cu pofta de pasarica si te-ai hotarat sa te holbezi la cel mai umflat "hamburger" posibil ca doar doar iti mai trece setea. Imi aduci aminte de membrii perversi de pe xlove care cred ca femeia e o masina de f***t. Mai au putin si te roaga sa-ti mai faci o gaura prin abdomen sa vada daca e umeda zona si acolo. Probabil ca nu stii ce inseamna frustrare si nici invidie. Nu le-ai folosi in acest context daca le-ai cunoaste intelesul. Imi pare rau sa-ti spun ca nu "atarn" la nici un site nou. Daca vreau conturi pe inca un site, il pot alege si singura, pt ca informatie este destula. Invidia este departe de mine. Exceptand stresul, nervii si oboseala, am o afacere profitabila si sunt multumita.
Din felul in care ai vorbit si ai jignit un om normal care a facut o oferta asta, reiese FMPOV.Exact cum cineva a mentionat mai sus , sunt destule persoane care isi fac treaba,ofera trainning pentru modele,le instruieste,le ofera situri noi,suport online la nevoie ,chiar daca sunt acceptate doar modele de la domiciliu.Probabil ca sunt si destule gunoaie care se bucura la o frauda de 40$.Orice padure are uscaturile ei.Nu il cunosc pe cel care a facut oferta si nu stiu in care categorie se incadreaza,dar daca nu esti interesata de o oferta anume,o poti ignora simplu nu neaparat sa injuri persoana respectiva.
Eu am parte regulat de persoane ca tine,dar spre deosebire de el nu imi pierd vremea si le dau ignore dupa 2 secunde.Nu imi bat capul cu oameni cu mult timp liber.
V Models : ..
xxx: in leg.anunt
xxx: detaliaza please
V Models : anuntul este de actualitate , dar doar pt lucru de la domiciliu momentan
xxx : pe ce site?
xxx :
V Models : colaboram cu destule site-uri
xxx: si anume?
xxx: eu fac chat independent de 3 ani
xxx: detaliaza please
V Models : site-urile cu care lucram se vor afla dupa creearea contului
xxx:
xxx: nu vrei sa trimit actele?
xxx: da informatii coerente si pe urma ajungem la creare
xxx: ok se pare ca ....... teapa o zoo buna !!
Trist.Am lasat-o in lumea ei minunata sa se bucure cu limita minima la perioada pe LJ pana invata sa vorbeasca si sa faca acordul intre subiectul si predicat lol.
PS:Pentru cultura ta generala sunt Affiliate Manager la cateva dintre siturile cu care colaborezi tu si ti-o faci live ca cea din imaginea avatarului , ca tot vad ca esti frustrata de el.
-

Crack
- Incepator

-
de vreausafacbani » Dum Mai 31, 2009 12:20 am
...mai sunt nelamuriri?
-
vreausafacbani
- AWStudent

-
de Sherine » Dum Mai 31, 2009 12:44 am
vreausafacbani scrie:...mai sunt nelamuriri?
Da ! .... de ce a trebuit sa-ti faci un alt nume de user?
Bafta all!!!
-

Sherine
- User Avansat

-
de vreausafacbani » Lun Iun 01, 2009 6:51 am
asta de unde ai mai scoso?
-
vreausafacbani
- AWStudent

-
de teroristu199 » Vin Iun 05, 2009 9:02 pm
nu e prost cine cere,e prost cine da.oferta omului este adresata persoanelor interesate,care nu stiu sa isi deschida conturi etc.da tare curiosi sunteti sa vedeti pe ce site deschide omul conturi..asta de fapt e problema...poate e vreun site minune unde se fac 3000 lire pe luna degeaba si nu-l stiti.lol.
Pe de alta parte,daca persoana care inchiriaza conturi are vreo legatura la nivel oficial cu siturile respective,ar putea sa spune numele lor,ca daca dansul este admin,nu aproba conturi din RO....nu?
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Sherine » Vin Iun 05, 2009 10:08 pm
Despre Adultwork este vb sigur si cred ca stiu si cine este Raspunzatorul ptr acest topic, in fine daca esti cine cred nu inteleg de ce ai facut intrarea asta?[/b]
Bafta all!!!
-

Sherine
- User Avansat

-
de teroristu199 » Sâm Iun 06, 2009 1:16 am
daca este vorba despre aw,amicul respectiv e stupid...mai bine dadea pe jasmin ca mai iese de o chiftea cu referralu..
off:Raspunzatoru se refera la mine?
Cu respect,
Tastatoru. 
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de vreausafacbani » Sâm Iun 06, 2009 3:24 am
Vad si eu pe cineva mai orientat ,ideea este ca nu fac conturi pe A-W,nici pe LJ.... intradevar,unele modele fac bani pe anumite siteuri si altele nu fac si invers.In lista de aici sunt siteuri cu trafic mare ,pe acelea eu le cunosc,si unele modele fac bani frumosi.$ 2000-4000 pe sesiune,totul tine de atitudine si de perseverenta.+noroc.
-
vreausafacbani
- AWStudent

-
Înapoi la Locuri de munca