Webcam models

Angajam modele cu/fara experienta

Anunturi locuri de munca pe video chat . Aceasta categorie este inchisa iar anunturile se posteaza doar in sectiunea aferenta de pe site

Angajam modele cu/fara experienta

Mesajde venus21 » Lun Sep 21, 2009 10:37 pm

Buna,
As putea sa iti ofer un loc de munca de la distanta daca ai un calculator si o camera web, sau de la studio daca esti in bucuresti..Poti face sute sau mii de dolari, in functie de timpul pe care il petreci in fata calculatorului.. E vorba de videochat, citeste pana la capat, pentru ca cei care nu stiu despre ce e vorba se sperie...
- NU trebuie sa te dezbraci in fata cuiva sau sa faci ceva ce nu vrei...
- NU te intalnesti cu absolut nimeni
- Nu te cunoaste nimeni pe site-uri, Romania este banata, si vorbesti numai cu straini...
- Nu trebuie sa stii foarte multa engleza, pentru ca totul se invata foarte repede, si o sa iti dau un text document cu ce trebuie sa vb cu ei sa ii tii cat mai mult de vorba, sa le iei banii :P
- Programul ti-l faci dupa cum decizi tu
Vei avea mai multe site-uri pe care sa stai, platite in euro sau dolari
Poti vedea cati bani ai facut
Tu controlezi totul
Plata se face pentru fiecare site in momentul cand se taie CEC, o data pe saptamana, o data la 2 saptamani sau o data pe luna, cum alegi tu..
- Daca aduci o fata serioasa care sa munceasca, primesti bonus pt aceasta...
- De asemenea se organizeaza concursuri cu premii in bani, excursii, bunuri materiale, in functie de castigurile acumulate
- Nu exista cerinte pentru acest job,nici macar o limba straina, avem totul in dotare fara ca tu sa ai nevoie de ceva.
- Studioul este dotat cu camere profesioniste, site-uri exclusiviste, Romania este blocata..
- Totul depinde de vointa ta de a face bani, ca de restul ne ocupam noi.
Daca esti intereseata sau vrei mai multe detalii da-mi un raspuns pe e-mail..Astept raspunsul tau.
Contact: e-mail devil.wears.versace@gmail.com, tel: 0764.708.676

PS: Pentru cei cunoscatori...nu trebuie sa radeti de anuntul meu, dar totul este real si anuntul este pentru incepatori creeat..Site-urile sunt la fetish de asta spun ca nu este nevoie sa te dezbraci din moment ce sunt cunoscatoare stiu ce trebuie discutat cu membrii...Eu fac videochat de 6 ani.Am scris acest PS pt ca stiu ca vor exista comentarii la adresa mea. Multumesc si bafta la bani celorlalti care deja lucreaza pe chat!!! :*
venus21
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Înapoi la Locuri de munca