Webcam models

angajarivideochat.info - mare atentie

Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate

Moderator: Alexiss

angajarivideochat.info - mare atentie

Mesajde Alexiss » Joi Mar 05, 2009 2:14 am

Zilele trecute am verificat sa vad ce site-uri sunt de aprobat pentru a fi adaugate in listele de pe acest site (directoriul web , casting , lista site-urilor de video chat , etc. -) . Astfel am identificat un site angajarivideochat.info in care am putut recunoaste multe din textele de pe acest site .

Acest lucru dauneaza in primul rand optimizarii pentru motoarele de cautare de ambele parti , in special de partea sa , insa sa trecem peste asta , as spune ca cei care nu sunt in stare sa creeze cateva texte si mai ofera si vise prin colaborari la distanta , etc , trebuie tratate cu maxima atentie pentru a evita fraudele .

L-am contactat pe respectivul la adresa de yahoo indicata pe site , l-am informat ca nu e legal sa copieze contentul si am primit un raspuns sec "tu alta treaba nu ai?" .
Chiar m-am luat cu treaba si am uitat de el ... dar omul se tine scai . Dupa ce initial am dat reject si nu am adaugat site-ul sau in directorul web la categoria casting - locuri de munca , asta seara am vazut ca insista . Ba mai mult , de m-am amuzat copios , mi-a blocat si clasa de ip-uri de la a viziona site-ul sau minunat .

Tin sa-i multumesc pe aceasta cale si sa-l informez pe respectivul ca a fost reclamat la registrar si sa se astepte sa i se suspende domeniul in cazul in care nu-si schimba atat atitudinea cat si continutul copiat de pe site .

Mare atentie la astfel de site-uri care ofera marea cu sarea dar in realitate , in spatele lor se afla cu totul si cu totul altceva .

Am mai recunoscut texte de pe adultvideochat.ro si cine stie , cu ajutorul vostru poate mai gasim texte si de prin alte site-uri .

Bafta tuturor si inca odata , in special pentru novici : ATENTIE !
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Înapoi la Fraude si exemple negative