Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Andyit » Joi Dec 30, 2010 5:46 pm
ralucka scrie:am cont numai pe mfc . cu asta am inceput .. am avut o perioada cand imi mergea bine , operioada mai prost , acum nah am fost pe rosu ca toate fetele :))si n-am putut sa lucrez 7 zile ..
Ia legatura cu Elli,ea te poate ajuta sa faci contul rapid pe streamray si cams,uite ID-ul ei de mess: elli_streamray o gasesti si aici pe forum: cams-streamate-t5332-15.html
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Andyit » Joi Dec 30, 2010 5:48 pm
ralucka scrie:multumesc ,, un an nou fericit si pt tine .. bafta la $$  :P cat mai multi de pe toate siteurile lol:*
Asa sa fie! $$$$$$$$$$
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Joi Dec 30, 2010 5:52 pm
PS! cand esti la perioada poti lucra linistita,folosesti tampoane interne si totul e ok,nu trebuie sa faci pauza decat maxim 1-2 zile cand te simti ff rau,altfel pierzi membrii!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Joi Dec 30, 2010 5:55 pm
Tot ca sa iti faci cont rapid poti vorbi cu Mihai pentru webcams uite ID-ul lui de mess.
mihai_webcams PS! atat Mihai cat si Elli sunt romani si sunt OK! pe mine mau ajutat ff mult drept care le mai multumesc inca o data aici urandule un An Nou Fericit!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de liviu202 » Joi Dec 30, 2010 6:04 pm
ralucka scrie:liviu202 scrie:DOAMNE! Mare ti-e gradina!!
adica ce vrei sa zici ? daa mare ti=e gradinaaa .. e vreo problema ca vrem sa muncim pe 1 ianuarie ? daca erai ontopic mai ziceam , dar asa nu vad sensul comentariului tau .. Nu e nici o problema draga mea. Poti sa faci ce vrei de 1 ianuarie. Dar sa deschizi un topic ca sa afli fusul orar in SUA? Asta e culmea......beep!
-
liviu202
- Cunoscator

-
de Andyit » Joi Dec 30, 2010 6:08 pm
Nu fi rautacios e la inceput si ea,pana se obisnuieste mai dureaza,maine poimaine o sa vezi ca ne vinde ea noua truckuri...! 
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale