Webcam models

Anuntam lansarea unui nou site de recrutare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Anuntam lansarea unui nou site de recrutare

Mesajde Alexiss » Joi Iul 21, 2011 1:56 am

Din capul locului precizam ca nu am inventat apa calda . Au mai incercat si altii dar din pacate nu au reusit mai nimic .
Este vorba de un nou site de recrutare si prezentare a studiourilor de video chat din Romania , un fel de ejobs al industriei webcam .

Site-ul este in acest moment gol (fara nici-un anunt sau studio) motiv pentru care pentru primii vizitatori (pana se vor adauga cateva studiouri / joburi) site-ul ar putea arata funny .

Lansam versiunea BETA a acestui site si oferim 400 credite (echivalent aproximativ 800 Lei) absolut gratuit primelor 25 de studiouri care se inscriu din acest moment . Aceste credite pot fi utilizate pentru promovarea studioului dumneavoastra , puteti chiar lista reclame aici pe adultwebcamstars.com cu acestea .

Cum spuneam si mai sus , este o versiune BETA , urmeaza sa facem si mai multe teste , unele dintre ele impreuna (feedback-ul vostru ar fi bine venit acolo unde/daca gasiti probleme sau idei pentru imbunatatirea sistemului) , si dupa popularea site-ului cu anunturi si studiouri (acesta este si principalul motiv pentru care primele 25 de studiouri primesc acele credite gretuit) il vom promova agresiv .

O ultima precizare . Site-ul face parte dintr-o retea mult mai mare , toate dedicate industriei adult , si in viitorul nu foarte indepartat , anul acesta , le vom lansa pe toate . Sper sa va placa si mai ales sa va foloseasca !

Detalii despre credite si cum le puteti utiliza
http://www.videochatclub.ro/ghid-utiliz ... tclub.html

Linkul de inregistrare (studiourile sa aleaga conturi business)
http://www.videochatclub.ro/inregistrare-cont-nou.html

Site-ul : http://www.videochatclub.ro/
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: Anuntam lansarea unui nou site de recrutare

Mesajde wxdj » Vin Iul 22, 2011 10:53 am

Super tare , succese !
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde donny_myself » Dum Iul 24, 2011 2:23 am

Doar o idee:
mesajele de eroare nu le puteți pune cu roșu, sau bolduite? Am stat vreo 10 minute azi și nu am văzut mesajul ăsta:
"Numele afisat poate fi compus doar din cifre si litere, fara spatii sau alta caractere"
Eu la nume scriam Nume, spatiu, Prenume si greu mi-am dat seama de eroare.
Sau ați putea pune la campurile ce trebuie compăletate un hint care sa afiseze detaliile onmouseover, mă rog, e doar o idee.
În rest, n-am avut probleme, :) totul a mers ok cu inregistrarea si validarea. Succes :)
donny_myself
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Lun Iul 25, 2011 12:06 pm

Fiind versiune BETA , este important orice tip de feedback pentru a perfectiona site-ul si aplicatia din toate punctele de vedere .

Mesajele de eroare mentionate mai sus de catre donny_ au fost modificate (evidentiate) . Ceea ce ma "ingrijoreaza" este insa neutilizarea creditelor , cred ca acolo lucrurile nu sunt suficient de clare / evidente . Momentan doar 2 din 11 utilizatori au stiut sa utilizeze in favoarea lor acele credite gratuite .

Sugerez lecturarea acestei pagini .
http://www.videochatclub.ro/ghid-utiliz ... tclub.html

In limita timpului disponibil rog feedback aici sau pe email in legatura cu experienta voastra pe videochatclub.ro

Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Alexiss » Joi Iul 28, 2011 2:25 pm

Am adaugat inca 20 de conturi gratuite (cate 400 credite fiecare) .
Curand voi anula creditele oferite gratuit tuturor utilizatorilor ce nu le-au utilizat , pentru a le acorda altora ce doresc sa le utilizeze acum .

Sunt simpatici si cei care creaza mai mult de un cont , dar moaka igrasa si eu tin la siluetele lor , le voi sterge conturile respective .

La 1 august incepem o campanie extrem de serioasa de promovare a site-ului in google, facebook si asa mai departe , asadar inregistrati-va , creati-va anunturile , profilurile de studio , si profitati de aceasta ocazie de a va promova ofertele de munca si studiourile .

In continuare astept feedback-urile voastre pentru a incerca sa perfectionam sistemul acolo unde este necesar .

Bafta acolo !
Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde studiovideochatvid » Joi Iul 28, 2011 3:49 pm

Nu am intampinat nici o problema, totul a decurs usor, interfata prietenoasa usor de utilizat, credite suficiente pentru o promovare eficienta, multumim adminului si tuturor celor ce participa la acest proiect si il dezvolta, multumim si pentru creditele acordate in mod gratuit promotional!
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Red Studio » Lun Aug 01, 2011 6:45 pm

Cred ca ai avea un succes deosebit daca ai lansa oferte CPA (cost per action). Adica nu ma tarifa la anunt la altii, ia-mi bani per aplicatie primita :)
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Lun Aug 01, 2011 9:00 pm

Ceea ce spui (Red Studio) ar presupune ca aplicantii sa-si creeze CV-uri (si sa aplice cu acestea pentru un job). In realitate insa , pentru aceasta industrie , CV-ul nu prea este un instrument des utilizat .
Cand faci recrutari , chemi pe cineva la interviu pentru angajare , il astepti / o astepti sa vina cu un CV in mana ?

In rest anunturile sunt gratuite , oricine le poate adauga fara probleme . Costurile aplicate sunt doar pentru vizibilitate sporita a anuntului respectiv si dupa caz pentru optiuni suplimentare (galerie foto , etc.) .

Multumesc pentru feedback , astept in continuare alte idei .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Red Studio » Lun Aug 01, 2011 11:02 pm

Vezi ca nu merge bine filtrarea pe orase. Si merge si fara CV, aplica cu nume, telefon, e-mail.
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Lun Aug 01, 2011 11:22 pm

Salut .
Nu vad absolut nicio problema la filtrarea pe orase / localitati. Spune-mi te rog exact ce problema ai intampinat si unde anume .

Cat despre "Si merge si fara CV, aplica cu nume, telefon, e-mail." daca era vorba despre discutia anterioara , atunci acestea nu pot fi taxate , n-as avea de unde sa stiu cine a sunat si cand , iar doar pentru dezvaluirea informatiilor nu ar fi transparent (poate ca numarul celor care ar cere "dezvaluirea" numarului de telefon nu ar fi egal proportional cu cei care te vor suna in final) .
Daca insa aceasta din ultima propozitie se refera la o alta "eroare" intampinata , rog de asemeni detalii despre locul unde acestea exista .

Multumesc anticipat .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Red Studio » Lun Aug 01, 2011 11:40 pm

cu placere, asteptam bonus :)

http://www.videochatclub.ro/job-Bucuresti-1.html (si noi de unde suntem?)
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Mar Aug 02, 2011 12:10 am

Din sectorul 1 :yawinkle:
Dar sugestia este foarte buna si la listarea pe Bucuresti trebuiesc incluse si sectoarele . Voi face modificarile aferente in urmatoarele cateva ore .

Bonus 200 credite adaugate in contul tau .

Ms. inca odata pentru sugestii .

Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde ardientestd » Mar Aug 02, 2011 5:03 am

Din ce am observat imi sunt inversate prezentarea studioului cu facilitatile.
Am atastat un print screen.
Imagine
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Mar Aug 02, 2011 12:57 pm

multumesc pentru observatie ardientestd , "incurcatura" a fost corectata .
200 credite bonus au fost adaugate si in contul tau .

Asteptam in continuare feedback , idei sau sugestii .

De astazi de dimineata am inceput si campania de promovare in facebook pe segmentul de varsta 18-30 de ani , ambele sexe , pentru cele mai mari 12 orase ale Romaniei , urmand ca in functie de rezultate sa extindem campania .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Red Studio » Mar Aug 02, 2011 2:12 pm

Si, daca vrei sa fie credibil situl, pune ordinea pe bune la ultimele anunturi si la bannere, nu lasa studiourile tale pe primul loc :)
Red Studio
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii generale