playboy88 scrie:Va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru promptitudinea de care ati dat dovada, din nou!
@
anyty m-ai cam speriat un pic....da, cel pe care il am acum, intradevar este slabut...sau ca sa te citez "jaf" *(am specificat aspectul acesta)
Cat despre.....
playboy88 scrie:undeva maxim,maxim 75-90$ la perioada adica cam 150-180$ pe luna! dar e prea putin probabil,
te-as ruga sa precizezi si ce "metoda " de calcul ai folosit...sau spune-ne cum ai estimat
E oarecum amuzant

pentru ca nu as vrea sa fac o "investitie" in aceast calculator...astfel incat castigurile mele lunare sa ajunga ( scazand ) la sumele estimate de tine!

Chiar si cu "jaful" asta "produc" mai mult

!
Stiu ca intentiile tale au fost altele, de a ma ajuta sa cumpar ceva profesional...dar eu nu am chiar pretentiile astea...vreau un HD pe Jasmin, si standard pe imlive, mfc / (sau)/ webcams) deci...nu cred ca vreau prea mult
Pana la urma....pentru HD imi trebuie procesor de 3 GB si rami -3Gb asa cum spui??
@
liviu202 ma gandesc ca ma pot baza pe cuvantul tau avand in vedere ca esti un "veteran" activ si ONtopic pe acest forum
Pe calculatorul asta vechi am folosit SplitCam, insa calitatea imaginii lasa de dorit avand in vedere ca folosesc webcam...si e prin USB!
am mai incercat si SuperWebCam - se vede mai bine...dar nu-mi ducea procesorul (CPU era undeva la 100)
si...mai aveam un split de pe la Very Soft, am impresia ca webcamspliter aasta de care vorbesti....insa nu stiu ce versiune
Ma gandeam ca oricum procesorul de la aceasta noua unitate e mai bun...si as putea folosi SuperWebCam, avnd in vedere ca imaginea era mai de calitate!
Daca gresesc,va rog corectati-ma!
Va multumesc inca o data...si mai astept parerile voastre!
Bafta!!