Webcam models

ASTEPT PARERI

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: ASTEPT PARERI

Mesajde studiovideochatvid » Joi Oct 20, 2011 8:52 am

officestudiovideo scrie:vorbiti de oc de parca este ceva si usor de facut. ce importanta are gradul de oc pe care il are procesorul respectiv, cand, mai mult ca sigur nici nu stie ce e ala. de frecventa/voltajul ramilor, multiplicator si fsb nu ii spuneti? lol

Daca dai detalii risti sa copieze intocmai ceea ce scri si sa faca un dezastru , sa specificat overclocking-ul doar ca , o alternativa de imbunatatire a calitatilor sistemului , cine stie si cunoaste va face TOT fara sa intrebe : da... cu cat ridic FSB-ul ? voltajul la procesor il las asa sau il maresc ? memoriile sunt pe auto ce fac cu ele ? de aceea nu este bine sa furnizati detalii , fiecare face cum crede mai bine in functie de cunostiintele sale sau de prietenii ce ii are.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde candy_chocolatte » Joi Oct 20, 2011 4:35 pm

bunaaa sunt noua pe aici,am nevoie de ajutor...vreau sa imi fac cont pe imlive dar acolo cand imi spune sa aleg metoda de plata nu vreau plata prin cec, as vrea card , dar acolo nu scrie de card si daca nu selectez nimic nu ma lasa sa merg mai departe, daca selectez prin posta imi pot schimba mai tarziu cand imi voi face card?
candy_chocolatte
Incepator
Incepator

Mesajde GANU » Mar Noi 22, 2011 10:59 pm

UN CALCULATOR DE CHAT PENTRU 9 SITE CU AM EU CU LOGHITE PRO 9000 SI VARIANTA HD DE LA LOGITEC CU TASTATURA SI MAUS WIFI ESTE ASA COMPUS PLACA DE BAZA DE LA ASUS CU SOKET 775 PROCESOR I3 3000*2 SI 3 GB RAM O PLACA VIDEO NINVIDIA 7600 GT SI PUNETI VOI RESTU CE MAI IEFTIN DAR RESTU DE MAI SUS SUNT DE BAZA NU TREBUIE SA LIPSEASCA SI INCA CEVA SURSSA DE CURENT TREBUIE MINIM 500 DE W

PENTRU MAI MULTE DETALI PM
GANU
Incepator
Incepator

Mesajde studiovideochatvid » Mar Noi 22, 2011 11:55 pm

GANU scrie:UN CALCULATOR DE CHAT PENTRU 9 SITE CU AM EU ESTE ASA COMPUS PLACA DE BAZA DE LA ASUS CU SOKET 775 PROCESOR I3 3000*2 T TREBUIE MINIM 500 DE W
PENTRU MAI MULTE DETALI PM

Cea ce scri tu este un mare shit , placa de baza soket 775 nu poate tine procesor Intel I3, procesoarele din noua generatie Intel:
I3 , I5 si I7 sunt concepute doar pentru soket-urile urmatoare:
1155 , 1156 si inca alte 2 soket-uri pe care nu le enumar aici, configuratia prezentata de tine este O MARE TEAPA!! ATENTIE LA TEPARI!!

Un moderator sau admin sa ia masuri impotriva acestui individ ce urmareste cu totul altceva numai configuratii de PC-uri nu.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Mie Noi 23, 2011 1:18 am

Configuratii sisteme videochat 100% functionale in videochat aveti aici:

configuratii-sisteme-videochat-t6072.html
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde just.me » Mie Noi 23, 2011 2:18 am

playboy88 scrie:Va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru promptitudinea de care ati dat dovada, din nou!
@ anyty m-ai cam speriat un pic....da, cel pe care il am acum, intradevar este slabut...sau ca sa te citez "jaf" *(am specificat aspectul acesta) :roll:
Cat despre.....
playboy88 scrie:undeva maxim,maxim 75-90$ la perioada adica cam 150-180$ pe luna! dar e prea putin probabil,
te-as ruga sa precizezi si ce "metoda " de calcul ai folosit...sau spune-ne cum ai estimat :rolleyes: :smt003
E oarecum amuzant :oops: pentru ca nu as vrea sa fac o "investitie" in aceast calculator...astfel incat castigurile mele lunare sa ajunga ( scazand ) la sumele estimate de tine! :smt012 Chiar si cu "jaful" asta "produc" mai mult :rock: !
Stiu ca intentiile tale au fost altele, de a ma ajuta sa cumpar ceva profesional...dar eu nu am chiar pretentiile astea...vreau un HD pe Jasmin, si standard pe imlive, mfc / (sau)/ webcams) deci...nu cred ca vreau prea mult :smt018
Pana la urma....pentru HD imi trebuie procesor de 3 GB si rami -3Gb asa cum spui??

@ liviu202 ma gandesc ca ma pot baza pe cuvantul tau avand in vedere ca esti un "veteran" activ si ONtopic pe acest forum :prayer:
Pe calculatorul asta vechi am folosit SplitCam, insa calitatea imaginii lasa de dorit avand in vedere ca folosesc webcam...si e prin USB!
am mai incercat si SuperWebCam - se vede mai bine...dar nu-mi ducea procesorul (CPU era undeva la 100)
si...mai aveam un split de pe la Very Soft, am impresia ca webcamspliter aasta de care vorbesti....insa nu stiu ce versiune
Ma gandeam ca oricum procesorul de la aceasta noua unitate e mai bun...si as putea folosi SuperWebCam, avnd in vedere ca imaginea era mai de calitate!
Daca gresesc,va rog corectati-ma!
Va multumesc inca o data...si mai astept parerile voastre!
Bafta!!

Sincer , parerea mea , la partea cu "faci atat in functie de calculator..." e cam aberanta..ce ai tu este cam standard..nu cred ca iti sustine mai mult de un HD...adica , cu siguranta nu iti sustine mai mult de un HD...incarca mai degraba un quad core..asta da , e smecher si stai in fata cu mai multe HD-uri.la meseria asta , apropo de performanta , ceea ce este important sa fie de "ultimea generatie" sunt: procesorul , asta e cam principala piesa , daca vrei sa nu ti se blocheze calculatorul intr-un pvt , rami, si camera...restul...e cancan...sa ai o placa video decenta nu de 700 de gb cum spun unii care abereaza , hd , nu ai nevoie mai mult de 80 , vezi sa nu ai jocuri pe el multe , sau sa fie ocupat , sa aibe loc sa isi faca procesele in voie mare:D...si asa cum am spus mai sus , restul e cancan....bafta.
just.me
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Discutii generale