Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de playboy88 » Joi Mar 03, 2011 9:08 pm
Buna!Am o problema si as avea nevoie de un pic ajutor.... As vrea sa imi schimb calculatorul cu unul ceva mai bunicel decat asta pe care il detin...insa marea problema NU PREA MA PRICEP in domeniul IT Am gasit un calculator la o cunostinta....stiu ca este mai bun decat al meu, dar as vrea sa-mi spuneti si voi daca este cat de cat bun pentru activitatea de videochat  ! Ideea ar fi ca daca nu este ce imi trebuie mie...as mai putea completa cu ceva banuti si sa-mi iau unul "de care'mi trebuie"! De mentionat ca as vrea sa tin deschise pe el sesiuni pe urmatoarele siteuri combinate astfel: 1) -imlive 2) -imlive -livejasmin -livejasmin -webcams sau -MFC Calculatorul este asa: Intel (R) Celeron(R) CPU 3300 @ 2.50Ghz 2.50 Ghz, 1,99 GB of RAM (Service Pack 3 pe el) Stiu ca ar mai avea relevanta si alte chestii cum ar fi placa video, si altele....dar cum am precizat inca de la inceput...nu ma pricep, nusj unde sa ma uit sa va pot oferi si alte informatii despre PC! Ca si web folosesc un Logitech Quick Pro 9000! As avea vreo shansa sa tin jasmin'ul in HD?? Ce parere aveti?? Va rog sa-mi impartasiti si mie opiniile voastre indiferent care ar fi ele! Va multumesc ...si bafta la $$$:D
-
playboy88
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de anyty » Joi Mar 03, 2011 9:37 pm
playboy88 scrie:Buna!Am o problema si as avea nevoie de un pic ajutor.... As vrea sa imi schimb calculatorul cu unul ceva mai bunicel decat asta pe care il detin...insa marea problema NU PREA MA PRICEP in domeniul IT Am gasit un calculator la o cunostinta....stiu ca este mai bun decat al meu, dar as vrea sa-mi spuneti si voi daca este cat de cat bun pentru activitatea de videochat  ! Ideea ar fi ca daca nu este ce imi trebuie mie...as mai putea completa cu ceva banuti si sa-mi iau unul "de care'mi trebuie"! De mentionat ca as vrea sa tin deschise pe el sesiuni pe urmatoarele siteuri combinate astfel: 1) -imlive 2) -imlive -livejasmin -livejasmin -webcams sau -MFC Calculatorul este asa: Intel (R) Celeron(R) CPU 3300 @ 2.50Ghz 2.50 Ghz, 1,99 GB of RAM (Service Pack 3 pe el) Stiu ca ar mai avea relevanta si alte chestii cum ar fi placa video, si altele....dar cum am precizat inca de la inceput...nu ma pricep, nusj unde sa ma uit sa va pot oferi si alte informatii despre PC! Ca si web folosesc un Logitech Quick Pro 9000! As avea vreo shansa sa tin jasmin'ul in HD?? Ce parere aveti?? Va rog sa-mi impartasiti si mie opiniile voastre indiferent care ar fi ele! Va multumesc ...si bafta la $$$:D
Daca ala e mai bun ca al tau inseamna ca al tau e jaf,scuze dar asta e realitatea,iar cel al prietenului tau un jaf mai rasarit dar tot jaf,pentru ceea ce vrei tu iti trebuie asa ceva: Sistem Serioux Performance V6, cu procesor Intel® CoreTM i3 540 3.06GHz, 3GB DDR3, HDD 1TB 32MB, ATI Radeon HD 5670 1GB http://www.emag.ro/desktop-pc/sistem-se ... formancev6Iar ca webcam iti trebuie minim asta: http://www.emag.ro/camere-web/camera-we ... 960-000640sau daca ai suficienti bani asta: http://www.emag.ro/camere-web/camera-we ... 960-000642Cu ceea ce ai tu sau ce are prietenul tau poti doar sa ai o tentativa de videochat pe jasmin dar fara prea mari sanse de reusita in privinta $$$,undeva maxim,maxim 75-90$ la perioada adica cam 150-180$ pe luna! dar e prea putin probabil,iar ca sa ti simultan 4 site-uri in HD iti trebuie internet cu upload de minim 8 mega!
-
anyty
- AWStudent

-
-
de anyty » Joi Mar 03, 2011 9:41 pm
Acum am vazut mai bine,webcam ce il ai e OK:
Logitech Quick Pro 9000
-
anyty
- AWStudent

-
-
de anyty » Joi Mar 03, 2011 9:45 pm
Ca sa intelegi mai bine..uffff de ce nu exista edit pe forumul asta? in fine, pentru HD iti trebuie ca procesorul sa fie de minim 3 giga iar memoriile minim 3 giga! se consuma multe resurse cand emiti in HD iar ceea ce ai tu ori prietenul tau nu duce! si nu in ultimul rand daca nu transmiti in asa zisul encoder HD in ziua de azi nu prea mai faci bani pe site-uri de videochat,deci vrei nu vrei iti trebuie configuratia de mai sus pentru HD!
-
anyty
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Joi Mar 03, 2011 10:38 pm
Da este bun calculatorul. Poti sa stai pe 2 situri in HD(640*480) sau pe 4-6 standard.depinde ce split folosesti. Recomandat webcamsplitter 1.3.1. E free pe net.
Anyty iar aberezeaza. :)
-
liviu202
- Cunoscator

-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 1:34 am
Intel (R) Celeron(R) CPU 3300 @ 2.50Ghz 2.50 Ghz, 1,99 GB of RAM (Service Pack 3 pe el)
Identic am avut si nu merge,daca bag jasmin in HD (640*480) sta procesorul 100% si iese un kk,identic si cu restul,streamray,webcams,imlive etc, in mod normal merge ca un kur nu tine mai mult de 1 site sa mearga bine. acum am asta:
procesor Intel® CoreTM i3 540 3.06GHz, 3GB DDR3, HDD 1TB 32MB, ATI Radeon HD 5670 1GB si stau lejer pe 3 site-uri in HD,deci: vorbesc din experienta nu din auzite sau ce am visat azi noapte!
-
anyty
- AWStudent

-
-
de playboy88 » Vin Mar 04, 2011 1:42 am
Va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru promptitudinea de care ati dat dovada, din nou! @ anyty m-ai cam speriat un pic....da, cel pe care il am acum, intradevar este slabut...sau ca sa te citez "jaf" *(am specificat aspectul acesta) Cat despre..... playboy88 scrie:undeva maxim,maxim 75-90$ la perioada adica cam 150-180$ pe luna! dar e prea putin probabil,
te-as ruga sa precizezi si ce "metoda " de calcul ai folosit...sau spune-ne cum ai estimat E oarecum amuzant  pentru ca nu as vrea sa fac o "investitie" in aceast calculator...astfel incat castigurile mele lunare sa ajunga ( scazand ) la sumele estimate de tine!  Chiar si cu "jaful" asta "produc" mai mult  ! Stiu ca intentiile tale au fost altele, de a ma ajuta sa cumpar ceva profesional...dar eu nu am chiar pretentiile astea...vreau un HD pe Jasmin, si standard pe imlive, mfc / (sau)/ webcams) deci...nu cred ca vreau prea mult Pana la urma....pentru HD imi trebuie procesor de 3 GB si rami -3Gb asa cum spui?? @ liviu202 ma gandesc ca ma pot baza pe cuvantul tau avand in vedere ca esti un "veteran" activ si ONtopic pe acest forum Pe calculatorul asta vechi am folosit SplitCam, insa calitatea imaginii lasa de dorit avand in vedere ca folosesc webcam...si e prin USB! am mai incercat si SuperWebCam - se vede mai bine...dar nu-mi ducea procesorul (CPU era undeva la 100) si...mai aveam un split de pe la Very Soft, am impresia ca webcamspliter aasta de care vorbesti....insa nu stiu ce versiune Ma gandeam ca oricum procesorul de la aceasta noua unitate e mai bun...si as putea folosi SuperWebCam, avnd in vedere ca imaginea era mai de calitate! Daca gresesc,va rog corectati-ma! Va multumesc inca o data...si mai astept parerile voastre! Bafta!!
-
playboy88
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Vin Mar 04, 2011 1:49 am
Avea-i tu probleme cu xp-ul. Eu tot din proprie experienta vorbesc. Procesorul ala face mai mult decat costa, mai ales daca ii faci si putin overcloking.
Playboy88 cauta pe torenti verysoft adica webcamsplitter 1.3.1 cracked. Seteaza rezolutia in 640*480 si o sa vezi ca procesorul si calitatea e mai mult decat de ajuns.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 1:58 am
Bani in videochat in ziua de azi faci doar daca ai aparatura de calitate si internet de asemenea,ex. cu suma de 90-150$ lam dat ca urmare a unei concluzii trase de pe urma unui amic ce nu ma ascultat si a facut el de capul lui,dupa 3 saptamani a venit la mine si am fost impreuna sa cumparam tot ce trebuie,acum scoate in medie 350-550$ la 2 saptamani!
-
anyty
- AWStudent

-
-
de Under10 » Vin Mar 04, 2011 10:34 am
liviu202 scrie:Playboy88 cauta pe torenti verysoft adica webcamsplitter 1.3.1 cracked. Seteaza rezolutia in 640*480 si o sa vezi ca procesorul si calitatea e mai mult decat de ajuns.
Sau il poti cumpara  ... costa 20 dolari ....
-

Under10
- Profesionist

-
de Moscraciun » Vin Mar 04, 2011 1:23 pm
nush de ce...dar parca-mi miroase a spaniol.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 1:55 pm
Moscraciun scrie:nush de ce...dar parca-mi miroase a spaniol.
E vre-o aroma speciala de craciun? 
-
anyty
- AWStudent

-
-
de playboy88 » Vin Mar 04, 2011 2:41 pm
Moscraciun scrie:nush de ce...dar parca-mi miroase a spaniol.
As fi putut trece cu vederea postul tau...prefacandu-ma ca nu stiu despre ce este vorba, dar am "rasfoit" un pic acest forum si am vazut ca exista cateva "neintelegeri" intre acest user "spaniolul" (care tu pretinzi ca as fi ) si moderatorul acestui site cat si alti useri activi de pe forum Chiar ieri ma uitam la rubrica "aberatii" si am vazut acolo si pozele puse la dispozitie de acest user, cum se tolaneste el prin Tenerife In fine...daca iti miroase...iti miroase  eu sunt din Iasi , iar daca moderatorul doreste pot sta in fata webcam'ului, eventual si cu o CI pentru verificarea contului! Si nu as face asta pentru ca "iti miroase" tie...as face-o pentru ca nu as vrea sa creez suspiciuni....constientizand ca voi mai avea nevoie de acest forum, implicit de ajutorul vostru! @ liviu202 am cautat informatii despre acest overclock si am gasit asta : http://pctroubleshooting.ro/topic/7534- ... -procesor/ insa cum spune si acolo nu este recomandata pentru incepatori sau nepriceputi :D (si eu ma incadrez aici) dar poate voi gasi pe cineva care se pricepe sa faca treaba asta...daca intradevar imi va fi de folos! Nu am folosit niciodata acest webcamsplitter ,desi aveam o versiune prin pc...dar daca recomandarile vin de la voi, cu siguranta il voi incerca! Under10 scrie:Sau il poti cumpara  ... costa 20 dolari ...
nu am nimic impotriva atata timp cat ma voi folosi de el si imi va fi de folos! Multumesc @ anyty ai dreptate cand spui [ quote="anyty"]Bani in videochat in ziua de azi faci doar daca ai aparatura de calitate si internet de asemenea[/quote] dar nu-mi permit financiar deocamdata astfel de investitii, si ma gandesc ca ar exista si o cale de mijloc intre videochatul facut la nivel profesional si cel pe care pretinzi ca l-as fi facut eu pana acum! Te-ai dus un pic la extreme... AAA...si daca tot ai adus vorba de internet! Eu am un abonament RDS de 39 lei, iar un test ar arata cam asa: INTERN  EXTERN <Los Angeles> CA  Voi ce parere aveti?? Am citit ca as putea merge la RDS si as putea negocia un minim de upload garantat! Cat ar ajunge un astfel de abonament de minimum necesar?? Va multumesc inca o data! Bafta in continuare 
-
playboy88
- AWStudent

-
-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 3:02 pm
Cu ce ai acum e ok, ca viteza dar..fa un test aici si vezi cat iti arata upload,preferabil fa testul pe serverul din New York http://www.speakeasy.net/speedtest/
-
anyty
- AWStudent

-
-
de anyty » Vin Mar 04, 2011 3:05 pm
-
anyty
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale