Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de spaniolul » Vin Sep 03, 2010 11:42 pm
aditza scrie:spaniolul scrie:Pentru mine e ok,am o mare parte in wallet,peste 980$ sper sa mearga,macar recuperez ceva,nu pierd chiar tot. 
Merge garantat  Tocmai mi-am facut curatenie in conturi  Pentru cei care nu ati facut-o inca,puneti repejor manuta si atasati-va cardurile ca cine stie... Bafta acolo!
Un dulce,mii de pupicuri!!! ufffffffffffff sa dus piatra mea de pe inima! 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
-

Publicitate AWStars
-
de ROHHANR » Sâm Sep 04, 2010 12:54 pm
SALUT SPANIOLULE AI spus ca trebuie sa atasezi un card cu un con in valuta.......eu am visa electron dar ptr un cont curent in lei...am intrebat la epass dar n am primit raspuns....il pot atasa p asta? mersi
-
ROHHANR
- Incepator

-
-
de pisica » Sâm Sep 04, 2010 2:41 pm
si cat coasta sa transfer banii de pe epassporte pe un alt cont din UE?
-

pisica
- AWStudent

-
-
de pisica » Sâm Sep 04, 2010 2:45 pm
si cat ma coasta sa fac toate chestiile astea adica epassporte nu imi ia comision? aditza scrie:Pentru cei care nu stiu sau nu au intes axact cum trebuie sa fac am sa va explic pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a atasa un card unui cont de epassporte. Pentru inceput aveti nevoie de un card atasat unui cont bancar in valuta deschis la ING,RAIFFEISEN,etc. Mergeti in contul de epassporte,si apasati in meniul din stanga pe butonul Withdraw Money. Va aparea alte patru butoane portocalii dupa cum urmeaza: VISA ELECTRON CARD US CHECKING ACCOUNT BANK WIRE TRANSFER PERSONAL CREDIT OR DEBIT CARD Selectati butonul PERSONAL CREDIT OR DEBIT CARD,dupa care va aparea doua butoane: ADD A NEW PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD WITHDRAW TO PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD Selectati butonul ADD A NEW PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD,dupa care va aparea doua butoane: ADD ANEW VISA CARD ADD A NEW MASTERCARD Selectati modelul de card pe care il detineti,dupa care va aparea un un chestionar pe care trebuie sa-l completati. De aici nu am ce sa va mai povestesc deoarece cred ca va descurcati si singurei Succes la toata lumea si daca aveti intrebari sau nelamuriri,sunteti bineveniti sa o faceti,insa dupa cum am scris si dincolo,mai bine asteptati o perioada de timp ca se va remedia problema mai mult ca sigur 
-

pisica
- AWStudent

-
-
de ardientestd » Sâm Sep 04, 2010 2:57 pm
spaniolul scrie:aditza scrie:spaniolul scrie:Pentru mine e ok,am o mare parte in wallet,peste 980$ sper sa mearga,macar recuperez ceva,nu pierd chiar tot. 
Merge garantat  Tocmai mi-am facut curatenie in conturi  Pentru cei care nu ati facut-o inca,puneti repejor manuta si atasati-va cardurile ca cine stie... Bafta acolo!
Un dulce,mii de pupicuri!!! ufffffffffffff sa dus piatra mea de pe inima! 
Ai primit banii in cont? Din cate stiu dureaza cam 5 zile lucratoare sa iti vireze banii in cont, si de pe 2 cand s-a anuntat suspendarea cardurilor nu sunt 5 zile lucratoare. Intreb pentru a fi sigur, pentru ca am citit pe alte forumuri ca dupa ce au cerut transfer catre cardul personal s-au ales cu blocarea conturilor pe motiv de frauda
-
ardientestd
- User activ

-
-
de ardientestd » Sâm Sep 04, 2010 3:00 pm
pisica scrie:si cat ma coasta sa fac toate chestiile astea adica epassporte nu imi ia comision? aditza scrie:Pentru cei care nu stiu sau nu au intes axact cum trebuie sa fac am sa va explic pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a atasa un card unui cont de epassporte. Pentru inceput aveti nevoie de un card atasat unui cont bancar in valuta deschis la ING,RAIFFEISEN,etc. Mergeti in contul de epassporte,si apasati in meniul din stanga pe butonul Withdraw Money. Va aparea alte patru butoane portocalii dupa cum urmeaza: VISA ELECTRON CARD US CHECKING ACCOUNT BANK WIRE TRANSFER PERSONAL CREDIT OR DEBIT CARD Selectati butonul PERSONAL CREDIT OR DEBIT CARD,dupa care va aparea doua butoane: ADD A NEW PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD WITHDRAW TO PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD Selectati butonul ADD A NEW PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD,dupa care va aparea doua butoane: ADD ANEW VISA CARD ADD A NEW MASTERCARD Selectati modelul de card pe care il detineti,dupa care va aparea un un chestionar pe care trebuie sa-l completati. De aici nu am ce sa va mai povestesc deoarece cred ca va descurcati si singurei Succes la toata lumea si daca aveti intrebari sau nelamuriri,sunteti bineveniti sa o faceti,insa dupa cum am scris si dincolo,mai bine asteptati o perioada de timp ca se va remedia problema mai mult ca sigur 
Nu se percepe nici un comision. Se percepe comision doar cand ceri transferul catre cardul personal. Comisionul este de 5$ sau 1%/tranzactie, depinde care e mai mare.
-
ardientestd
- User activ

-
-
de Moscraciun » Sâm Sep 04, 2010 3:17 pm
aditza,tu aveai toti banii bagati in wallet de ai reusit sa tii scoti cu alte carduri?
-
Moscraciun
- User activ

-
-
de Utilizator sters » Sâm Sep 04, 2010 4:57 pm
Moscraciun scrie:aditza,tu aveai toti banii bagati in wallet de ai reusit sa tii scoti cu alte carduri?
Din fericire da.De fiecare data cand am scos bani,mi-am transferat din wallet necesarul,restul lasand-ui linistiti la locul lor  Nu visa nu stiu daca merge sigur...scrie pe undeva ca se pot face cereri de transfer si de pe visa...acum nu stiu,nu are rost sa vb daca nu stiu sigur.Incercati!nu aveti nimic de pierdut Bafta acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de spaniolul » Sâm Sep 04, 2010 5:58 pm
ROHHANR scrie:SALUT SPANIOLULE AI spus ca trebuie sa atasezi un card cu un con in valuta.......eu am visa electron dar ptr un cont curent in lei...am intrebat la epass dar n am primit raspuns....il pot atasa p asta? mersi
Buna! iti trebuie un card in valuta,fa/ti repejor unul la ING bank. cu cel in ron nu ai ce face.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de spaniolul » Sâm Sep 04, 2010 6:04 pm
Eu una stau linistita,asta e tot ce a mai ramas in Epassporte dupa ce am facut curat,sa nu mai aud de ei.
You have a total of US$3.32 available on your ePassporte Account.
You have US$0.00 available in your ePassporte Wallet. What's this? You have US$3.32 available on your ePassporte Visa Virtual Account.
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de fetish » Sâm Sep 04, 2010 8:02 pm
spaniolule nu ziceai u ca nu ia pe toti in wallet ? sau cyumva am retinut eu gresit ?
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de camelia23 » Sâm Sep 04, 2010 8:43 pm
buna, scuzati-ma daca ma repet sau nu am priceput , am citi aici cam tot ce ati scris dar eu nu stiu ce sa fac... nu am bani pe contul epass niciodata nu las bani acolo, dar pe 10 trebuie sa imi intre banii de pe jasmin iar jasminul nu mai plateste prin epass. ce ma sfatuti sa fac sau ce ati facut unii dintre voi ca sa va primiti banii la timp.Ma gandeam la wire transfer dar cum se procedeaza? ce trebuie sa fac pe jasmin ca sa imi schimb modalitatea de plata si ce imi trebuie ca sa imi aprobe modalitatea de plata pentru a putea primii banii la timp adik pe 10.Am nevoie urgenta de ei.Multumesc
-
camelia23
- Incepator

-
-
de spaniolul » Sâm Sep 04, 2010 9:36 pm
fetish scrie:spaniolule nu ziceai u ca nu ia pe toti in wallet ? sau cyumva am retinut eu gresit ?
Ai inteles bine,nu erau toti in wallet,restul am, reusit sa/i transfer tot intr/un cont Epassporte al unei prietene care a zis ca se descurca ea sa mi recupereze,acum o sa vedem.
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de spaniolul » Sâm Sep 04, 2010 9:39 pm
camelia23 scrie:buna, scuzati-ma daca ma repet sau nu am priceput , am citi aici cam tot ce ati scris dar eu nu stiu ce sa fac... nu am bani pe contul epass niciodata nu las bani acolo, dar pe 10 trebuie sa imi intre banii de pe jasmin iar jasminul nu mai plateste prin epass. ce ma sfatuti sa fac sau ce ati facut unii dintre voi ca sa va primiti banii la timp.Ma gandeam la wire transfer dar cum se procedeaza? ce trebuie sa fac pe jasmin ca sa imi schimb modalitatea de plata si ce imi trebuie ca sa imi aprobe modalitatea de plata pentru a putea primii banii la timp adik pe 10.Am nevoie urgenta de ei.Multumesc
IMPORTANT: ePassporte Problems 03.09.2010 LiveJasmin Team We have been informed by ePassporte that their Visa program has been suspended, meaning that ePassporte users can no longer use their Visa Electron cards. If you have funds on your ePassporte Wallet, you might be able to transfer the funds to another personal Credit/Debit Card, but you will not be able to use your ePassporte Visa Electron card. For more information about your options, please contact ePassporte. We have no information on how long will the suspension take, so we advise all of our ePassporte users to change payment method. LiveJasmin.com will do everything in its power to make sure that affected partners receive their payments in time. In order to make sure that your payouts will reach you without any difficulty, we recommend changing your payment method to Payoneer, or alternatively, wire transfer. You can read more about the two payment options at the Payinfo FAQ. If you use ePassporte, please contact payinfo@livejasmin.com from your registered e-mail address as soon as you can, and let us know whether you would like to change to Payoneer or to wire transfer. Due to security reasons, please attach an image of your scanned photo ID and another picture on which you hold your ID next to your face. Important: Payouts due on the 10th of September will not be sent via ePassporte! We apologize for the inconveniences.
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de spaniolul » Sâm Sep 04, 2010 9:42 pm
Cu alte cuvinte. trimiti un mail aici. payinfo@livejasmin.com obligatoriu de pe aceiasi adresa de mail cu care esti inregistrata pe jasmine,retrimiti si foto ID inclusiv cele cu fata si ID,contul bancar,banca,etc, vei primi un mail de la jasmin care iti va spune pasii ce trebuie urmati.
-

spaniolul
- Cunoscator

-
Înapoi la Discutii generale