Webcam models

Atasare card la contul de epassporte

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Atasare card la contul de epassporte

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 8:58 am

AndrewLuvsYa scrie:Pai treaba este ca nu ii am in Wallet..:|...

Ce pot sa fac in cazul asta?

Sa astepti si sa te rogi sa se rezolve cu bine kk asta,altfel.........bani pierduti!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 5:44 pm

spaniolul scrie:
AndrewLuvsYa scrie:Pai treaba este ca nu ii am in Wallet..:|...

Ce pot sa fac in cazul asta?

Sa astepti si sa te rogi sa se rezolve cu bine kk asta,altfel.........bani pierduti!

De rugat se roaga toata lumea....mai ramane doar sa astepte :roll:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde AndrewLuvsYa » Mie Sep 08, 2010 11:12 pm

treaba e ca am decat 800 de $ pe el...fata de 7000 cat a spus cnv mai sus..

dar e aiurea frate ca sunt bani munciti :(

in cazul asta..sunt pierduti :(
AndrewLuvsYa
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 11:43 pm

AndrewLuvsYa scrie:treaba e ca am decat 800 de $ pe el...fata de 7000 cat a spus cnv mai sus..

dar e aiurea frate ca sunt bani munciti :(

in cazul asta..sunt pierduti :(

Inca nu! atata vreme cat nu exista un comunicat oficial mai avem o speranta!
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde AndrewLuvsYa » Joi Sep 09, 2010 2:25 am

pai din comunicatul ala oficial nu prea reiese nimic...

nu inteleg care a fost motivul de le'a taiat Visa macaroana..ca banuiesc ca de la ei a plecat, nu?
AndrewLuvsYa
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Joi Sep 09, 2010 5:37 am

AndrewLuvsYa scrie:pai din comunicatul ala oficial nu prea reiese nimic...

nu inteleg care a fost motivul de le'a taiat Visa macaroana..ca banuiesc ca de la ei a plecat, nu?

Comunicat oficial in sensul ca gata asta a fost si banii sunt pierduti,pana nu apare asa ceva exista speranta!
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde AndrewLuvsYa » Joi Sep 09, 2010 7:02 am

Scze citisem gresit...

asta e..

vb aia..

Speranta moare ultima...

Ms mult..si succes
AndrewLuvsYa
Incepator
Incepator

Mesajde sunny » Joi Sep 09, 2010 11:44 am

Buna,se poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa completez la rubrica Tiket# de la pagina pe care trebuie sa completezi id-ul,numele,adresa de email si pe care trebuie sa o printezi iar dupe aia sa o scanezi si sa le o trimiti inapoi completata.Va rog f mult daca stie cineva sa-mi raspunda,va multumesc anticipat
sunny
Incepator
Incepator

Mesajde elisse » Joi Sep 09, 2010 12:06 pm

Buna!eu stiam ca acest lucru se poate realiza numai daca detii cardul la o banca din SUA.Mi se pare ca specifica la un moment dat!Am incercat si eu metoda aceasta cu mult timp in urma! Nu am primit niciun rapsuns.Am atasat acolo tot ce mi-au cerut.Nothing happened!Si sigur o sa gasiti intr-o rubrica de pe acolo.Don't waste your time with this!
elisse
Incepator
Incepator

Cititi aici!!!!E vorba de epassporte si atasarea cardului!!!

Mesajde elisse » Joi Sep 09, 2010 12:20 pm

Can I transfer money from my ePassporte Account to my European bank account?
Currently, ePassporte does not offer a feature that would allow ePassporte Account Holders to transfer funds from their ePassporte Account directly to their non-US Bank Account, however you may request a wire transfer. ePassporte will wire any specified amount to your bank for a US$50.00 fee. Please contact ePassporte Account Holder Services by logging into your Account and clicking on "Message Center" or please use any of the information below to contact us for further assistance and requirements for wire transfers.

Nu atasati nimic la epassporte!Va pierdeti timpul degeaba!Eu am incercat acum vreo 3 luni si nu mi-a mers!WTF-au vrut copie dupa buletin,de pe cardul meu VISA(CARE ERA RAIFFEISEN) SI DE PE FATA SI DE PE SPATE si au mai vrut si o copie dupa un extras de cont!Cand am mai fost si pe la banca,mi s-a spus ca nu trebuie sa dau copie de pe card si alte minunatii din astea,deoarece nu este in regula-cica s-ar putea folosi de inf!Si am inchis tot-de suparata ce am fost!!!!!!

P.s:Va pot trimite si un printscreen!
elisse
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 2:51 pm

Buna @elisse!
Ceea ce zici tu,contrazice logica...Pune te rog acel printscreen sa vedem despre ce este vorba!

Mersi!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Joi Sep 09, 2010 4:14 pm

sa ne mai destindem un pic>

Lista anti-depresie a lui Stash

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cîti soferi franeaza brusc în fata voastra!

2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.

3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica « scopul folosirii banilor » scrieti « pentru marijuana ».

4. Cînd sînteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se uita la voi crucis!

5. Daca sînteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti « apa plata dietetica ».

6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.

7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii « Am castigat! Am castigat! »

8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit « Salvati-va! Au scapat toate animalele! »

9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!

10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba!

Va garantez ca dupa ce veti fi încercat toate cele zece puncte din aceasta lista, veti suferi de orice mai putin de depresie!
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ardientestd » Joi Sep 09, 2010 4:25 pm

Eu am vrut sa scriu o data la la rubrica « scopul folosirii banilor » "SPAGAAA"
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 5:10 pm

ardientestd scrie:Eu am vrut sa scriu o data la la rubrica « scopul folosirii banilor » "SPAGAAA"

Eheee...acum parca mai vi de-acasa :lol: :lol: :lol:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde shobeck » Vin Sep 10, 2010 5:16 pm

Am atasat un card contului de epassporte acum 4 zile. Deci NU AM ASTEPTAT 7-10 zile pentru a fi verificate documentele, ci DOAR 4 zile. Va rog nu mai dezinformati lumea ca nu se pot transfera fonduri catre un card personal - SE POATE, iar acest fapt mi-e confirmat de insusi directorul epassporte.

I-am scris aseara patronului de la epassporte si astazi am gasit un raspuns de la el. Il intrebam ce sa aleg intre wire transfer si trimitere fonduri direct pe card.
Limita pe zi este de $600 pe zi, INSA suma poate fi marita pana la $5000 pe zi daca le soliciti acest lucru celor de la epassporte. Ei iti trimit documentul pe care sa-l completezi pentru a putea solicita aceasta suma de transferat pe zi.
shobeck
User activ
User activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale