Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 4:20 pm
Pentru cei care nu stiu sau nu au intes axact cum trebuie sa fac am sa va explic pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a atasa un card unui cont de epassporte. Pentru inceput aveti nevoie de un card atasat unui cont bancar in valuta deschis la ING,RAIFFEISEN,etc. Mergeti in contul de epassporte,si apasati in meniul din stanga pe butonul Withdraw Money. Va aparea alte patru butoane portocalii dupa cum urmeaza: VISA ELECTRON CARD US CHECKING ACCOUNT BANK WIRE TRANSFER PERSONAL CREDIT OR DEBIT CARD Selectati butonul PERSONAL CREDIT OR DEBIT CARD,dupa care va aparea doua butoane: ADD A NEW PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD WITHDRAW TO PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD Selectati butonul ADD A NEW PERSONAL CREDIT/DEBIT CARD,dupa care va aparea doua butoane: ADD ANEW VISA CARD ADD A NEW MASTERCARD Selectati modelul de card pe care il detineti,dupa care va aparea un un chestionar pe care trebuie sa-l completati. De aici nu am ce sa va mai povestesc deoarece cred ca va descurcati si singurei Succes la toata lumea si daca aveti intrebari sau nelamuriri,sunteti bineveniti sa o faceti,insa dupa cum am scris si dincolo,mai bine asteptati o perioada de timp ca se va remedia problema mai mult ca sigur 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Michelle » Vin Sep 03, 2010 4:56 pm
Eu am card Ing pe care imi trimite banii XLove in euro, dar eu ii scot in lei, deci contul meu e in valuta sau in lei? Si dupa ce atasez cadrul ing pot scoate banii de pe epassporte? Sa ma apuc sa-mi schimb metida de plata pe toate siteurile sau sa mai astept? Jasminul a zis ca nu mai plateste cu Epassporte.......Ce e de facut pana la urma dragilor?
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de valy » Vin Sep 03, 2010 5:05 pm
Am mai vb despre asta acum ceva timp insa vad ca o tii tot pe-a ta cu card atasat la un cont in valuta... Iti trebuie un singur cont curent in lei + card atasat si atat. Eu am retras asa si de pe epass si de pe paypal pe cardul de la BT si nu am avut nevoie de cont in valuta...Am si cont in valuta dar nu are absolut nici o legatura cu cardul.
-

valy
- User activ

-
-
de gogalina » Vin Sep 03, 2010 5:15 pm
cardul meu ING este tot un VISA Elektron, nu este visa simplu sau mastercad....il pot atasa? ce aleg intre; ADD ANEW VISA CARD ADD A NEW MASTERCARD?????
-
gogalina
- User Avansat

-
de spaniolul » Vin Sep 03, 2010 5:23 pm
tot visa este,normal ca il poti atasa,dar....atentie!! banii vor fi virati in cont in maxim 5 ZILE LUCRATOARE!!cu alte cuvinte,atasezi cardul azi,banii posibil sa iti intre vinerea viitoare sau de luni intr/o saptamana cel mai tarziu.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de gogalina » Vin Sep 03, 2010 5:36 pm
multumesc conteaza sa pot recupera banii, de asteptat pot astepta 
-
gogalina
- User Avansat

-
de spaniolul » Vin Sep 03, 2010 5:53 pm
Cu placere,oricum stai linistita,curand totul va fi bine,cel putin eu una asa sper,dar...pana nu se va reglementa situatia eu una voi lucra numai si numai cu site/uri ce vireaza banii in cont bancar,pentru moment evit site/urile ce folosesc alte metode de plata,fiecare face cum crede ca e mai bine!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de fetish » Vin Sep 03, 2010 6:56 pm
eu nu cred ca o sa mearga varianta asta decat pentru cei care au banii transferati pe wallet pt restul sunt blokati banutii 
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de liviu202 » Vin Sep 03, 2010 7:01 pm
Will the withdrawal to my personal credit/ debit card be made from my ePassporte Wallet or my Visa Virtual Account? The funds will be withdrawn from your ePassporte Wallet. If you do not have sufficient funds in your Wallet, the remaining funds will be withdrawn from your Visa Virtual Account if available.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de spaniolul » Vin Sep 03, 2010 7:09 pm
Pentru mine e ok,am o mare parte in wallet,peste 980$ sper sa mearga,macar recuperez ceva,nu pierd chiar tot. 
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de jasmine » Vin Sep 03, 2010 7:28 pm
atunci ne panicam sau cum facem ....mi-am lasat si eu banutii acolo  .....eu i-am sunat si mi sa spus ca nu pot sa ne de-a detalii si ca in cel mai scurt timp o sa fim anuntati ce o sa se intample dar nu se stie exact cat timp......sper ca nu sunt bani pierduti ...pfffffffffff
-
jasmine
- Incepator

-
-
de spaniolul » Vin Sep 03, 2010 7:31 pm
Momentan ne resemnam dar.....e posibil sa recuperam o parte,asta e uneori mai si pierdem,inca o data va spun. lucrati pentru moment doar cu site/uri ce folosesc ca metoda de plata VIRAMENT BANCAR!!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 11:20 pm
spaniolul scrie:Pentru mine e ok,am o mare parte in wallet,peste 980$ sper sa mearga,macar recuperez ceva,nu pierd chiar tot. 
Merge garantat  Tocmai mi-am facut curatenie in conturi  Pentru cei care nu ati facut-o inca,puneti repejor manuta si atasati-va cardurile ca cine stie... Bafta acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 11:22 pm
gogalina scrie:cardul meu ING este tot un VISA Elektron, nu este visa simplu sau mastercad....il pot atasa? ce aleg intre; ADD ANEW VISA CARD ADD A NEW MASTERCARD?????
Pai acolo alegi modelul cardului pe care il ai...daca e visa alegi visa,daca e mastercard,alegi mastercard Succes acolo! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale