Webcam models

ATENTIE MARE LA BOMBER STUDIO

Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate

Moderator: Alexiss

Re: ATENTIE MARE LA BOMBER STUDIO

Mesajde fetish » Mie Oct 20, 2010 4:09 pm

si mie mi se pare ceva mai dubios decat vedem noi asa al prima citire e clar ca una peste alta din diverse motive (probabil cele enumerate de BOMBER)pepito nu sia primit banutii ; acum omu probabil in mari furii sa a pucat sa scrie un post nu i sa parut de ajuns a mai scris si altele de pe un alt ip

a facut o furtuna care credea el ca nu va da nici un rezultata asa ca si a permis sa exagereze un pik ;spre sttupoarea lui se pare ca furtuna a iscat ceva consecinte; ce as face eu in lokul lui pepito as zice str8 and plein domle uite colo colo de dracii si disperare am exagerat de asemenea am postat de nspee mii de ori doar doar s o simtii careva

este logic ca pepito a exagerat pt ca este dispus ca atunci cand isi va recupera suma de bani sa retracteze invinuirile ; eu pepersonal de mi as lua vre o teapa de undeva daca stiu ca am spu s acddevarul poti sa mi dai 200 la suta peste ce mi ai promis nu retrag in veci ....

citind eu asa cumintel mi se pare cam ciudata povestea lui BOMBER cu cineva misterios care i a furat una alta din calculator ..... mise pare un pik de sf pe care e nu stiu cati la r pune in practica fara ca BOMBER sa fii facut ceva ca sa determine acest e actiuni

in concluzie ca in orice divort ambele parti au partea lor de vina......
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde BomberStudio » Mie Oct 20, 2010 5:41 pm

fetish, este simplu sa vb cand nu cunosti toate detaliile problemei. Nu stau sa mai discut despre datoria la pepito, exista.. va fii achitat si cu asta basta.

Sa imi arati si mie pasajul unde am afirmat ca cineva mi-a luat poze din calc far sa fac nimic. Iar postl cu pozele nu avea nici o legatura cu datoria cu pepito, ci cu linkul postat de winxpfather. Uite si mica poveste a acelui link

Am avut si am in continuare ciobanesti carpatini. Am incercat sa ma implic in chinologie si vreme de vre-o 2-3 ani chiar asta am facut. Siteul www.carpatini.ro este site facut de mine, scopul prinicipal fiind popularizarea rasei. In toti acest ani am avut certuri cu echipa de pe carpatin.net, care promovau niste caini care nu ar fii trebui, dupa parerea mea la acel moment, sa poarte numele de ciobanesc carpatin. Dupa ce au vazut ca in materie de vorbe nu au sanse sa imi schimbe parerea sau sa ma faca sa ma dau de partea lor, mi-au spart calculatorul si mi-au furat o gramada de poze atat cu mine cat si cu fosta nevasta ( poze nud, din timpul showurilor, etc) si le-au facut publice pe acel forum, intr-un final pozele au fost sterse pentru ca riscau chestii legale si in loc au stat si au cautat pe forumuri diverse rahaturi, unele mai pe bune.. altele rupte din context si au facut acel topic. Acum intelegi la ce ma refeream cand am zis de poze? Si sa fii fost eu asa cum ma declara cei de acolo, tot nu ar fii avut vre-o legatura cu topicul asta... dar asta e alta poveste...

Una peste alta, oricare ar fii motivul pentru care am facut-o, am intrat.. mi-am cerut scuzele de rigoare, am explicat situatia ( atat cat am putut) si m-am angajat sa achit acea restanta. Pentru ce se continua discreditarea si aruncatul cu noroi aiurea? Cunoasteti vreunul dintre voi situatia indeajuns de bine pentru a va da cu parerea? Exact cum ai spus mai sus fetish, dreptatea e si de o parte.. si de alta. Pepito nu are nici o vina pentru intarzierea banilor, el s-a aflat doar la mijloc intr-un moment al naibii de neprielnic.

Fac ce fac si mai postez.. cu toate ca am zis ca ma abtin. Tineti-o cu teapa in continuare...
BomberStudio
Incepator
Incepator

Mesajde fetish » Mie Oct 20, 2010 6:15 pm

Bomber eu nu am afirmat never ca esti tepar ...unde am scris asta ac nu am scris nu de alta da nu te cunosc personal si nu mi permit sa te fac tepar am zis cas niscavai probleme de sa intrat in calc tau si u uite ca ne ai spus despre ele recte ciobanestii carpatini
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Mie Oct 20, 2010 6:30 pm

Bomber! eu una in locul tau mi-as vedea linistita de viata,ce spun unii sau altii nu conteaza atata timp cat sunt departe de realitate si folosesc informatii nefondate bazate pe virtualul unuia sau altuia,din partea ta era suficient sa scri 2 posturi:
1-ca iti achiti datoria
2- datoria achitata si eventual o dovada,foto,chitanta,video etc.
Sunt destui care traiesc in virtual life si habar nu au cum e in real dar sa mai si cunoasca date concrete,elocvente despre o anume persoana,stai linistit si nu iti mai spala rufele in public ca altii nu au altceva de facut decat sa ti le jegareasca si mai rau,urmatorul tau post sa fie cu dovada platii si atat,restul nu are importanta,tu ai o viata reala,familie,caini pisici prieteni etc,aici e virtual si poti face din pisica ozn ca sa ma fac inteleasa!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Mie Oct 20, 2010 6:44 pm

PS! eu una de ex. am destui pusi pe ignore si nu ma stresez cand scriu ceva chiar daca ei posteaza imediat sau dau un reply intarziat,pentru mine sunt ca si inexistenti iar eu una pot posta linistita fara a le citi mizeriile! :smt003
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde winxpfather » Mie Oct 20, 2010 6:57 pm

spaniolul scrie:PS! eu una de ex. am destui pusi pe ignore si nu ma stresez cand scriu ceva chiar daca ei posteaza imediat sau dau un reply intarziat,pentru mine sunt ca si inexistenti iar eu una pot posta linistita fara a le citi mizeriile! :smt003

Stiu ca asa faci, ca mizerabil esti tu. Ultima mizerie e ca ameninti pe cineva si nu te tii de cuvant. Era frumos sa taci si sa faci, dar dupa cum am zis mizerabil.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
winxpfather
User activ
User activ

Mesajde pepito86 » Mie Oct 20, 2010 7:17 pm

multumesc Alexiss ca ai lamurit problema cu utilizatorul acela stiumulte.i-mi asum raspunderea pentru ce am scris aici.dar pentru ce am scris eu si nu alcineva.singurul lucru de care i-mi pare rau este ca am deschis un topic despre o teapa care mi am luato si alti au vorbit alceva pe aici gen linku cu rasa de caini sau prietena lui bomber cea ce nu avea legatura cu ce am postat eu.nu ma interesat nici un moment sa vorbesc de familia lui sau de alceva legat personal de el tema discutiei fiind numai studioul si banii care mi se cuveneau.acum ca dupa cateva luni ma sunat si sa angajat sa mi dea banii denota ca vrea sa indrepete greseala.acum fiecare va crede ce va dori ca a fost o teapa s-au o neintelegere.asa cum am postat aici ca nu mi-am luat banii si nu am m-ai dat de el atatea luni asa voi posta si atunci cand i-mi voi primii banii de la el.si pentru cei care i-si dau cu parerea fara sa citeasca tot topicul vreau sa spun ca nu am postat aici din lipsa de ocupatie si nu mi-am facut 10 nume de utilizator sa postez un subiect.am facut-o gandiduma ca sunt si alte persoane care ar putea sa pateasca ce am patit eu.poate data viitoare cand mi se va m-ai intampla o faza asemanatoare voi astepta 1 an sau poate 2 sa vad daca e teapa s-au nu.consider ca la momentu-l postari acestui topic am facut ce trebuia.poate si bomber dupa ce a citit acest topic s-ia dat seama ca a gresit.si inca ceva nu este nevoie de chitanta sau alte chesti.daca i-mi voi primii banii voi fi primu care va posta aici si voi spune ca sa tinut de promisiune.
pepito86
AWStudent
AWStudent

Mesajde eliteRx » Mie Oct 20, 2010 8:13 pm

fetish scrie:si mie mi se pare ceva mai dubios decat vedem noi asa al prima citire e clar ca una peste alta din diverse motive (probabil cele enumerate de BOMBER)pepito nu sia primit banutii ; acum omu probabil in mari furii sa a pucat sa scrie un post nu i sa parut de ajuns a mai scris si altele de pe un alt ip

a facut o furtuna care credea el ca nu va da nici un rezultata asa ca si a permis sa exagereze un pik ;spre sttupoarea lui se pare ca furtuna a iscat ceva consecinte; ce as face eu in lokul lui pepito as zice str8 and plein domle uite colo colo de dracii si disperare am exagerat de asemenea am postat de nspee mii de ori doar doar s o simtii careva

este logic ca pepito a exagerat pt ca este dispus ca atunci cand isi va recupera suma de bani sa retracteze invinuirile ; eu pepersonal de mi as lua vre o teapa de undeva daca stiu ca am spu s acddevarul poti sa mi dai 200 la suta peste ce mi ai promis nu retrag in veci ....

citind eu asa cumintel mi se pare cam ciudata povestea lui BOMBER cu cineva misterios care i a furat una alta din calculator ..... mise pare un pik de sf pe care e nu stiu cati la r pune in practica fara ca BOMBER sa fii facut ceva ca sa determine acest e actiuni

in concluzie ca in orice divort ambele parti au partea lor de vina......

Iti dai seama ca probabil toti am fi facut la fel s-au chiar mai rau , intram cu zece nick-uri numai sa arat ce fel de om a fost. Asa ceva nu se face si oricum nici nu e logic , de ce sa ii dau teapa cuiva care oricum iti face bani ? Important este ca s-a trezit intr-un tarziu si vrea sa-si repare greseala , ceea ce este un semn bun...
eliteRx
Incepator
Incepator

Mesajde Red Studio » Vin Mai 20, 2011 5:52 pm

Am citit si eu cu rabdare toate cele 5 pagini ale acestui thread si am ramas masca. Cum poti gestiona un studio astfel incat sa iesi in paguba si sa nu iti platesti modelele si angajatii in general? Iti iei masina cu banii de la situri sau ce faci? :smt018
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde pepito86 » Lun Mai 30, 2011 5:04 pm

da se pare ca rabdarea mea a luat sfarsit.se poate inchide deoarece nu o sa mi mai vad banii niciodata pe cale amiabila:).toti au sarit in capul meu spunand ca nu am avut rabdare si m am grabit sa acuz mai ales userul spaniolul.ma intreb ce mai are de zis acum......
am avut cea mai mare rabdare din lume am citit forumu in fiecare zi dar nimic nici o veste.
bomber sa dat iara pierdut ........
dar nu e nici o problema voi rezolva alfel aceasta problema:).
multumesc tuturor care au incercat sa mi dea un sfat si sper ca nimeni sa nu mai patesca ce am patit eu:)
pepito86
AWStudent
AWStudent

Mesajde ccretu74 » Lun Noi 14, 2011 11:51 pm

pepito86 scrie:
aditza scrie:Daca este acela care figureaza in link-ul de mai sus,din cate imi dau seama,este doar un intermediar,si nu un studio adevarat deoarece nu prezinta nici un fel de date despre locatia punctului de lucru sau alte chestii prin care dovedeste clar ca detine un studio.Parerea mea este ca doar inchiriaza conturi prin intermediul acelui site.

studio il are in stefan cel mare si colaboreaza cu un studio foarte cunoscut in sensu ca il ajuta sa platesca modelel pe data de 10 si 25 numai ca el cand ia banii uita sai mai dea si la modele.

ATENTIE MARE SI LA editat de admin STUDIO , SUNT CEI MAI NESERIOSI LA ORA ACTUALA PE PIATA, IN FRUNTE CU MAREA IULIA CARE TAIE SI SPANZURA PE ACOLO, FACE PROBLEME MARI CU SITE URILE , DACA INDRAZNESTI SA PLECI DE LA EI INTRA IN FIECARE ZI PE SITEURILE PE CARE AI LUCRAT CA SA NU POTI AVEA CONT PREA CURAND PE ACELE SITEURI, NU DAU BANII PE CARE II MAI AI DE LUAT DACA PLECI DE LA EI SUNT CEI MAI NESERIOSI , NU LUATI TEAPA CU editat de admin, AU APARATURA CALCULATOARE VECHI AU INTERNET SLAB, CONDITII MIZERE DE LUCRU IN BOXE FARA GEAM FARA AER FARA NIMIC, NU AU CONDITII PENTRU DESFASURAREA ACESTEI ACTIVITATI MAI ALES DE CAND S AU MUTAT IN MILITARI SI DACA COMENTEZI SAU PLECI AI MARI PROBLEME CU EVAZIONISTII ASTIA
ccretu74
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Mar Noi 15, 2011 1:54 am

M-am gandit destul de serios daca sa aprob sau nu postarea de mai sus .
Ii cunosc pe cei cu studioul in cauza , unul din cele mai mari studiouri din Bucuresti , ce-i drept dintr-o alta ipostaza decat colaborator / angajat / model - si personal nu prea cred in cele spuse mai sus .
Pe de alta parte daca nu aprob mesaje de genul asta atunci se interpreteaza ca e cenzura .

Am prefera insa sa dai mai multe detalii , cand ai colaborat cu ei , ce s-a intamplat , etc. si abia atunci am sa las sa "treaca" si numele studioului .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde studiovideochatvid » Mar Noi 15, 2011 3:11 am

UPS! iar incepe :smt003
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Fraude si exemple negative