Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate
Moderator: Alexiss
de pepito86 » Joi Sep 09, 2010 12:15 am
NU VREAU CA SI ALTE PERSOANE SA PATEEASCA CE AM PATIT EU.MI AM LUAT TEAPA DE 1000 DOLARI DE LA ACEST STUDIO.MEREU INTARZIA CU BANII SI GASEA MEREU SCUZE PENIBILE, ULTIMA DATA A ZIS CA MI DA BANII PE O ANUMITA DATA SI NU A MAI FOST DE GASIT.ESTE UN MARE TEPAR MARE GRIJAA.
-
pepito86
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 2:07 am
Pai stai o secunda...Ai lucrat in studio?sau de acasa printr-un asa zis studio,fiind de fapt intermediar?
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Alexiss » Joi Sep 09, 2010 2:10 am
Am o intrebare care cred ca o sa devina STANDARD la astfel de lucruri .
Frate / surioara . Unde i-ai gasit ? Si atunci cand ai cautat un astfel de job nu ai gasit si alte studiouri ?
De asemeni un link ceva catre o pagina de net a celor de la MOMBER BOMBER astia , cum le zice ar fi ok , sau o adresa de contact ceva . Ar fi corect sa le acordam si un drept la replica . Nu ?
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Nush » Joi Sep 09, 2010 3:47 am
Atentie! Internetul e distractie, nu pierde controlul!
-

Nush
- AWStudent

-
-
de pepito86 » Joi Sep 09, 2010 5:50 pm
Alexiss scrie:Am o intrebare care cred ca o sa devina STANDARD la astfel de lucruri .
Frate / surioara . Unde i-ai gasit ? Si atunci cand ai cautat un astfel de job nu ai gasit si alte studiouri ?
De asemeni un link ceva catre o pagina de net a celor de la MOMBER BOMBER astia , cum le zice ar fi ok , sau o adresa de contact ceva . Ar fi corect sa le acordam si un drept la replica . Nu ? sincer unde crezi ca l am gasit?? pe net in ziare.sincer daca vrei iti dau si numarul de tel.nu mi place sa fac rau la nimeni dar din cauza lui am pierdut foarte mult si am ramas si fara apartamentu unde stateam ca nu am putu platit chiria.nu as vrea sa treaca cineva prin ce am trecut eu cu acest individ.
-
pepito86
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 5:54 pm
Daca este acela care figureaza in link-ul de mai sus,din cate imi dau seama,este doar un intermediar,si nu un studio adevarat deoarece nu prezinta nici un fel de date despre locatia punctului de lucru sau alte chestii prin care dovedeste clar ca detine un studio.Parerea mea este ca doar inchiriaza conturi prin intermediul acelui site.
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de pepito86 » Joi Sep 09, 2010 6:37 pm
aditza scrie:Daca este acela care figureaza in link-ul de mai sus,din cate imi dau seama,este doar un intermediar,si nu un studio adevarat deoarece nu prezinta nici un fel de date despre locatia punctului de lucru sau alte chestii prin care dovedeste clar ca detine un studio.Parerea mea este ca doar inchiriaza conturi prin intermediul acelui site. studio il are in stefan cel mare si colaboreaza cu un studio foarte cunoscut in sensu ca il ajuta sa platesca modelel pe data de 10 si 25 numai ca el cand ia banii uita sai mai dea si la modele.
-
pepito86
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 8:08 pm
Pai,si daca stii ca are studio,si unde il are,de ce mai zici ca nu e de gasit?Mergi la el la studio,si cere-i ce ti se cuvine!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sandi_sweety » Joi Sep 09, 2010 8:43 pm
aditza scrie:Pai,si daca stii ca are studio,si unde il are,de ce mai zici ca nu e de gasit?Mergi la el la studio,si cere-i ce ti se cuvine! crezi ca numai odata am fost????lol am fosty de mii de orii nu este nicodata acolo sau cel putin asa spune alte persoane.si niic nu sunt genu de persoana sa fac scandal la poarta omului.si plus ca nu pot sta toata ziua sal urmaresc a trebuit sa ma ocup de alte prb care a urmat dupa marea teapa:(:(:(
-
sandi_sweety
- Incepator

-
-
de spaniolul » Joi Sep 09, 2010 8:48 pm
Pacat! vezi.....de aceea eu una prefer sa lucrez pe cont propiu,am propia mea liniste,stiu cati bani fac,stiu cand ii iau si dorm linistita,ar trebui facut un thread.....teparii VCT....si toti cei ce fac astfel de magarii sa fie pusi acolo sa vada toata lumea,sa vedem dupa aia cine mai are curaj sa lucreze cu ei....niste animale ordinare!! asta e termenul potrivit pentru astfel de persoane!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de sandi_sweety » Joi Sep 09, 2010 8:53 pm
spaniolul scrie:Pacat! vezi.....de aceea eu una prefer sa lucrez pe cont propiu,am propia mea liniste,stiu cati bani fac,stiu cand ii iau si dorm linistita,ar trebui facut un thread.....teparii VCT....si toti cei ce fac astfel de magarii sa fie pusi acolo sa vada toata lumea,sa vedem dupa aia cine mai are curaj sa lucreze cu ei....niste animale ordinare!! asta e termenul potrivit pentru astfel de persoane! deacea am si postat aici deoarece nu vreau si alti sa pateasca ce am patit eu (si prietena mea )
-
sandi_sweety
- Incepator

-
-
de ardientestd » Joi Sep 09, 2010 9:24 pm
Chiar asa, exista vreo lista neagra a studiourilor pe undeva? Sau se poate face pe undeva? (bineinteles si cu dreptul la replica) PS: Sper sa nu apar si eu pe acolo 
-
ardientestd
- User activ

-
-
de Utilizator sters » Joi Sep 09, 2010 9:51 pm
ardientestd scrie:Chiar asa, exista vreo lista neagra a studiourilor pe undeva? Sau se poate face pe undeva? (bineinteles si cu dreptul la replica) PS: Sper sa nu apar si eu pe acolo 
Chiar si-asa...ai avea dreptul la replica  (joke) Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sandi_sweety » Joi Sep 09, 2010 9:51 pm
ardientestd scrie:Chiar asa, exista vreo lista neagra a studiourilor pe undeva? Sau se poate face pe undeva? (bineinteles si cu dreptul la replica) PS: Sper sa nu apar si eu pe acolo  sincer ma intreb ce replica ar avea un studio in cazul in care nuti da 1000 sau alta suma de banii?
-
sandi_sweety
- Incepator

-
-
Înapoi la Fraude si exemple negative