Webcam models

ati cumparat bilete avion cu epassporte?

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

ati cumparat bilete avion cu epassporte?

Mesajde bigsmile » Lun Aug 16, 2010 1:04 pm

stiu ca nu e tocmai locul potrivit pt topicul asta dar nu am stiut unde sa l incadrez.
ati cumparat bilete avion folosind epassporte? eu tot incerc la blueair si nu prea vrea. am un epassporte cu numele meu pe el si pe ala nu l acepta si mai am unul pe numele prietenului meu si pe acela il vrea dar imi tot cere sa trimit poza fata verso a cardului si buletinul titularului cardului, le trmit dar dupa imi sp ca nu vor....
voi cum platiti biletele de avion? a mers cu epassporte sau ati folosit alt card.
help pls...
multumesc
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: ati cumparat bilete avion cu epassporte?

Mesajde teroristu199 » Lun Aug 16, 2010 2:43 pm

Nu prea mai accepta siturile plati online cu epassporte.Eu tot am dat comenzi de cosmetice pe diferite situri si sa din 10 situri poate 3 au acceptat plata cu epassporte.
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde bigsmile » Lun Aug 16, 2010 7:05 pm

a..:((
oricum am rezolvat o.am sunat la bluair si o sa platesc prin banca. am stat ceva tp la tel pana sa ma preia un operator dar tot e mai bine asa.
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 4:12 pm

Nu toti accepta epassporte,eu una platesc cu epassporte iar cand vine vorba de trimis documente le fac o copie de CI si atat,cardul nu il trimit in copie folosesc cardul virtual de epassporte iar cand ma intreaba de card le spun simplu:
este un card virtual anexat unui cont bancar,cum credeti ca pot face o copie unui card virtual? in 99% din cazuri functioneaza perfect,bilete de avion de la Wizz air,cosmetice,facturi de gaze,lumina,mobil,telefon,cumparaturi diverse etc.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 1:02 am

A rezolvat-o..... :rolleyes:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 2:28 am

aditza scrie:A rezolvat-o..... :rolleyes:

A rezolvat-o sub alta forma,ce crezi ca nu stiu sa citesc? am scris pentru restul sa stie ce si cum poate face!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm deja ma iriti :smt010
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii adult - generale -