Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de tmlive » Lun Ian 12, 2009 5:30 am
Pentru un studio legal 100% este nevoie de autorizatie din partea unor ministere, sau certificari ? Poate sa-mi spuna cineva la modul concret codurile CAEN (varianta noua, 2008) folosite pentru un studio ?
Eu sunt la inceput, dar as vrea mult ca studioul meu sa fie legal 100% de aceea as aprecia orice ajutor pe tema asta. Multumesc
-
tmlive
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de beginer_one » Vin Ian 16, 2009 12:47 am
nu exista studio legal 100% dar atita timp cat reusesti sa iti platesti impozitele / profit, nu ai de ce te teme. In funcie de domeniul de activitate pe care il alegi, mai trebuie sa te ingrijesti de problemele(conditiile impuse de lege) aferente acelui acelui domeniu. Ca domeniu de activitate , eu am ales " alte activitati legate de informatica".... nu mai stiu exact care este codul si nuci nu am actele la indemana insa daca vrei sa sti exact si asta, revino cu un replay si iti voi spune.
sper sa fi inteles ce ti-am scris... sunt super grabit si nu stiu daca am coerenta in exprimare so.... daca nu am reusit sa ma fac inteles, imi cer scuze si data viitoare voi incerca sa aloc mai mult timp acestui subiect:)
-
beginer_one
- User activ

-
de tmlive » Vin Ian 16, 2009 10:30 am
Salut si merci pt raspuns. Am inteles ideea :)
Daca ai timp, te rog spune-mi activitatea principala si codul caen. Chestia e ca as vrea sa fiu cat mai legal posibil, asa ca as aprecia orice ajutor legat de chestia asta. Merci frumos
-
tmlive
- AWStudent

-
de beginer_one » Mie Ian 21, 2009 7:32 pm
COD CAEN - 7260
DOMENIU DE ACTIVITATE - Alte activitati legate de informatica
-
beginer_one
- User activ

-
de tmlive » Mie Ian 21, 2009 8:55 pm
Merci si aici :)
-
tmlive
- AWStudent

-
de virtualpro » Joi Iun 18, 2009 4:51 am
Desi vreau sa imi deschid un studio, nu inteleg de ce ar lucra cineva la un studio legal, unde e clar ca nu poate lua mai mult de 50% din cat face? (tinand cont ca numai taxele la stat se ridica la aprox. 30% si ca ownerul mai tre sa plateasca chirie, internet, etc. si sa mai ramana si el cu ceva, deja si cei 50% mi se par cam mult...)
-
virtualpro
- Incepator

-
de sunflower » Vin Iun 19, 2009 6:35 pm
Lucreaza.
Sunt studiouri care ofera si carte de munca. E de preferat un studio serios decat unul de duzina.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate