Webcam models

aveti grija

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

aveti grija

Mesajde il_magic000 » Mie Dec 15, 2010 11:01 pm

aveti grija daca primiti vreun msg prv pe acest forum de la vreo fata ceva in legatura cu mfc....sa va explic si dece!!!am postat mai devreme pe acest forum un topic in care intrebam la ce ora se termina perioada pe mfc!!!dupa care primesc un msg de la o fata k vrea ea sa ma ajute,,dar nu stiu cu ce,iam dat add pe yahoo si mia dat id lu un admin dupa mfc "scottaldrich68'' si asta mia cerut datele contului dupa mfc si eu nam fost de acord iar el mia zis k imi inchide contu pe mfc pt 24 ore!!!iam explicat frumos k nu am incredere si iam zis sa imi dovedeasca si nu a vrut!!!iam zis lu fata asta care mia dat id pe acest forum si ea mia dat id lu alexisss iar nici el nu a vrut sa imi spuna de unde are id lu scott asta!!!aveti grija!!!sar putea sa va fure conturile alexiss asta!!baiatu bun!!!

Alexiss ai grija pe unde mergi!!!
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: aveti grija

Mesajde Mile » Mie Dec 15, 2010 11:21 pm

:))))))))) cred ca totusi ai depasit un pic limita....no offense
Mile
AWStudent
AWStudent

Mesajde Mile » Mie Dec 15, 2010 11:22 pm

ma refer la il_magico:))
Mile
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Mie Dec 15, 2010 11:56 pm

si de ce as pune eu oare pariu ca esti atat de naiv(a) incat sa vorbesti cu webcamS_media pe yahoo si nu cu mine (webcam_media , fara s) .

Vezi topicul asta pentru mai multe detalii .

bluemediastudio-strikes-again-t5235.html

Inainte sa te lansezi in acuzatii sau amenintari legate de mersul pe strada ar fi mai bine sa nu mai fi atat de naiv(a) .
Astept cu deosebit interes scuzele tale publice .

De asemeni numele de utrilizator al fetei care ti-a trimis acel mesaj / PM pentru a putea face investigatii suplimentare la acest aspect .

Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde il_magic000 » Joi Dec 16, 2010 12:17 am

am primit mesaj de la utilizatorul VideoChatAdult cu mesajul : daca ai nevoie de ajutor te rog sa ma contactezi
ID meu de mess este: ella_baby16

si da asa este alexiss mia dat id webcamS_media,,,dar stau si ma intreb de unde stii chestia asta!!!pt ca mai sus nu am sesizat deloc idul!!!
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde il_magic000 » Joi Dec 16, 2010 12:23 am

am citit topicu pus de tine alexiss!!intradevar ai dreptate!!!scuze!!!dar ce tre sa facem mai departe ca ceilalti useri sa nu cada in plasa cum era sa o patesc eu:))))nu stiu cum sa postez aici conversatia k nu imi da voie messu sa dau copy paste!!!imi da eroare cand dau copy!!!spunemi cum fac si postez aici!!!
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Joi Dec 16, 2010 1:03 am

nu ai ce sa faci il_magico , povestea este extrem de veche , si atat timp cat oamenii nu sunt atenti pot sa cada in plasa lor .
esti un caz pozitiv ca nu ai avut incredere si nu ai comunicat date personale (parole , nume de utilizator , etc.) .

Voi investiga in continuare si voi bloca contul respectiv de utilizator , dar cel mai probabil va fi doar o noua adresa de email si un nou IP adauga la colectia pe care o am in legatura cu aceste specimene .
Mai devreme sau mai tarziu or sa greseasca cumva , si atunci voi fi acolo . NEGRESIT !
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde dragos_99_alexa » Joi Dec 16, 2010 4:13 pm

Buna ziua si eu am fost contactat zilele trecute de o fata de pe forum ca ma ajuta ea si mia dat acelasi id la admin scottaldrich68 si iam trimis date personale si poze cu mine pentru ca vroiam un cont nou pe f4f si a zis ca rezolva el !!! acum ce pot sa fac pt a impiedica o frauda?
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Mesajde dragos_99_alexa » Joi Dec 16, 2010 4:19 pm

mentionez ca eu aveam un cont de la studio unde am lucrat .cont pe care cei de la studio nu vroiau sa il stearga . si ea mi'a zis ca stie ea cum sa rezolv problema . in orice caz i'am trimis acestui " ADMIN " poze cu fata mea + buletin scanat . numele studioului unde am lucrat si user'ul care il aveam fara sa ii dau vreo parola sau ceva , ce se poate face cu aceste date ? va rog dati niste sfaturi
dragos_99_alexa
Incepator
Incepator

Mesajde Andyit » Joi Dec 16, 2010 5:06 pm

Nu mai trimiteti datele personale diversilor care pretind a fi de la un site ori altul,in prealabil luati legatura cu site/ul respectiv intrebati daca au vre/o persoana cu ID/ul de mess .xxxx si daca va confirma atunci puteti lua legatura linistiti,dar...mai sunt si site/uri ce spun ca aceste info sunt confidentiale si nu va pot confirma acest lucru,in acest caz intrebati DIRECT adminii site/ului respectiv ce probleme aveti si cum le puteti rezolva,veti evita astfel destule neplaceri!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde andreea_18 » Mar Ian 11, 2011 3:57 pm

PENTRU il_magic000
SI LA MINE A VENIT ACET MESAJ DE AJUTOR SI DE COMPATIMRE CA AM FOST ATAT DE DUSA INCAT NU AM PUTUT DESCHIDE UN CONT PE IMLIVE SINGURA "___:)))))

DAR NU AM RASPUNS
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiox2011 » Mie Ian 19, 2011 1:16 am

help.livejasmin@yahoo.com e un alt id care vrea sa prosteasca lumea :)) AVETI MARE GRIJA !!NU DATI PAROLE,USER,COPII BULETIN,daca se recomanda ar fi un administrator la vreun site ar trebuie sa aibe acces la toate conturile si nu trebuie sa i le dati personal.....
studiox2011
AWStudent
AWStudent

Mesajde valy » Mie Ian 19, 2011 1:39 pm

studiox2011 scrie:help.livejasmin@yahoo.com e un alt id care vrea sa prosteasca lumea :)) AVETI MARE GRIJA !!NU DATI PAROLE,USER,COPII BULETIN,daca se recomanda ar fi un administrator la vreun site ar trebuie sa aibe acces la toate conturile si nu trebuie sa i le dati personal.....

Nu stiu de ce nu se foloseste camera de chat din contul de model pt livejasmin. E stupid sa crezi ca adminii de la lj vorbesc pe messenger cand exista deja aceasta metoda de comunicare.
valy
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii generale