Webcam models

Baietii si videochatul...

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Baietii si videochatul...

Mesajde katalyin » Mie Noi 24, 2010 10:58 am

In primul rand bine v-am gasit pe toti si va salut ... si mentionez ca sunt nou pe acest forum....
Tin sa spun ca nu sunt la fel de nou si in domeniu vc, am mai lucrat acum vreo 4 ani insa la cuplu, si in ultima perioada tot ma batea ideea de a incepe din nou dar in categoria boy. Asa ca am cautat pe net si am dat de cei de la xvisionstudio, am luat legatura cu ei, am fost la un interviu unde mie mi-au parut foarte ok, deci o sa incep sa lucrez cu ei - mentionez ca o sa lucrez de la studio pentru ca de acasa e mai dificil nu stau singur si dupa cum stiti in acest job ai nevoie de intimitate, insa am o problema... imi este teama ca nu o sa mearga la baieti singuri :sad: , as dori sa imi spuneti si mie daca mai merge. Stiu ca e foarte greu ca in mare masura depinde de fiecare model in parte de ceea ce face... eu unul stiu ca merg multe chestii mimate si ma pricep foarte bine la asta, deci nu am inhibitii sau chestii de genul... ;)
katalyin
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Baietii si videochatul...

Mesajde Valentino » Mie Noi 24, 2010 2:44 pm

Eu fac de vre-o 5 luni la cuplu dar si la baieti sau la gay cate o data cand sunt dingur si pot sa spun ca e o mare diferenta in a face singur ca baiat si cand e si o fata, oricum din toate 3 categoriile la baieti merge cel mai rau. Gandeste putin logic de ce aceasta erarhie
Valentino
AWStudent
AWStudent

Mesajde katalyin » Mie Noi 24, 2010 8:19 pm

Pai la categoria Gay o sa intru si eu ... cred ca nu m-am facut inteles bine din postarea trecuta...scuze....
Deci ma intereseaza daca mai merge categoria gay... oricum de vineri incep lucrur sa speram ca o sa mearga :lol:
katalyin
Incepator
Incepator

Mesajde pisica » Joi Noi 25, 2010 9:20 am

Depinde de foarte multe chestii la gay.O tinuta ingrijita,un zambet frumos si o dantura perfecta sunt binevenite intotdeauna.Gropite daca ai iar e un atu in plus.Engleza la nivel vorbit+scris mediu este un avantaj.Dar in mare parte la gay,norocul isi are locul lui in proportie de 60-70 %
bafta sa ma anunti cum merge
pisica
AWStudent
AWStudent

Mesajde katalyin » Joi Noi 25, 2010 1:10 pm

Aseara am fost la sedinta foto si de maine este sigur incep de dimineata de la 7 la 15 :lol: Abia astept sa vad cum mai este...
katalyin
Incepator
Incepator

Mesajde cretZu » Joi Noi 25, 2010 2:02 pm

Bafta si sa ne zici si noua cum a fost.
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde xela007 » Lun Mar 26, 2012 9:32 am

Ma gandeam si eu sa incep dar cred ca mi-as pierde timpul sincer -

Am un amic care se ocupa cu asta inca din 2003 - 2004..... ajunsese la un moment dat sa castige peste $1000 pe luna dar in timp sa aglomerat industria asta ceva de speriat.......... si omul s-a lasat ...........

E si normal .... nu poti sa iti pierzi 12 ore pe zi in fata unui monitor pentru $500 cand tot pe acolo iesi si la un job normal....

Inloc sa pierd timpul eu personal mai bine ma gandesc cum sa deschid un studio a-la-carte.
xela007
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale