Webcam models

banare definitiva xlove

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

banare definitiva xlove

Mesajde alecsandra » Vin Feb 18, 2011 7:54 pm

am fost banata pe xlove 3600 min pentru ca am inv un minor in pv,mi l-a deschis dupa acest timp,am mai facut niste banuti 1 zi,si acum nu merge sa intru in cont deloc,dupa zeci de mailuri trimise,mi sa raspuns ca contu mia fost inchis definitiv ca am inv un minor in pv...a innebunit toata lumea,,,,stie cineva cand as putea sami fac altu,dupa 3 luni banuiesc nu?pfff
alecsandra
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: banare definitiva xlove

Mesajde sunflower » Vin Feb 18, 2011 8:18 pm

Daca ai fost banata definitiv nu iti vei mai putea face cont in veci pe xlove.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde cezara1 » Sâm Feb 19, 2011 1:13 pm

corect -sint patita si eu cu xlove si minorii.
e pe veci banare.
cezara1
AWStudent
AWStudent

Mesajde Michelle » Sâm Feb 19, 2011 11:39 pm

Pai si tu de unde stiai ca e minor? Asa orice membru poate sa faca glume proaste si sa zica ca e minor in free chat. Mie mi s-a intamplat pe jasmin sa ma ia un membru in pvt si cand mi-a dat web am vazut ca de fapt erau 2 baietei de 8-9 ani :lol: Bineinteles ca n-am continuat showul.
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Under10 » Dum Feb 20, 2011 12:02 am

Michelle scrie:Pai si tu de unde stiai ca e minor? Asa orice membru poate sa faca glume proaste si sa zica ca e minor in free chat. Mie mi s-a intamplat pe jasmin sa ma ia un membru in pvt si cand mi-a dat web am vazut ca de fapt erau 2 baietei de 8-9 ani :lol: Bineinteles ca n-am continuat showul.

Majoritatea celor care chiar au sub 18 ani spun ca au mai putin de 18 ani si atunci trebuie sa anunti suportul xlovecam .
Daca unui membru ii arde de glume asta e problema lui dar tu trebuie sa anunti suportul .... si in 99% din cazuri membri nu fac astfel de "glume proaste " .
Majoritatea modelelor noi si nu numai se calicesc si fac show chiar daca stiu ca acel membru este minor .... si uite asa se ajunge la banare definitiva sau suspendare , sanctiuni etc ...
Nu zic ca alecsandra a facut asa ... ea probabil nu a fost atenta la regulile site-ului care pe xlovecam sunt putin mai dure ... dar dupa parerea mea asa ar trebui sa fie pe orice site , ca daca ar fi toate ca la mfc sar duce naibii totul .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde alecsandra » Dum Feb 20, 2011 2:59 am

faza a fost ca erau vreo 3 cu bani si vb cu toti.resp mia zis ca are 17 ani dar nu ii raspunsesem.si iam invitat in pv,am fost banata 3600 min apoi am putut sa muncesc o zi,apoi banare definitiva,desi nu mi se pare normal,pt ce m-au mai lasat sa muncesc o zi?in fine pacat,ca xu imi mergea binicel
alecsandra
User activ
User activ

Mesajde alecsandra » Mar Mar 01, 2011 5:19 am

dupa multe mailuri trimise,acelasi raspuns,nu vor sa mai colaboreze cu mn....pffff se mai poate face ceva sau trebuie sami iau gandul de l;a xlove?
alecsandra
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale