Webcam models

bani de la jasmin

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

bani de la jasmin

Mesajde adysmq » Vin Apr 09, 2010 5:41 pm

am si eu o problema...mi`au intrat ieri banii de pe perioada 1-15.03.2010 am primit confirmarea pe epassport si azi cand am fost la banca sa`i scot nu mergea...sunt 420 $ adik 1260 lei...am dat sa scot 1150 si imi spune fonduri insuficiente am dat sa scot 1000 si tot asa imi zice fonduri insuficiente...pana acum a mers de fiecare data sa scot banii fara nici un fel de problema...am fost la bcr , ing ,banca transilvania , pireus , brd , otp , raifaisen.... degeaba nu mergea sa scot, cu toate ca la bancomat imi apareau cei 420 $...deci care sa fie problema?? de ce sa nu mearga sa scot?? sau pot sa`i scot abea pe 10.04.2010??? cineva de la banca mi`a spus ca banii au fost trimisi dar nu pot sa`i scot decat pe 10.04.2010!! dar ma gandeam de ce sa nu mearga sa scot banii din moment ce imi apar ca sunt pe cont?? :)
adysmq
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: bani de la jasmin

Mesajde Under10 » Vin Apr 09, 2010 6:15 pm

Daca ai banii in cont inseamna ca nu sunt probleme , stai linistit se mai intampla sa nu mearga cateodata , incearca maine ca sigur va merge , la CEC ai incercat ? ... CEC-ul are cel mai mic comision ptr epassporte si poti vedea si soldul .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Alexiss » Vin Apr 09, 2010 10:01 pm

Logheaza-te in epassporte si asigura-te ca suma respectiva ii ai in Visa account si nu in Wallet .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde adysmq » Sâm Apr 10, 2010 12:47 am

da suma este in Visa account! am sa incerc maine...si va dau raspunsul!
adysmq
AWStudent
AWStudent

Mesajde cezara » Dum Apr 11, 2010 9:52 pm

ady ce spui tu despre epassporte ca ti sa intimplat..e corect

Eu eri am avut probleme deasemenea cu extragerea banilor de la ATM.
Soldul in cont il vedeam, dar cind initiam suma de extragere- imi scria- ''surse insuficiente''.
unde suma de extragere am puso de zeci de ori mai mica de cit soldul final.

Si considerind ca eu extrag din State, totusi cred ca e o probema de la ei.
Azi ii voi telefona sa vad ce se petrece, deoarece banii sint pe cont virtual si pe card, nu in Wallet.
Online sa cumpar merge, ca credit card sa o folosesc merge- dar cind dau sa scot de la ATM nu mai merge, Considerind ca limta de extragere este nedepasita pe ziua care am incercat.
cezara
User activ
User activ

Mesajde chatvideo » Mar Apr 13, 2010 9:43 pm

Under10 scrie:Daca ai banii in cont inseamna ca nu sunt probleme , stai linistit se mai intampla sa nu mearga cateodata , incearca maine ca sigur va merge , la CEC ai incercat ? ... CEC-ul are cel mai mic comision ptr epassporte si poti vedea si soldul .

poti sa scoti de la orice ATM bani dar ai limita parca 500$ pe zi mai abtine-te de la comentarii UNDER10 nu i-ai dat nici un sfat
chatvideo
Incepator
Incepator

Mesajde Under10 » Mar Apr 13, 2010 9:52 pm

chatvideo scrie:
Under10 scrie:Daca ai banii in cont inseamna ca nu sunt probleme , stai linistit se mai intampla sa nu mearga cateodata , incearca maine ca sigur va merge , la CEC ai incercat ? ... CEC-ul are cel mai mic comision ptr epassporte si poti vedea si soldul .

poti sa scoti de la orice ATM bani dar ai limita parca 500$ pe zi mai abtine-te de la comentarii UNDER10 nu i-ai dat nici un sfat

Ai ceva cu mine peresonal ??? .. vrei sa=ti fac ceva ? .. spune ? ... imi miroase a LJcam sau altcineva ...
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde chatvideo » Mar Apr 13, 2010 10:01 pm

Under10 scrie:
chatvideo scrie:

Ai ceva cu mine peresonal ??? .. vrei sa=ti fac ceva ? .. spune ? ... imi miroase a LJcam sau altcineva ...

imi dau cu parerea .... nu am voie ? scuza-ma atunci .....si nu vreau sa imi faci nimic ..... poti sa te abtii ?
chatvideo
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Mie Apr 14, 2010 1:03 am

@chatvideo, la fel si under si-a dat cu parerea daca e sa o luam asa.
Si nici tu nu i-ai dat nici un sfat, intrucat ea stia deja ca poate scoate bani de la orice bancomat.
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde Under10 » Mie Apr 14, 2010 7:06 am

@chatvideo .. vezi ca limita este 300 $ nu 500 $ ... ca sa ai 500 trebuie sa o activezi ...

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde chatvideo » Mie Apr 14, 2010 10:20 am

Limita a fost de 500 , asta pana sa Bage ATM Protection Program. Inainte ridicai cu cerere limita panala 1000. Ai dreptate, acum este 300 limita.
chatvideo
Incepator
Incepator

Mesajde cezara » Joi Apr 15, 2010 1:09 am

ATM Protection Program- este bine ca au pus aceasta.
poti extrage 1020$ daca activezi aceasta functie- timp de 3 ore de la activare. Dupa care automat revine la suma max de extragere 320$.
sau
setezi asta functie sa fie permanent- si retragi pina la 1020 mereu.

Dar eu cred ca e mai bine sa o setezi cind stii ca vrei sa extragi, timp de 3 ore, reusesti.
In caz de pierzi cardul in minile cuiva- macar esti protejat ca nu vor scoate mai mult de 300$, pina blochezi cardul sau chimbi pinul.

cred eu ca pe sitele cu USA membri- urmatoarele 2 -3 saptamini vor fi mai putini membri ...
dupa 15 aprilie- deadline tax....cam va bate vintul pe credit cardurile americanilor, asta asa am zis si eu.. o presupunere...
cezara
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale