de shobeck » Vin Ian 14, 2011 3:01 pm
Eu mi-am petrecut ultimele doua seri cautand pe forumuri date despre acest caz.
Am gasit mai multe "piste".
Exista posibilitatea sa inaintezi cazul tau legat de pierderea banilor din wallet catre ic3... este o institutie din State ce colaboreaza cu FBI si alte institutii de politie si lege de pe acolo care se ocupa fix de rezolvarea fraudelor online. Odata ce iti preiau ei cazul, nu ai ce face decat sa astepti si eventual sa iti recuperezi banii.
O alta persoana zicea ca si-a recuperat banutii din wallet (avea ceva peste 2000$). L-am intrebat cum a facut, dar sincer nu prea m-a convins ca intr-adevar se poate cum zice el. Nu mi-a cerut nicio data personala sau ceva, deci in cel mai rau caz tipul facea misto de mine in lipsa de ocupatie :) Insa sincer nu vad de ce s-ar ocupa cineva cu asa ceva.
O ultima "pista" pe care am gasit-o cautand pe forumuri sa vad ce zic si alte persoane este cea cu angajarea unui avocat din Curacao pentru a te reprezenta in cazul cu banii pierduti la tribunal in Curacao (unde este fondat epassporte). Tipa respectiva este si ea romanca si tocmai ce a primit raspunsul de la tribunal cum ca d-lui Mallick i s-a zis ca trebuie sa ii inapoieze banii in urmatoarele 6 luni, in sume egale (ea avea 3000$ la Mallick in buzunar, insa avocatul l-au angajat ea si inca alte cateva persoane din Bulgaria, avocatul cerand ca inainte de a incepe sa faca un grup care sa aiba de recuperat in jurul la 20000$). Ea a luat legatura cu un avocat din Curacao care i-a spus ca vrea 1000$ suma initiala si 15% din suma de 20000$ dupa ce se inapoiaza banii. Insa ea i-a zis ca nu are incredere sa dea aceasta suma de bani si el a inteles-o i-a zis ca atunci vrea 20% la final. Eu m-as baga in chestia asta dar deocamdata nu am cu cine - caci eu singura am 15297$ in wallet. I-as scrie si asa, dar se mai baga careva? Poate daca avem mai aproape de 20000$ ne lasa si pe noi la comision de 20%. Da, ma doare sufletul de 3000 si de $, dar parca mai tare ma doare sa ii pierd pe toti.
Am inteles tot de la tipa asta ca cei care au actionat repede si au dat 20% de cand a inceput sarada si-au recuperat banii pe loc, insa noi acum nu ii recuperam la fel de repede pentru ca in epassporte nu mai exista fonduri, le-a papat d-l Mallick pe toate deja. Banii au fost reinvestiti intr-o alta afacere de-a lui... numita Oxymoron Entertainment pentru cei interesati. Cei care isi recupereaza banii ii recupereaza din alte conturi ale lui Mallick, iar nu direct de la epassporte.