Webcam models

Banii in wallet. Ce e de facut?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Banii in wallet. Ce e de facut?

Mesajde shobeck » Joi Oct 07, 2010 4:47 pm

Personal, am toti banii in wallet. Stiu ca majoritatea de pe aici sunteti fericiti pentru ca aveti banii in virtual (s-a intors roata, norocul vostru). Insa noi astia putini de avem banii in wallet, ce avem de facut? Stie cineva ceva?

Eu i-am scris lui Mallick si am primit un raspuns automat generat:
Dear Account Holder:

It is with great regret we inform you that ePassporte must close its doors due to a lack of revenue
and circumstances beyond our control.

Effective immediately, the call center, ePassporte’s sales and marketing team and risk management
staff will no longer be available. A small group will remain to organize wallet requests and help
disburse funds. On the ePassporte website, in the near future, wallet holders will be provided
further information on what is needed to obtain your funds. This will mainly be a process to
protect wallet holder funds from fraud. We expect this will be a simplified process, and as we
receive the necessary information, our small remaining staff will process requests as quickly as
they can. Please direct your wallet questions, concerns and requests to
walletrequest@ePassporte.com.

For those of you with funds on your Visa Accounts, we are informed that St. Kitts Bank is working on
a plan to provide everyone with full access to their funds through their Visa Electron Cards or by
bank wire transfers and will inform you accordingly.

We appreciate your support for the ePassporte program over the past 7 years and deeply regret we
must close our doors at this difficult time.

Sincerely,

ePassporte.com

... adica fix ce apare si pe pagina celor de la epassporte. De 2 zile astept sa ne zica ce avem de facut sa intram in posesia banilor si gata. Am senzatia ca banii mei din wallet au ajuns deja investitie pentru una dintre noile productii cinematografice ale lui Mallick. Minunat!

In conditiile astea am scris oricum si la adresa indicata pe site, insa de ieri nu am primit niciun raspuns; banuiesc ca au o groaza de cereri de procesat si totusi "Unde sunt banii meiiii?" :((

Are cineva idei ce altceva se mai poate face?
shobeck
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Banii in wallet. Ce e de facut?

Mesajde crashboombang » Joi Oct 07, 2010 5:09 pm

Iti scriu acest mesaj ca sa te incurajez!In rimul rand foarte multi care aveau banii in walet ca si tine au reusit sa-si traga banii catre carduri sau conturi personale...asta se intampla la inceputul lunii sept cand nu erau asa multe cereri de transferuri...in al doilea rand cei care aveau banii in visa virtual acount incepand de azi isi pot scoate banii cu cardurile epassport(printre care ma numar si eu).....daca se vroia o mare teapa din partea epass sau a altcuiva NU CRED CA EXISTA CINEVA CARE SA MAI POATA SA-SI ACCESEZE VREUN DOLAR INDIFERENT DACA ERA IN WALET SAU VIRTUAL ACCOUNT!!!!!Asa ca logica mea ma face sa cred ca toti ne vom recupera banii mai devreme sau mai tarziu !Te sfatuiesc sa te relaxezi un pic..sa ai rabdare(stiu ca e f greu tinand cont ca ai destul in walet peste 15 000 daca nu ma insel) sa nu te mai stresezi atata ca esti tanara si iti trebuie forta de munca sa faci alti dolari!!! DECI RABDARE,MAILURI LA EPASS....SI TUTUN CAT MAI PUTIN!VA UREZ SUCCES DIN TOATA INIMA!!
crashboombang
AWStudent
AWStudent

Mesajde shobeck » Vin Oct 08, 2010 2:04 am

Iti multumesc mult de incurajari, crashboombang!
shobeck
User activ
User activ

Mesajde liviu202 » Vin Oct 08, 2010 11:34 am

St. Kitts Bank has announced that Visa Cards have been reactivated and funds are available to be withdrawn as of today. If you have funds on your Virtual Visa Card, please use your Visa Electron Card at ATM.s or Points of Sale Merchant locations. You can also use your Visa Virtual Card for online purchases. If your card is not working or you require assistance with the funds on your Visa Card, please contact SKNANB at https://www.sknanb.com/message.htm.

If you have funds on your ePassporte Wallet Account, we kindly ask that you direct all correspondence to one address: walletrequests@epassporte.com. Please be patient with us during this time as we have encountered a large number of fraudulent requests and are working with a small staff to review accounts manually.

Dozens of emails are being sent to individuals no longer employed or contracted by ePassporte, to Mr. Gregory Elias and United Bank and none of these individuals can answer your requests. More importantly, your requests will not be forwarded to ePassporte. It is extremely important all wallet related inquires are sent to walletrequest@ePassporte.com.

Please expect a definitive date for wallet wires to go out on or before October 18th.

Once again, we regret the inconvenience and problems not having access to your funds has caused. We are working diligently to get this resolved. We ask for your continued patience as we sort through the many issues with the Bank and Visa as well as our Fraud Prevention System.

Sincerely,

ePassporte
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde abudhabi » Vin Oct 08, 2010 11:51 am

salut,
daca e cineva care a avut mai mult de 2000$ in Visa Vrtual si a reusit sa scoata banii...sa scrie aici. eu am peste 2000$ in cont si nu ma lasa sa retrag niciun leu. probabil mai fac ei niste verificari.
bafta
abudhabi
AWStudent
AWStudent

Mesajde FrozenHearted » Vin Oct 08, 2010 12:03 pm

Eu am facut 2 retrageri in 2 zile consecutive din e-wallet catre cardu meu personal. Dupa ce am facut a 2-a retragere, s-a inchis epass in urm. zi...:( Am vazut msg`u lor, si am trimis cred ca pana acum vreo 10 mailuri catre adresa indicata de ei, si nici un raspuns. Am facut ultima retragere pe 30 sept. Si de atunci, nici un $ pe card, si nici un semn de viata din partea lor. Eu una nu mai am nici o speranta la banii aia, cu toate ca nu strica chiar de loc
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde shobeck » Lun Oct 18, 2010 2:08 am

Si-a primit cineva banutii? Eu nu am primit nici raspuns la mail nici banutii si suntem deja pe 17 (bine, a fost weekend, dar in conditii de genul asta se lucreaza si duminica, in puii mei!)
shobeck
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Lun Oct 18, 2010 2:12 am

Mana aia de oameni care ramasese sa se ocupe de wallet-uri,cred ca a intrat in prenatal :lol: Nu prea vad eu sa mai rezolve ei nici problema cu wallet-ul.Sa dea domnul sa ma insel :prayer:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde shobeck » Lun Oct 18, 2010 3:47 pm

Merci de "incurajari" Aditza. Te-as strange de gat daca te-as avea in fata acum. Aveam nevoie de un raspuns concret de la cineva care are bani in wallet, nu de vorbe in vant.
shobeck
User activ
User activ

Mesajde FrozenHearted » Lun Oct 18, 2010 7:30 pm

Si eu am 457 $ in e-wallet. De cand au afisat astia de la epp msg ca se inchide site`u, nu am primit nici un mail de la ei, si eu le-am trimis mailuri o caruta
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde shobeck » Joi Oct 21, 2010 5:50 pm

Cei cu bani in wallet, logati-va in cont la epassporte, au aparut informatii despre modalitatea de rambursare a fondurilor din Wallet si cer uploadarea unor documente.

Succes tuturor!
shobeck
User activ
User activ

Mesajde FrozenHearted » Vin Oct 22, 2010 7:36 pm

Am incarcat toate doumentele cerute, acum sa vedem daca sunt si rezultate :yawinkle: Daca aflati cate ceva, sau va trimit astia vreun msg pe mail, postati si voi aici, sa vedem care sunt si demersurile lor
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde shobeck » Vin Oct 22, 2010 7:58 pm

Eu am primit un mail de la ei acum 4 zile... dar nu contine nicio informatie pretioasa. Eu le-am scris:

Hello again.

I have written you more than one week ago and as I have not received any news at all I thought it would be a good idea to write you again.

Before epassporte crashed, I made a wire transfer request that was supposed to be sent out to my USD account here in Romania. I have received the approval for the transfer 1 or maybe 2 weeks before epassporte crashed.

In the given situation, is there any other document that you need from me so that I can get my money back, please?

I'm waiting for your reply and of course, for my funds. When will they be sent out? Thanks in advance.

XXX.

Si au raspuns...

Hello XXX,

Thank you so much for contacting ePassporte. We are currently reviewing
all requests and should have all wire disbursements completed. ePassporte
is currently down to a small core of employees who are finalizing all wire
disbursement requests. Once this wire has been initiated, you will
receive an e-mail notification.

I am sorry I am unable to provide a specific time frame, however please
rest assured we are working diligently to have these requests completed as
soon as possible.

We appreciate your patience and understanding,

ePassporte Wire Disbursement Department
shobeck
User activ
User activ

Mesajde FrozenHearted » Lun Oct 25, 2010 6:44 pm

Am trimis toate documentele cerute de Epassporte, pe 24 Oct. Mie una si acum imi scrie pending la wire status, si la upload documents scrie Not yet received. Cei care ati mai incarcat documentele respective, ati vazut ceva miscare pe cont, au primit aia documentele? Sau vreun e-mail primit cv....?
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde eva » Joi Oct 28, 2010 6:48 pm

Buna. Am banii in wallet. Balanta apare ca fiind indisponibila .Am trimis un mail cum mi s-a cerut si anume sa scriu numele complet de pe card si cifrele de pe card. Am primit raspuns din partea lor "VCard Support" <vcprepaid@sknanb.com. cu urmatorul mesaj :

Thank you for your email.

Please call the bank during working hours so that we can further verify your information and rectify the situation.

Opening Hours

Monday – Friday

8am-4pm ET

Tel: +1-869-466-9733

Cardholder Services

Am sunat in intervalul precizat insa nu cred ca ar fi numarul real al bancii. Cei care aveti banii in wallet ce ati facut ca sa vi-i recuperati? Va multumesc .
eva
Incepator
Incepator

Următorul

Înapoi la Discutii generale