Faza cu banarea romanashilor care va ziceau ca suntetzi grase,ca sunteti nashpa sau ca nu stiti meserie s-a extins si in randul guestilor...Astfel ca orice guest din Romania va poate vedea cand sunteti online.Nu pot intra in chatul vostru,dar va pot vedea selectand optiunea full screen,in toata splendoarea voastra,ori de cate ori sunteti online...
Am vorbit cu un suport despre lucrul acesta,dar dupa toate balbele de rigoare nu mi-a dat nici un raspuns concret in legatura cu subiectul asta...
Cu alte cuvinte: ideea lor de a nu te mai vedea nimeni din tarile banate de tine este un big fiasco...
Solutii: poate daca vor scrie cat mai multe fete la suport se va schimba ceva,desi ma indoiesc ca alora le pasa in vreun fel...
Apropo, asta nu e un mesaj de intimidare, si pot sa va spun ca pe LiveJasmin inca se fac bani frumosi(80-120 $ in 4-5 ore online).Si asta de acasa,cu un webcam de 150(unasutacincizeci) RON,fara lumini sau fundal ci doar cu o atitudine OK.
Sper ca patronii de studio sa nu sara in sus de 3 metri la cele spuse anterior pentru ca, sincer,la problemele care le avem cu totii in perioada asta,nu cred ca pune nimeni botul la vrajeli de genul:studiourile detin piatra filozofala sau Sfantul Graal...

A...si mai am un mebru pe francolive care e roman, fac privaturi cu el si tot imi explica cum e prin romania, saracu nici prin gand nu-i trece ca sunt romanca.