angajari video chat

banned country pe LJ-o mare vrajeala

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

banned country pe LJ-o mare vrajeala

Mesajde Camarera » Vin Iul 30, 2010 2:28 pm

Apel catre toate fetele ce stau pe LiveJasmin:

Faza cu banarea romanashilor care va ziceau ca suntetzi grase,ca sunteti nashpa sau ca nu stiti meserie s-a extins si in randul guestilor...Astfel ca orice guest din Romania va poate vedea cand sunteti online.Nu pot intra in chatul vostru,dar va pot vedea selectand optiunea full screen,in toata splendoarea voastra,ori de cate ori sunteti online...
Am vorbit cu un suport despre lucrul acesta,dar dupa toate balbele de rigoare nu mi-a dat nici un raspuns concret in legatura cu subiectul asta...
Cu alte cuvinte: ideea lor de a nu te mai vedea nimeni din tarile banate de tine este un big fiasco...
Solutii: poate daca vor scrie cat mai multe fete la suport se va schimba ceva,desi ma indoiesc ca alora le pasa in vreun fel...
Apropo, asta nu e un mesaj de intimidare, si pot sa va spun ca pe LiveJasmin inca se fac bani frumosi(80-120 $ in 4-5 ore online).Si asta de acasa,cu un webcam de 150(unasutacincizeci) RON,fara lumini sau fundal ci doar cu o atitudine OK.
Sper ca patronii de studio sa nu sara in sus de 3 metri la cele spuse anterior pentru ca, sincer,la problemele care le avem cu totii in perioada asta,nu cred ca pune nimeni botul la vrajeli de genul:studiourile detin piatra filozofala sau Sfantul Graal... :smt018
Camarera
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: banned country pe LJ-o mare vrajeala

Mesajde aditza » Vin Iul 30, 2010 2:40 pm

Acest lucru este de cand se stie jasminul...Ai observat tu prea tarziu.Si stai linistita ca nu vor face ei nici un fel de schimbari oricat de multe reclamatii sau cereri vor primi :yawinkle: Si acest lucru reprezinta un avantaj pentru ei.

Si nu sare nici un studio in sus atata timp cat iti vezi de treaba :yawinkle:
Daca nu ai spus acel lucru cu intentie rea,pe viitor formuleaza mai bine propozitia astfel incat sa nu se inteleaga ceva rau,ca apoi chiar iti vor sarea in cap :yawinkle:

Succes acolo! :drinkers:
1.Cand cresc mare, vreau sa ma fac macara
2.Daca dragoste nu e...atunci facem
3.La femei e ca si la fotbal.... dai si pleci
4.Munca izvor de sanatate, deci,sa lucreze cei bolnavi
5.Pe usa scria “femei”, si cand am intrat erau numai WC-uri
6.Plecat. daca nu sunt la paine, cauta-ma la oua
7.Vad voci
aditza
Instructor
Instructor

Mesajde cosmin241 » Vin Iul 30, 2010 2:53 pm

E destul de veche treaba asta cum spune si aditza si un lucru ca asta nu o sa se aiba loc prea curand .Cel mai bun sfat este sa nu bagi in seama rautatile si prostiile spuse de guest .Asa se vor satura si ei de lucrurile astea.Stii ca omul prost se trateaza cu indiferenta , si indiferenta omoara.Asa ca spor si multa bafta.Be strong. :drinkers:
cosmin241
Moderator
Moderator

Mesajde Camarera » Vin Iul 30, 2010 3:47 pm

[quote="aditza"]Acest lucru este de cand se stie jasminul...Ai observat tu prea tarziu.
Ma refeream la faptul ca inainte de "a face modificarile" la sectiunea banned country,guestii romani nu puteau sa te vada cand erai online sub nicio forma-iti vedeau doar poza si atat,dar acum, daca apasa butonul de full screen,te poate vedea,live, oricine din Romania... :butthead:
Camarera
Incepator
Incepator

Mesajde aditza » Vin Iul 30, 2010 4:46 pm

Nu stiu de cand ai observat acest lucru dar eu il stiu de mult :yawinkle:
6.Plecat. daca nu sunt la paine, cauta-ma la oua
7.Vad voci
aditza
Instructor
Instructor

Mesajde gogalina » Vin Iul 30, 2010 5:08 pm

Eu de un an de zile de cand sunt nu mi-au intrat in free decat 3 romani, inclusiv pe livejasmin :shock: 3 romani care au vorbit in free, nu zic poate mai intra dar nu vorbesc. Mi-a intrat odata unul pe eurolive si m-a intrbebat daca imi bag castane in fund, si inca doi labagii pe livejasmin care au murmurat ceva dar apoi au sters-o ca au zis ca au nevoie de ggogle translate :weedman: In general romancele se cunosc de la departare dupa aspectul ala de pitzi/barbie(de care nici acum nu am scapat) plus decorul cu ursuleti de plus si pernute. Sau cersaful de pat ieftin, eventual cumparat de la un magazin de 38. Cea mai buna solutie pentru a scapa de stres(in special de ala de a fi descoperita) e o peruca, lucru pe care l-am achizitionat, asa ca din partea mea poate sa se uite si vecinul ca tot nu ma recunoaste :smt003 A...si mai am un mebru pe francolive care e roman, fac privaturi cu el si tot imi explica cum e prin romania, saracu nici prin gand nu-i trece ca sunt romanca.
In privinta prostiilor debitate de guesti, prostii debiteaza si cei care nu sunt romani, si cei care nu sunt romani te pot face cu ou si cu otet.Ideea sta in felul urmator(cel putin pentru mine). Exista 2 mari categorii de clienti: cei care te plac si cei care nu te plac. Cei care nu te plac se impart la randul lor in 2 categorii: prostii si invidiosii. Nu-ti fa griji pentru prosti, pentru ca pana si prostii si ei vor ajunge sa te placa peste o luna(pentru ca sunt prosti de aia), in schimb invidiosii niciodata :smt003
gogalina
User activ
User activ

Mesajde aditza » Vin Iul 30, 2010 5:12 pm

Ete na ca te decurci....ai vazut? :drinkers:

Succes in continuare! :smt006