Webcam models

Bettyboo si site-ul de studio

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Re: Bettyboo si site-ul de studio

Mesajde Andyit » Mar Noi 23, 2010 12:02 am

Exista un studio in Iasi.....fara cuvinte,decoruri,aparatura dar...e.....ascuns ca sa ma exprim altfel,jos palaria pt. ce au facut acel cuplu!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde Moscraciun » Mar Noi 23, 2010 12:21 am

da-mi voie sa dezvolt eu Badcat.La iasi in ultimul timp tot prostu' isi face studio de videochat.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Mar Noi 23, 2010 4:26 am

Corect @moscraciun.

Exemplu : Models i2i Studio angajează fete/cupluri cu sau fără experienţă. Camere independente de lucru, corectitudine, siguranţă, confidenţialitate. 50-70% în mână, prima de angajare 500 USD.

Studio videochat angajează modele, vârsta 18-35 ani, comision 50%-70%, zona Podu Roş-Nicolina.

Rachell Studio angajează modele pentru videochat, program foarte flexibil în funcţie de programul tău, comision 50-70%, bonusuri, costumaţii, iniţiere pentru modelele noi.

etc etc etc

Ma deprima ziarele, reclamele de pe malluri/hoteluri, supermarketurile, usile toaletelor din diferite cluburi/restaurante etc... mai saturati-va mancailor!

@BettyBoo, andyit a avut dreptate in privinta greselilor. No offense.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Alexiss » Mar Noi 23, 2010 9:56 am

sunflower , daca as putea sa-mi pun o reclama pe luna , indiferent de tipul afacerii pe care o am , n-as sta deloc pe ganduri .

luna fiind orice : geam de la closet, usa de tren, halba de bere, scrumiera, cozonac de masa , banner stradal, tramvai , spatele unui taxi sau orice altceva .

Reclama e sufletul oricarei afaceri , nu vad de ce cineva care isi face reclama trebuie sa fie considerat mancau...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde theselby » Mar Noi 23, 2010 10:53 am

@Alexis: nu are nimeni nimic cu reclamele... dimpotriva. Insa ceea ce ma/ne oftica sunt promisiunile (marketingul mincinos... bonusurile imense...) Ca doar nu toate fetele mananca rahat cand se duc pt bonus (asta le atrage)... isi iau tzeapa inca si de banii ce ii fac lucrand... etc... SO ?!

N-au decat sa fie suuuuute de reclame.... sute. Dar sa nu fie mincinoase frate.

Ar trebui sa fie ca la taximetristi. Cand vine un client la taxi #3, tre sa il trimita la #1, altfel i se salta licenta aia de taximetrist.
Asa ar trebui sa fie si aici: nu te tii de cuvant / furi / nu dai salarii / etc --- burn!

De ce? Tocmai acesti sute de ciuri-buri de cartier strica piata si baga spaima in fete.... de le e frica sa se mai angajeze ever in v-c!
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Mar Noi 23, 2010 11:26 am

Uhm, nu m-am exprimat bine de fapt... e si normal sa ii consider mancai pe majoritatea, din moment ce fac promisiuni false... de exemplu, cand cumperi un produs intens mediatizat, esti nerabdator sa-l incerci si cand descoperi ca e complet nesatisfacator te apuca toti dracii... La fel e si cu fetele care se angajeaza la un oarecare studio, dupa ce "au pus botul"... e ca si cum esti ridicat pana in cer pt ca, mai apoi, sa-ti iei o tranta de toata frumusetea.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde BadCat » Mar Noi 23, 2010 1:45 pm

nu accept sa se vorbeasca la general........ca si cum tot iasul e imbibat de ''prosti''.....ar trebuie fara ghilimele :D....exista o problema....fara referire doar la ea.....nu generaliza.....pt pisica......
BadCat
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Mar Noi 23, 2010 4:26 pm

Eu vad destul de des in magazine gen Bricostore , Dedeman , etc. produse la pretul x sa zicem la pretul de 100 Lei . Dupa cateva saptamani vad acelasi produs la "reducere" . Noul pret 100 lei :eek:

Peste tot reclama este mincinoasa .

Acum nah , stiu bine despre ce vorbiti si va inteleg , dar pana la urma e soarta modelului . Daca vede intr-o reclama ca studioul e de ultra super lux , dar ajunge acolo si gaseste orice altceva decat asta ... isi merita soarta ca ramane acolo . Si exemplele pot continua .

In general cred ca e mai bine sa ignorati astfel de aspecte , pentru ca nu le puteti controla .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde theselby » Mar Noi 23, 2010 9:27 pm

Alexiss scrie:In general cred ca e mai bine sa ignorati astfel de aspecte , pentru ca nu le puteti controla .

Luati aminte... bine zis. Inchizi ochii si dai in alta groapa... that's it :)

AKA - nu puneti la inima :)
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Mar Noi 23, 2010 10:24 pm

Absolut theshelby . Atata timp cat reclama nu este creata prin comparatie negativa (exemplu "veniti la noi ca studioul X e teapa" , unde studioul X esti tu) nu prea ai ce face .

Stiu ca exista si in advertising ceva norme . De aceea Carsberg spune ca e probabil cea mai buna bere din lume si nu merge pe absolut (cea mai buna) . De aceea Colgate merge pe recomandarea medicilor stomatologi ... dar aceiasi recomandare este valabila si pentru alte paste de dinti , etc.
Dar nu poti face mai nimic in acest sens daca nu te implici direct , sa-i dai in judecata , etc. Dar asta inseamna sa fii 100% legal (ca vei atrage atentia autoritatilor prin aceste procese si valva creata in jurul lor) si mai inseamna si sa fii 100% defect sa-ti consumi timpul cu asa ceva .

Daca X pune un banner pe strada cu publicitate pentru studioul sau , ia si tu urmatoarea pereche de stalpi si agata-ti acolo reclama ta . Isi baga reclama in revista ? Sa dea pagina cititorul si sa dea peste a ta .

Abia in momentul in care vei investi sume semnificative in publicitate si nu o sa vezi rezultatele vei trage o concluzie si vei schimba strategia , vei fi cel mai bun studio, cel mai mare, cel mai profesionist din orasul tau, ce mai ... doar superlative . Pentru ca asta e mesajul pe care o reclama trebuie sa-l transmita .
Ce se ascunde in spatele unei reclame este partea a doua . Insa asa cum nu vei cumpara un produs infect doar pentru ca are o reclama frumoasa , asa si un model ar trebui sa nu se angajeze intr-un studio doar pentru faptul ca reclama acestora promotea multe sau arata mai stiu eu cum ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Moscraciun » Mie Noi 24, 2010 6:19 pm

Gresiti. V-o spun din perspectiva unui model nou.Cand am auzit prima data de videochat acu un an am vrut sa ma bag la studio initial fiindca imi dadeam si eu seama k e mai avantajos asa,dar din cauza la foarte multe tepe care se trageau la studiouri si povesteau fetele,mi-am dat seama k nu are rost sa-mi risc imaginea aiurea.Ori ce fac si arat aici pe site ramane intre mine,jasmin si clientii ei si pe ei ii dau in judecata daca nu e respectat contractul de confidentialitate,dar la noi in romania cu cine te iei de gat cand toti teparii si "smecherii inchipuiti" isi fac studio.Iar la adresa iasiului sunt si foarte multe domnite venite de la coada vacii la facultate si se cred mari gagici.Si uite asa din prostia unora este impulsionata indutria tepei generale si fac indivizi ca mine sa se fereasca de studiouri indiferent DACA EXISTA fi si studiouri corecte in iasi cel putin.
Si gresiti si in legatura cu ce se poate face.Puneti-i pe jegosi aici pe forum intr-un thread sticky sa vada toata lumea.De vixen studio stiam de mult ca sunt jigodii si tepari dar am aflat cu ocazia forumului si de fetele norocoase si xvision care la fel din experientele neplacute ale altora sunt bune de tinut minte.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde theselby » Joi Noi 25, 2010 6:06 pm

@Moscraciun... n-ai ce face... asta e mersul vietii.

Fix ca in jungla sau in ocean. Exista pesti / animale mari cu inima mare. Exista insa si pesti/animale mari care te "mananca" la prima miscare :)

E chestia de supravietuire, un pic de noroc si multa multa multa minte ca sa alegi ceea ce trebuie ;) Altfel esti mancata de pestele cel mare :)
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Sâm Noi 27, 2010 11:34 am

Mmmmmda,ce pretentii poti avea la o moldoveanca analfabeta? niciuna! dovada mail-ul pe care mi la trimis:

Urmează mesajul care vă este adresat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
papytzoi dute in alta parte sa faci aberatii spre niste chestii minore canu cred ca ne cunoastem, si nush cine esti sau cine sunt, daca esti un lakema puteai anunta printrun PM nu sa faci un topic ca sa vada lumea ca estitu ochian.. iti doresc succes !

Bettyboo du-te fato la scoala si lasa-ne cu aberatii de 2 lei si studio de kk.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Dum Noi 28, 2010 6:26 pm

Andyit te rog sa-ti pastrezi remarcile gen "moldoveanca analfabeta" sau "studio de kk" pentru tine . Ti-a trimis un mesaj sau PM pe privat si remarcile de acest gen daca tii obligatoriu sa ti le exprimi te rog sa o faci acolo si nu aici in forum. Nu aveti decat sa va balacariti pe privat pana va vine rau , nu e problema mea , dar nu aici , nu in public , not any more .

E primul si unicul avertisment care il primesti inainte de inchiderea contului .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Andyit » Dum Noi 28, 2010 8:08 pm

OK! am inteles,sorry,dar vroiam doar sa atrag atentia ca nu e in stare de corectura....
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Aberatii