Webcam models

Bettyboo si site-ul de studio

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Bettyboo si site-ul de studio

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 9:56 am

@Bettyboo e aparut recent ca user pe forum,ma atras stilul de a scrie si am aruncat o privire asupra acestuia,la semnatura are un link ( lucru firesc pt. studiouri) catre propiul site de prezentare a studioului,ca o fire curioasa ce sunt am deschis acel link dar...am ramas socat! un site plin de gafe,greseli gramaticale, unde nu sti cine cu cine vorbeste iata un ex:

Stabileste ce nu iti place, ce te deranjeaza .: Atentie ce scrie. Daca scrii ca nu iti plac barbatii avari, se poate intelege ca( numai banii te intereseaza, respectiv poti parea ingamfat daca scrie ca nu iti plac barbatii grasi sau parosi.

acest paragraf antigramatical se afla aici:
http://www.bettyboo.ro/modelswanted/aplica-home.html
Si acum sa dezlegam misterul:

1-Stabileste ce nu iti place, ce te deranjeaza .: Atentie ce scrie.

Cine stabileste?
urmeaza punct si doua puncte,pai ori pui punct ca ai terminat ori pui doua puncte sa demonstrezi ceea ce ai de spus.
Atentie ce scrie
Cine scrie? sau la ce "atentie"?

2-Daca scrii ca nu iti plac barbatii avari, se poate intelege ca(

-se deschide o paranteza ce...nu se mai inchide

Sper ca @betty sa nu se supere si sa ia ca un sfat aceasta prezentare de greseli,este doar un ex. nu am pus toate greselile din site (sunt in fiecare pagina,la tot pasul) dar cu o astfel de prezentare putin probabil sa aiba sanse de reusita ,exista destule programe de corectie gramaticala ce te ajuta sa corectezi un text gata finalizat!
PS! nu da vina pe webmaster,el iti creaza un site chiar daca e incepator dar vina principala o are INTOTDEAUNA propietarul/beneficiarul site-lui care in 90% din cazuri arunca o privire in fuga sau deloc asupra bunului sau si isi da acordul ca totul este OK!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Bettyboo si site-ul de studio

Mesajde theselby » Vin Noi 19, 2010 12:07 pm

Mai mult ca sigur site-ul a fost facut chair de betty... mi-a lasat impresia ca ar avea un pic de habar in legatura cu hash-te-me-leurile si ceseseurile & so on... poate gresesc totusi :)
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bettyboo » Vin Noi 19, 2010 1:32 pm

nu stiu ce incerci sa faci dar putin ma intereseaza

varianta /modelswanted e in constructie ( beta ) uitate mai atent te rog ca sunt formulare create in email builder asa ca te rog numai fa aberatii spre bettyboo in primu rand gandestete ca admini din studio is la program de 24 de ore poate si din oboseala a facut acea gafa care ai aratato tu sau de la email builder. numai fa aberatii aiurea

Cer topic Closed !
www.BettyBoo.ro - Studio VideoChat Iasi

Aplica pentru a deveni model - http://www.bettyboo.ro/modelswanted
bettyboo
AWStudent
AWStudent

Mesajde bettyboo » Vin Noi 19, 2010 1:35 pm

si in 2-lea rand varianta modelswanted a durat 24 de ore nu 2 zile sau 3 :)

Created on 18 Noiembrie vrei si ora ?

bettyboo
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 2:00 pm

Fara suparare! eu unul ti-am atras atentia asupra a nenumeroase greseli gramaticale existente in acel site,a fost doar un exemplu! in tot site-ul exista greseli MAJORE de exprimare!!! e treaba ta cum il folosesti mai ales ca este un site FREE unde nu e de MUNCA!! alegi template,iti organizezi pagina/paginile,pui textul si foto si GATA! in mai putin de 15min ai un site personal,nu a fost o batjocora la adresa ta ci o ATENTIONARE amicala,daca tu crezi ca te-am jignit imi cer scuze,dar nu vei realiza nimic daca sar de cur in sus atunci cand cineva iti arata propiile greseli si te invata cum e mai bine ca sa iti fie TIE bine! :snakeman:
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 2:11 pm

Bun! ai schimbat,ai trecut la alta varianta FREE:

http://www.free-premium-wordpress-themes.com/

Sunt mii de variante FREE pe net,le poti lua pe rand pana te plictisesti dar....DEGEABA!! greselile GRAMATICALE exista si nu aduc lumina favorabila afacerii tale,nu sti sau nu stiu cei ce se joaca cu variantele free de web page gramatica limbii romane? nimic mai simplu foloseste asta:
http://office.microsoft.com/ro-ro/acces ... 99772.aspx
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 2:43 pm

uite! un exemplu aici:
Conditii Angajare
Daca ai peste 18 ani si vrei sã câstigi usor bani?Si tu poti deveni model de videochat!

Corect trebuia sa scri asa:
Conditii Angajare
Ai peste 18 ani si vrei sã câstigi usor bani?
Si tu poti deveni model de videochat!

Sunt N cazuri in toate paginile,in fine tu faci cum vrei,in fond e afacerea ta,pe mine unul ma pufneste rasul cand deschid cate o noua pagina vazand greselile de exprimare existente,nici nu vreau sa-mi imaginez cum reactioneaza viitoarele modele cand vad astfel de exprimari de clasa a1a! :smt003 :smt003
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 2:49 pm

Oricum sunt lamurit! daca voi nu aveti habar cum sa cautati un program de editare foto pe internet,vezi aici:
documente-t5454.html
atunci ce pretenti sa am sa lucrati in HTML,sa creati,editati,text,foto,template,CS,si multe altele,mai ales ca la o pagine web FREE ai totul mura-n gura,nu trebuie decat sa pui text si foto,sa organizezi paginile si gata! :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Vorba unei prietene:
cine dracu se angajeaza la analfabeti? or avand macar 4 clase? :smt003
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bettyboo » Vin Noi 19, 2010 2:53 pm

fa-te mai atent putin te rog :) e tot aceasi.. mi-e mise pare de la tzara exemplarul tau sincer, in textele care le vezi trebuie explicat cu corectitudine totul ca cine vine pe site sa stie, nu sa sune dar ce inseamna :)

Sunt 2 modele diferite :) www.bettyboo.ro WP si www.bettyboo.ro/modelswanted nush ce vorbesti acolo... fi mai atent, si in cazul tau ma puteai anunta intrun PM :) si iti multumeam asa vad ca vrei sa te faci editorul meu

Cod: Selectaţi tot
Daca ai peste 18 ani si vrei sã câstigi usor bani?

Andyit scrie:uite! un exemplu aici:
Conditii Angajare
Daca ai peste 18 ani si vrei sã câstigi usor bani?Si tu poti deveni model de videochat!

Corect trebuia sa scri asa:
Conditii Angajare
Si tu poti deveni model de videochat!

Sunt N cazuri in toate paginile,in fine tu faci cum vrei,in fond e afacerea ta,pe mine unul ma pufneste rasul cand deschid cate o noua pagina vazand greselile de exprimare existente,nici nu vreau sa-mi imaginez cum reactioneaza viitoarele modele cand vad astfel de exprimari de clasa a1a! :smt003 :smt003

bettyboo
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 3:02 pm

Eu unul nici nu remarcam acest aspect,dar ma sunat o prietena care sta vis a vis de parcul copoului si ma intrebat de voi aratandu-mi linkul catre site-ul tau si postarile tale aici,fata ma intrebat daca e o gluma sau e real,eu unul am spus ca poate fi o exprimare gresita din cauza oboselii,ceea ce a afirmat prietena mea se regaseste mai sus,gandeste-te ca site-ul vostru este OGLINDA voastra,faceti cum credeti,eu doar mi-am exprimat un punct de vedere,cand construiesc un site nu il arunc pe net decat atunci cand e FINALIZAT COMPLET! nu vin cu texte:
e varianta BETA,e inca in constructie etc,si asta deoarece cei ce il acceseaza isi formeaza o PARERE la prima VEDERE! degeaba il cosmetizezi dupa.....din start pierzi clienti.
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bettyboo » Vin Noi 19, 2010 3:11 pm

Am inteles :rolleyes: o sa iau masuri azi (catalin) catre editari sper sa ma descurc. Multumesc pentru vizualizarea greselilor catre website (webmaster), thX

bettyboo
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Vin Noi 19, 2010 3:13 pm

Cu placere!
Spor la BANI! :supz:
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde bettyboo » Vin Noi 19, 2010 3:19 pm

Am reusit sa intru in sistemul WP pentru modificari :roll: o sa ma ocup personal de asta de acum inainte, cum spuneai site-ul e oglinda studio-ului, cat de cazul utilizatorului bettyboo la fel:) :smt011

bettyboo
AWStudent
AWStudent

Mesajde pisica » Lun Noi 22, 2010 3:00 am

wai la iasi nu e asa usor ca-n alte parti lasati oamenii in pace bre ce aveti cu ei? vor sa caute niste modele dar nu gasesc :))
m-am uita ce camere au ei pe site puse la galerie foto:)) daca te intinzi un pic mai tare rupi peretele nu incapi decat in pozitia ''cocos de pusca '' la orizontala
bafta dar eu nu as intra intr-un asemenea lov brr
pisica
AWStudent
AWStudent

Mesajde BadCat » Lun Noi 22, 2010 8:48 pm

te rog frumos sa dezvoltii ideea cu Iasul........(pisica)
BadCat
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Aberatii