Webcam models

Bine de stiut despre ImLive.

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Bine de stiut despre ImLive.

Mesajde valy » Joi Oct 14, 2010 8:22 pm

Am vrut la un moment dat sa promovez imlive pe unul din site-urile mele insa am facut o descoperire care m-a facut sa ma razgandesc...MEMBRII CARE SE INSCRIU SI VOR SA CUMPERE CREDITE NU POT FACE ASTA CU CE-A MAI FOLOSITA METODA DE PLATA DE PE INTERNET IN ZILELE NOASTRE, ADICA CU CARDUL.

Iata metodele de plata pe care le folosesc ei momentan si care ar trebuii sa dea de gandit modelelor care nu au privaturi, nu din cauza lor, mai degraba din cauza celor de la ImLive.

You cannot purchase credit by credit card at this time since our billing partner is currently unavailable. However, ImLive is pleased to offer you a wide range of alternative purchase options, that will allow you to buy larger amounts of ImLive Credit and to enjoy hours of Video Chat with Live Amateur Hosts.

Purchase Credit using Money Wire
Money wire is a discreet and secure way to purchase any amount of ImLive Credit directly from your bank account and receive huge Credit bonuses! For each wire transfer you make you can get up to 40% of your transaction's total sum in Free Credit. Plus, you can wire any amount you want and enjoy hours of uninterrupted Video Chat.

Purchase Credit Using CCBill's Direct Bank Withdrawal
Use CCBill's Direct Bank Withdrawal to charge your bank account directly every time you purchase credit. Money is transferred through CCBill's secure electronic funds transfer. You will be notified by email once the transfer is complete.

Va urez succesuri!
valy
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Bine de stiut despre ImLive.

Mesajde Alexiss » Joi Oct 14, 2010 9:45 pm

Te ia dupa IP si te vede ca esti dintr-o tara recunoscuta pentru fraudele pe internet ... de aceea , in loc sa-ti arate formularul de cumparare credite iti arata un mesaj de trimis la plimbare cum e cel de mai sus ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde UserSters » Joi Oct 14, 2010 9:58 pm

yup tocmai am verificat se pot cumpara credite cu cc'ul dar din cate stiu ieri si altaieri au fost ceva probleme la unii membrii la cumpararea de credite !
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
UserSters
User activ
User activ

Mesajde valy » Vin Oct 15, 2010 2:28 am

Asa este, te ia dupa ip.Am verificat cu un ip hider si merge sa cumperi cu cardu`.
valy
User activ
User activ

Mesajde FrozenHearted » Vin Oct 15, 2010 9:52 am

Le e frica de romani, ah? Oare de ce....
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde fetish » Vin Oct 15, 2010 10:50 am

Frozen pai romanasii sunt aia numero primo la cap fraude ; Romania e tara de risc cam pe toate site urile ;nu cred ca modelele sunt asa de sarace sa spere ca vine nea Ion si le scoate din probleme .......

mah ce parere buna ai despre romani ce se invart pe site urile de vdc !pana ti o trage unu un cb de te indoaie sa vezi atunci scandal :vom:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Vin Oct 15, 2010 1:05 pm

si pe imlive se intampla destul de des chestia asta. cred ca no.1 la cb-uri
sfatul meu - feriti-va de romani pe imlive (sunt destui)
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Discutii generale