bluemediastudio-t4659.htmlAceasta era povestea acum ceva vreme . Un neica nimeni care se da mare hacker , cracker si alte marci de biscuiti .
Atat timp cat nu sunteti atenti si atat timp cat picati cu naivitate in plase de genul
ajutor-urgent-cred-fost-inselata-administrator-t5048.htmlo sa primiti in schimb exact ceea ce meritati !
Dintre cele mai vechi ID-uri ale lor :
andreas_studio4u@yahoo.comstudio_phoenix@yahoo.comDirtyLover4U@epassporte.com este adresa care a halit foarte multe paymenturi .
Alte ID-uri de YM sau email
bluemediastudio
www.chriscams_chriscamsavailable_accounts200800
studio_andrei@yahoo.com videochat@k.roFoloseste cel mai des numele Gheorghe Razvan – Claudiu , 1988-07-12 – Aleea Industriei , bloc Nefamilisti ,
apt3 , Buzau 820555 . Cu siguranta nu e identitatea lui insa poate ajuta in alte parti unde a folosit
aceleasi date .
http://www.camcontacts.com/webcam.html?cn=DirtyLover4U – acelasi username ca epassporte
Probabil de aici sunt inceputurile marelui hacker ...
Numere de telefon pe care le utilizeaza
724.920.411
0734.344.603
0734634282
0764.820.447
0767 742 102
Mai sunt si alte informatii precum si IP-urile , dar pe care momentan le tinem la cutie , sa nu stie domnul ce informatii mai exista despre el ...
Foarte mare atentie . Omul foloseste adrese de email si yahoo messenger foarte similare cu ale reprezentantilor site-urilor de chat si nu numai .
Al meu este webcam_media ... el foloseste webcams_media in incercarile sale de a ii pacali pe unii .
Care are informatii despre identitatea lui face xpfather cinste cu o recompensa promisa pe avc.ro , la care mai adaug si eu pana la 5000$ .