Webcam models

BlueMediaStudio strikes again !

Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate

Moderator: Alexiss

BlueMediaStudio strikes again !

Mesajde Alexiss » Mar Sep 14, 2010 5:15 am

bluemediastudio-t4659.html

Aceasta era povestea acum ceva vreme . Un neica nimeni care se da mare hacker , cracker si alte marci de biscuiti .

Atat timp cat nu sunteti atenti si atat timp cat picati cu naivitate in plase de genul
ajutor-urgent-cred-fost-inselata-administrator-t5048.html
o sa primiti in schimb exact ceea ce meritati !

Dintre cele mai vechi ID-uri ale lor :
andreas_studio4u@yahoo.com
studio_phoenix@yahoo.com

DirtyLover4U@epassporte.com este adresa care a halit foarte multe paymenturi .

Alte ID-uri de YM sau email
bluemediastudio
www.chriscams_chriscams
available_accounts200800
studio_andrei@yahoo.com
videochat@k.ro

Foloseste cel mai des numele Gheorghe Razvan – Claudiu , 1988-07-12 – Aleea Industriei , bloc Nefamilisti ,
apt3 , Buzau 820555 . Cu siguranta nu e identitatea lui insa poate ajuta in alte parti unde a folosit
aceleasi date .

http://www.camcontacts.com/webcam.html?cn=DirtyLover4U – acelasi username ca epassporte
Probabil de aici sunt inceputurile marelui hacker ...

Numere de telefon pe care le utilizeaza
724.920.411
0734.344.603
0734634282
0764.820.447
0767 742 102

Mai sunt si alte informatii precum si IP-urile , dar pe care momentan le tinem la cutie , sa nu stie domnul ce informatii mai exista despre el ...

Foarte mare atentie . Omul foloseste adrese de email si yahoo messenger foarte similare cu ale reprezentantilor site-urilor de chat si nu numai .

Al meu este webcam_media ... el foloseste webcams_media in incercarile sale de a ii pacali pe unii .

Care are informatii despre identitatea lui face xpfather cinste cu o recompensa promisa pe avc.ro , la care mai adaug si eu pana la 5000$ .
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: BlueMediaStudio strikes again !

Mesajde theselby » Mar Sep 14, 2010 11:12 pm

Vai... nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii :))

Raspund doar legat de recompensele alea Alex... vezi poate isi foloseste una din cele cateva multiple personalitati pe care le are pentru a se demasca singur... ca sa-si ia singur recompensa pe capul lui :))

Preaaa tare...
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Mie Oct 06, 2010 7:51 pm

Foarte mare atentie cu cine vorbiti .
Nous si totodata vechea metoda de abordare este crearea de confuzie . Acesti indivizi se dau drept orice si oricine .

Sa ma iau pe mine drept exemplu : ID YAHOO webcam_media . Surpriza ! Si-au creat si ei webcams_media . Exemplele pot continua .

Mare atentie !

Aici se da drept cineva de la teamvision ...

Catalin Teamvision: si tocmai pe adultvideochat.ro ai gasit sa faci anuntul ala?
pavel gheorghe: stau toata ziua pe forumuri si caut informatii site-uri....un om care sa ne faca un site...samd
pavel gheorghe: ce are?
Catalin Teamvision: acel site este al unui nemrernic din Iasi
Catalin Teamvision: ai mare grija
pavel gheorghe: ma rog , nu ma intereseaza
Catalin Teamvision: la fel si adultwebcamstars.com
Catalin Teamvision: este unul si acelas site
Catalin Teamvision: lool
Catalin Teamvision: plus ca este 1 singur studio acolo
Catalin Teamvision: care are 20 de ramificatii
Catalin Teamvision: se da drept sute de studiouri
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Utilizator sters » Mie Oct 06, 2010 8:36 pm

Cazul e complicat...geamul e spart pe ambele parti :lol: E cam greu de gasit micutul infractor,insa in cazul in care il va gasi lumea,eu zic sa punem mana de la mana,si sa-i facem o operatie la falange sa nu mai poata sa mai scrie :lol: Eventual ar ajuta si o cataracta de la dumnezeu :lol: :lol: :lol:

Bafta la baieti!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Fraude si exemple negative