Webcam models

BlueMediaStudio

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Mesajde bluemediastudio » Joi Noi 19, 2009 2:57 am

chriscams scrie:Nea` admine tot nu te potolesti??vezi poate iti face vre`unu vre`o vizita pe la galati..sa iti inchida gura!!!ma mir sa nu stearga discutiile..ca asa e el invidios pe alti!!! nu uita un lucru nea` adminule ... noi ca tine am fost..u pana ajungi la nivelu nostru de inteligenta si de cultura mai ai!!!
BRAVO BLUEMEDIA STUDIO

Galaþi? S-a recomandat a fi din Brãila! Dacã tot veni vorba de admin, aº deschide o micã parantezã .... aº avea ºi eu o întrebare pentru el: pe ce criterii de selecþie se admite înscrierea site-urilor la http://www.adultwebcamstars.com/casting_adult.php?c=15? Unde este fair-play - ul?
La ultima convorbire cu dumnealui mi s-a spus cã site-urile se înscriu, de regulã, la urmãtorul update.
Oare la cât timp se face acest lucru?
De ce am impresia cã e o micã mafie a AVC-ului creatã aici pe forum. Ar trebui sã plãtim taxe de protecþie? LOL

Dacã aparenþele înºealã, îmi cer scuze domnule admin.
Dar sunt prea multe similitudini în exprimarea unora, ceea ce ne duce cu gândul la una ºi aceeaºi persoanã.

Mulþam' de suport chriscams :P
bluemediastudio
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde chriscams » Joi Noi 19, 2009 4:40 am

il cheama alexandru , moldovean din galati!!daca vrei mai multe detalii iti mai dau ....ii aflam tot dosaru' daca e nevoie :finga: nu prea imi sta in caracter dar daca se mai da atotstiutor ii scot toata stiinta din cap!!!chiar nu isi da seama k in spatele unui calculator se poate afla si oameni inteligenti , bine pregatiti care pot afla orice despre el.....mie mi-a sters mai multe chestii postate pe acest forum ca de.....era concurenta directa fiind amandoi afiliatii acelorasi site-uri!
te salut
chriscams
AWStudent
AWStudent

Mesajde theselby » Joi Noi 19, 2009 8:54 am

O singura chestie mai am de zis si nu mai postez aici, ca nu are rost.

De ce te bati cu pumnul in piept?

Iar http://www.girladdicts.com/contact_studio_videochat.php .... aia au furat-o si ei, don't worry.
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Joi Noi 19, 2009 6:44 pm

Neh ... Identitatea mea inclusiv adresa si ce mai vreti voi se afla deja postata prin forum , trebuie doar sa le cauti . Intre Braila si Galati sunt 15 km ... o nimica toata , chiar si asa eu sunt din Braila , nu din Galati.

Firma mea e asta ,
http://www.listafirme.ro/sc/23092496_webmedia_srl.htm

Le astept pe ale voastre .

Da , vad ca sunflower si theshelby folosesc acelasi IP . Voi investiga sa vad daca a folosit aceste doua conturi in scopul de a induce pe cineva in eroare (publicitate mascata sau alte chestii de genul asta) . Oricum daca se constata ca e aceiasi persoana care utilizeaza acelasi cont se va lua masura de a se inchide unul din ele .

chriscams daca ai ceva de discutat cu mine si nu gasesti adresa nu e nevoie sa scormonesti internetul ti le dau eu sa vedem daca esti in stare sa faci ceva cu ele . Let me know .

bluemediastudio cauta in directoriu la casting sau oricunde vrei tu . Daca gasesti UN SINGUR SITE listat acolo care e pe domeniu gratuit ... However , ti-am promis ca voi verifica la urmatorul UPDATE nu ca-l voi posta la urmatorul UPDATE .
Si uite aici ca e in PENDING

Imagine

Exista o mare diferenta intre activitatea multora dintre voi si activitatea mea . Daca nu stiti cu ce ma ocup in acest domeniu atunci mai bine gura mica . Eu fac asta http://2lips-media.com/videochat.html in timp ce voi lucrati pe ele ... Daca asta vi se pare concurenta ca sa scoateti teorii ale conspiratiei e treaba voastra ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde teroristu199 » Joi Noi 19, 2009 8:32 pm

Toti amaratii care nu au bani de un domeniu sa stea jos.
Toti impresarii care zic ca sunt "legali" si nu zic ce firma sunt nota 2 si la coltz.
Prea multe vorbe pentru niste "zdremte" vorba lu nea titel.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde sunflower » Joi Noi 19, 2009 11:16 pm

Mai chistocule, TheSelby e prietenul meu. Sau stai, nu poate posta pe forum doar pt ca foloseste acelasi IP (cel din studio)??
"firma ta nu are nicio legãturã cu legalitatea vis-a-vis de acest job. "
Ba chiar are treaba :))) insa te iert, abia inveti sa citesti.
Si sunt o ea, nu m-am indoit de asta niciodata.
"CITEZ: Din cauza voastra studiourile serioase gasesc cu greu modele.

TE ROADE INVIDIA Gives thy a finger DA RÃU DE TOT.

NU ªTIU CE DRACU AI ÎNÞELES TU DIN TOATÃ DISCUÞIA ASTA , DAR CEEA CE REIESE CLAR ESTE FAPTUL CÃ NU SUPORTAÞI CONCURENÞA. Spirit de Neanderthal. Pânã ºi ãla sãracul era mai evoluat ca voi!!"
Ba chiar o suportam. Tu nu suporti adevarul. asta e altceva...Te mai astept sa suni pt angajare, cum ai facut aseara...:lol:
Ma plictisesti. Nu ma mai obosesc sa-ti mai raspund.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Alexiss » Joi Noi 19, 2009 11:45 pm

BlueMediaStudio - cont suspendat pentru jignirile aduse forumului si adminului acestuia (subsemnatul)
ChrisCams - cont suspendat pentru povestea cu copierea textelor de pe adultwebcamstars.com (stie el bine despre ce e vorba)

Aici este tarlaua mea , am muncit mult pentru ea ca sa pot permite unor neica nimeni sa arunce cu pietre oricand si oricum au chef .

Si cum aceste doua personaje mirifice nu traiesc pe aceasta lume , vor interpreta acest lucru ca pe o teorie a conspiratiei contra puterii si valorii lor incontestabile . Ei bine , sa credeti ce vreti dragalasilor ... decizia ramane aceiasi .

theshelby si sunflower par a fi doua persoane diferite . In primul rand nu am gasit niciun post (in afara de acesta) in care sa posteze ambele persoane si in care sa faca astfel reclama falsa / mincinoasa . Mai mult decat atat sunflower are o activitate mai mult decat onorabila si onesta fata de utilizatorii acestui forum . Astfel nu exista motive pentru a suspenda unul din cele doua conturi mentionate .

Bafta tuturor .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde anonim2000 » Vin Noi 20, 2009 1:12 am

Alexiss scrie:BlueMediaStudio - cont suspendat pentru jignirile aduse forumului si adminului acestuia (subsemnatul)
ChrisCams - cont suspendat pentru povestea cu copierea textelor de pe adultwebcamstars.com (stie el bine despre ce e vorba)

Aici este tarlaua mea , am muncit mult pentru ea ca sa pot permite unor neica nimeni sa arunce cu pietre oricand si oricum au chef .

Si cum aceste doua personaje mirifice nu traiesc pe aceasta lume , vor interpreta acest lucru ca pe o teorie a conspiratiei contra puterii si valorii lor incontestabile . Ei bine , sa credeti ce vreti dragalasilor ... decizia ramane aceiasi .

theshelby si sunflower par a fi doua persoane diferite . In primul rand nu am gasit niciun post (in afara de acesta) in care sa posteze ambele persoane si in care sa faca astfel reclama falsa / mincinoasa . Mai mult decat atat sunflower are o activitate mai mult decat onorabila si onesta fata de utilizatorii acestui forum . Astfel nu exista motive pentru a suspenda unul din cele doua conturi mentionate .

SÃ VÃ DAU LA MUIE ....CU FORUMUL VOSTRU CU TOT (îmi cer scuze faþã de MEMBRII CORECÞI ªI DE BIETELE MODELE CARE CAUTÃ UN AJUTOR SAU UN SPRIJIN DE LA VOI) MAFIOÞILOR!!! V-AÞI STRÂNS O ADUNÃTURÃ DE MOLDOVENI ÎMPUÞIÞI (BRÃILENI,GÃLÃÞENI, ªI IEªENI).

Cod: Selectaţi tot
Date personale - editat de admin (erau datele mele ... face pe desteptul dupa ca eu singur le-am tot postat si pe aici si care dealtfel sunt vizibile pe linkul dat (firma mea) sau mfinante.ro). Repet , face pe istetul dar e departe de a demonstra ceva.

Continua cu ceva date despre theshelby si teroristul999 , de asemeni publice pe internet . El incearca in zadar sa sperie ca stie cine stie ce vrajeli , sau cine stie ce e in capul lui de copil retard ...

- sunflower
Prostituata de lux din Braila, amica aºa zisului patron de videochat theselby

De ce nu spui ca vrei sa faci bani pe net? Asa cum ceri sfaturi si aici:

http://afaceripenet.3xforum.ro/profil/471/Yoda/

Si aici ce p*%^a mãtii încerci sã faci?
http://www.2lips-media.com/oferta_chat.html

CUMPERI DOMENII DE la GODADDY.COM cu 1$ ºi ceva ºi le vinzi cu 2000$? Sã îþi fie rusine!!!
http://www.domaincrawler.com/domains/vi ... -media.com
http://www.domaincrawler.com/domains/view/webcamho.com

CREDEAI CÃ DACÃ MI-AI INCHIS CONTUL NU-ÞI MAI POT LÃSA UN MESAJ DE ADIO? VEZI MÃI FOMISTULE CÃ NU SUPORÞI CONCURENÞA? AVEA DREPTATE chriscams CÂND SPUNEA:
Nea` admine tot nu te potolesti??vezi poate iti face vre`unu vre`o vizita pe la galati..sa iti inchida gura!!!ma mir sa nu stearga discutiile..ca asa e el invidios pe alti!!! nu uita un lucru nea` adminule ... noi ca tine am fost..u pana ajungi la nivelu nostru de inteligenta si de cultura mai ai!!!
BRAVO BLUEMEDIA STUDIO

DREPT DOVADÃ CÃ AI ªI ÎNCHIS CONTURILE AªA CUM PROCEDEZI CU MULÞI ALÞII ATUNCI CÂND SIMÞI CÃ PIERZI TEREN ÎN FAÞA LOR ªI TE LASÃ FÃRÃ REPLICÃ.

EªTI UN MARE RAHAT, UN LAª, UN JANGHINOS ÎMPUÞIT, STÂRPITURA DRACULUI CE EªTI. AVORTONULE!!!

BLUEMEDIASTUDIO here! :finga:
ªi ca sã nu mori prost degeaba, asta e una dintre firmele mele:
http://www.listafirme.ro/sc/25391893_blue_dress_srl.htm

SÃ MOARÃ MÃTA DACÃ ªTERGI ACEST TOPIC. DE FAPT ASTA VEI FACE LA CÂT DE LAª ªI EXCROC EªTI.UÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃÃ :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
anonim2000
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Vin Noi 20, 2009 1:36 am

Ar fi mai mult decat imposibil sa urmam acelasi traseu pe care stimabilul il urmeaza , sa cautam dupa adresa lui de mail pe internet ca sa vedem ce gasim . E imposibil de facut acest lucru intrucat cei care de meserie sunt TEPARI au mai mult de o adresa de yahoo . De adrese gen @domeniu nici nu se pune problema pentru ca nu are bani sa cumpere un domeniu ...

Nu ai inteles nimic . Cum adica cumperi un domeniu cu 1$ si il vand cu 2000 ? Unde ai vazut tu treaba asta ? Prietene esti de cea mai joasa speta , si pe langa asta nici un intelegi absolut nimic .
Mai mult arati niste linkuri pe acolo ala cu Yoda . Habar nu am despre ce vorbesti acolo . Oricum un singur lucru ti-l pot confirma pentru cultura ta generala : NU LE STIU PE TOATE si NU LE-AM STIUT NICIODATA PE TOATE ! Am cerut ajutorul si daca va mai fi cazul o voi mai cere si alta data celor avizati , celor care stiu meserie , celor carora de fiecare data i-am apreciat si stimat pentru ceea ce fac si nu i-am invidiat asa cum faci tu . E treaba ta ce gandesti dar nu-ti da dreptul tie NIMENI pusti cordit sa vorbesti astfel despre mine . Am pus pe gratar multi ca tine in viata , si nu prin batai si omoruri cum ti-ar trece tie prin cap ci prin TOTALA IGNORANTA .

Faci parte din categoria prietenului tau (daca nu oi fi una si aceiasi persoana) chriscams care copie texte de aici in incercarea de a face un ban si care apoi vin si arunca cu vorbe usoare pe aici . Mai ai multa paine goala de mancat pana sa ajungi la valoarea la 80% din cei care au utilizat sau utilizeaza acest forum ... si asta pentru ca oricat de rotund te dai tu nu esti decat un coate goale , un fraierica balarica , un terchea berchea (folosesc mai multi termeni descriptivi , poate recunosti si intelegi macar unul dintre ei) .

Nu vin cu amenintari ieftine asa cum faci tu si pe aici si pe messenger ca vii , ca faci , ca dregi ... Nici nu-ti raspund cu arogantul "te astept cu drag" pentru ca stiu in mod cert ca nu ai bani de bilet de tren ... ca de masina nici nu se pune problema . Nu vin nici cu amenintari ca te caut , iti fac , iti dreg , te dau in judecata , etc .. pentru ca nu valorezi echivalentul timpului pierdut pentru aceste actiuni ... iar de dat in judecata pentru ce ? ce sa-ti iau cand tu nu ai nimic ?

Ti-as spune cateva mai calde putzulica ... dar chiar nu pot sa cobor la un nivel atat de low , si la cat de gros iti este obrazul sunt convins ca deja nu mai e loc acolo .

Cat despre murit de mame aici ai dat cu bata in balta rau ... Nu-ti doresc sa-ti moara , habar nu ai despre ce vorbesti .

EVIDENT ESTE CA TE MACINA CA NOI STIM SA FACEM BANI , TU DOAR INCERCI SA TRAGI TEPE UNUIA SAU ALTUIA .

Succese depline !

PS. Vorbeam mai sus de totala ignoranta . Esti persoana non grata aici si orice post pe care il vei scrie va fi sters fara preaviz . Daca ai ceva de zis o poti spune in alte forumuri ... adica sa te faci de ras si in alte forumuri . Cat despre drepturi la replica sau alte chestii asemanatoare , du-te frate si la HAGA ! Aici nu mai scrii si basta !
Cod: Selectaţi tot
Adaugat ulterior
Stimabilul a incercat sa sparga forumul si adresa mea de email . Desigur , a sparge inseamna a apasa butonul 'forgot password' ca mai mult nu e in stare ...
Am avut si o discutie deosebita pe mesenger in care mia povestit in prima faza ce or sa-mi faca avocatii sai (domnul doctor ii stie mai bine pe cei ca el care viseaza cu ochii deschisi la costume de business man , teorii ale conspiratiei , avocati , etc.) . Desigur astea sunt lucrurile pe care le-am putut deslusi printre avalansele de injuraturi . RECUNOSC ! Oh da ! Recunosc ca i-am tras si eu vre-o cateva de bine :) .

Mare atentie la puslamaua asta
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Sâm Noi 21, 2009 4:38 am

:smt021 :smt021 :smt021
No comment.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Under10 » Sâm Noi 21, 2009 12:12 pm

sunflower scrie::smt021 :smt021 :smt021
No comment.

Subscriu
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Alexiss » Joi Noi 26, 2009 4:44 am

Voi reveni cu detalii despre stimabilul domn . Se strange latul in jurul gatului sau si mai devreme sau mai tarziu vom afla din cate persoane este formata echipa . Cota pariurilor spune ca din 3 ... vom vedea .

Nu pot da mai multe detalii in acest moment pentru ca inca se strang informatii de la diverse site-uri si programe adult pe care acestia le-au fraudat , si , pentru informatia lor personala le sugerez sa citeasca
legea 161/2003 Capitolul III - sectiunea I - articolul 42 si din aceiasi lege articolul 44 . Ambele sunt pasibile de pedeapsa cu inchisoarea intre 3 si 12 ani .
Exista si legi comerciale incalcate de aceasta persoana cum este cea prevazuta la aticolul 224
dar si legi referitoare la flasificarea instrumentelor de plara electronica cum este legea 365/2002 - capitolul VIII - articolul 24

Acestea sunt legile sub incidenta carora isi desfasoara activitatea bluemediastudio , sau sa zicem showxxxstream , studio_phoenix , etc etc etc ?

Incepand de astazi voi demara o vasta campanie de denigrare a persoanelor care inchiriaza conturi de video chat . Voi insarcina un angajat ca pentru o perioada de timp nedeterminata inca , sa caute si sa posteze raspunsuri , comentarii , etc pe toate forumurile si site-urile de anunturi (etc etc) unde sunt postate astfel de anunturi , in speranta ca vom reduce foarte mult numarul de modele care cad in plasa lor .

Am stat in intuneric timp de cateva zile pentru a aduna suficiente probe incat sa le pot spune ca sunt pe drumul cel bun catre mititica . Nu o sa mai dureze foarte mult , nu fac promisiuni pentru ca la noi politia se misca mai greu , e vorba de proceduri , e vorba de companii internationale implicate in schema , si va mai dura o vreme . Dar ceea ce este absolut clar este ca aceste persoane vor raspunde mai devreme sau mai tarziu in fata legii . Stand pe intuneric aceasta renumita echipa de tepari (scammer e un cuvant prea dulce pentru ei , iar hacker sau cracker e dea dreptul o lauda ...) o fi crezut ca nu stiu ce se intampla , ca nu stiu de atentatele lor la securitatea informatica , la parole , etc . Adevarat ca au reusit ceva ceva , paguba a fost insa usor si rapid recuperata (oricum nu era vorba decat de cateva sute de dolari) , dar ma bucur ca au reusit acest lucru pentru ca altfel nu se starnea toata aceasta furtuna care se va muta la ei in curte ...

ANUNT IMPORTANT

Eu nu voi comunica niciodata cu niciun membru al acestui forum . Eu RAREORI contactez pe cineva de pe acest forum si atunci o fac de pe adresa mea de yahoo . NU DATI SUB NICIO FORMA DATE PERSONALE , MARE ATENTIE CU CINE INTRATI IN CONVERSATIE !
Alexiss
Administrator
Administrator

colaborare

Mesajde LJcam » Dum Apr 11, 2010 3:53 pm

STERS DE ADMIN , ATATA NESIMTIRE SI SPAM N-AM MAI VAZUT DE MULTA VREME ...
girl89
videochatcam
LJcam
toate aceste conturi de la care s-a facut SPAM (acelasi IP) sunt suspendate
LJcam
Incepator
Incepator

Re: BlueMediaStudio

Mesajde sunflower » Lun Apr 12, 2010 1:38 am

Este sectiune de anunturi. N-are sens sa-ti faci reclama prin topicuri.
sunflower
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Aberatii