Webcam models

Bonusuri de angajare / recrutare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Bonusuri de angajare / recrutare

Mesajde Red Studio » Mar Iun 07, 2011 4:19 pm

Ce-ati zice sa discutam despre acest subiect controversat, bonusuri de angajare oferite de studiouri celor care recomanda modele? Cat oferiti, cum, cand, in ce conditii? E o idee buna sau nu?
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Bonusuri de angajare / recrutare

Mesajde Jules » Mar Iun 07, 2011 6:47 pm

Nu sunt de acord cu nici un fel de bonus la angajare. Eu nu vreau sa vina modelele in studio atrase de bonusuri, ci vreau sa vina pentru ca au chef de munca. Modelele atrase de gratuitati nu sunt muncitoare, nu sunt serioase, deci nu avem nevoie de ele. Vreau sa le atraga decorul, camerele video, banii care se fac, cum se vad modelele online, cum se misca netul, ce mod de lucru avem, nu un marunt de 100$ care se primeste dupa 100 de ani, sau telefoane si plasme pe care oricum ar putea sa si le cumpere singure cu banii facuti inca din prima luna.
Bineinteles, mici premii oferim si noi, dar de ele stiu numai modelele care lucreaza, nu candidatele la job.
Mai nou, imi dau seama in urma discutiilor telefonice ca nici ele nu mai pun botul la toate nebuniile folosite de alte studiouri ca sa atraga modele.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Mie Iun 08, 2011 9:19 am

Total deacord cu tine. Modelul nu il atragi prin nu stiu ce bonus care spui ca il dai in reclama si cand ajunge acolo vezi ca defapt e altceva... Se atrage prin seriozitatea studioului, cum arata, dotari, plata la timp, omeni care sunt acolo sa te ajute nu sa traga de modele cum am auzit recent la un studio din Constanta.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde funchatstudio » Joi Iun 23, 2011 7:20 pm

Eu nu inteleg cum unele studiouri ofera 400 $ la angajare sincer ma uimeste lucru asta eu am deschis de curand un studio si nush cum ofera unii atatia bani probabil nu lucreaza legit nu stiu
funchatstudio
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Joi Iun 23, 2011 8:46 pm

Depinde despre ce vorbesti , sa garantezi unui angajat un minim de 400 de dolari (1200 Ron ... un salar decent) nu mi se pare deloc o exagerare . Nimeni nu cred ca da banii inainte .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde wxdj » Vin Iun 24, 2011 7:56 pm

Fii serios , om de cuvant, plateste fetele cand ai promis, ofera-le siguranta si confort, ocupate de ele sa faca bani multi si vor veni si alte modele la recomandarea celor care deja lucreaza, acesta e marele secret. Oricum fetele te vor lasa balta cand prind spilul, dupa ce invata ce vroiau sa invete de fapt de la inceput(de cand au venit la studio), vor vrea sa faca de acasa sa castige ele TOT.:) Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde daniel4u » Sâm Iun 25, 2011 3:05 pm

Ideea e cum pot sa ofere alte studiouri 1000 sau 1200 $ la angajare , acolo e intrebarea care macina multa lume .Ori se mai face si altceva decat videochat in acea incapere , ori ceva e putred la mijloc.
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde Briliant$ » Dum Iun 26, 2011 1:30 am

Red Studio scrie: bonusuri de angajare oferite de studiouri celor care recomanda modele?

Omul nu sa referit la bonusuri acordate modelelor...
Briliant$
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale