Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de kittykat » Vin Sep 03, 2010 10:10 am
In primul rand vreau sa va felicit pentru acest minunat forum ,il citesc de cateva zile si mi-ati lasat o impresie cu totul diferita de cea pe care o aveam inainte sa ma gandesc la o posibila colaborare cu videochatul.Pareti foarte uniti in ceea ce faceti si de aceea v-as ruga daca puteti rupe cateva minute din timpul vostru pretios pentru a ma ajuta si pe mine cu cateva sfaturi.
De 2 saptamani ma tot gandesc daca sa ma apuc de videochat ,momentan lucrez la o firma pe postul de secretara si bineinteles pe un salariu de 1000 ron , salariu cu care abea ma descurc la facultate s.a.m.d. Acum problema este ca nu stiu daca m-as descurca in videochat, daca as reusi sa fac bani, nu vreau nici sa mi pierd serviciul acesta ca apoi sa stau cu lunile sa caut in alta parte, tinand cont de faptul ca se gasesc foarte greu joburi acum, si inca o teama ar fi sa nu ma vada cineva apropiat , sa afle ca lucrez in videochat, prietenul meu nu este de acord ca eu sa lucrez in domeniul asta si nu vreau sa l pierd , adik daca as avea macar siguranta ca nu o sa afle macar pana incerc eu sa -i mai schimb parerea despre videochat. Si daca ar fi sa incep sa lucrez ....credeti ca este mai bine sa incep cu salariu 3 luni ca apoi sa lucrez pe comision, sau sa incep direct pe comision? as putea oare sa fac mai mult de 600 $ cat mi s-a oferit salariu? Va rog ajutati-ma fiindca chiar nu stiu ce sa fac, nu mai cunosc pe nimeni care este in domeniu.
Va multumesc anticipat!
-
kittykat
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 10:38 am
Buna @kitty si bine ai venit pe forum! Am sa incep cu un sfat care este si cel mai important totodata.Ai mare grija cu cine lucrezi sau cu cine colaborezi!De lucrat poti lucra fara ca nimeni sa afle sau sa te vada,iar in legatura cu banii,iti recomand sa lucrezi pe comision si nu pe salariu...(cel care ti-a oferit 600$ luna nu ti-a oferit degeaba).Poti lucra part time sau full time,din studio sau de acasa.Daca cunosti limba engleza la un nivel mediu cel putin si poti sa o si vorbesti,vei depasi cu mult aceasta suma  Daca mai ai nevoie de sfaturi sau intrebari,esti binevenita Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de kittykat » Vin Sep 03, 2010 11:16 am
Iti multumesc pentru raspuns si totodata pentru sfaturi :) , cu engleza ma descurc, nu foarte bine dar bine zic eu, de acasa nu am posibilitatea sa lucrez , si nici nu stiu daca m-as descurca singura avand in vedere ca nu am mai lucrat niciodata si nu stiu ce trebuie sa fac, iar referitor la colaborare , chiar nu stiu ce studio sa aleg , cum ai spus si u trebuie sa fiu atenta in privinta asta . M- ai putea ajuta cu o recomandare? :D , ma gandeam pentru inceput , sa vad cum merge treaba cu videochatul sa lucrez doar in week. Recunosc ca imi este un pic cam teama sa fac pasul asta. 
-
kittykat
- Incepator

-
-
de bobolino » Vin Sep 03, 2010 12:13 pm
Buna, iar daca vrei sa te apuci de videochat, pe langa aspect fizic, limba engleza, conditii tehnice, s.a.m.d iti mai trebuie ceva... timp si RADBARE....pentru ca " videochatul este ca si sportul de performanta"- nu poti fi campion din prima. Un program de 3-4 ore pe zi nu cred ca v-a da rezultatele asteptate. Este gresita ideea ca daca de azi te apuci, maine vin miile de dollari. Iti trebuie timp sa te faci cunoscuta pe site, sa ai membrii fideli care sa iti ofere pvt-uri lungi. Merita sa incerci...numai asa vei stii daca ti se potriveste sau nu.Repet sfatul.... ai grija cu cine colaborezi
Bafta
-
bobolino
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 1:29 pm
bobolino scrie:Buna, iar daca vrei sa te apuci de videochat, pe langa aspect fizic, limba engleza, conditii tehnice, s.a.m.d iti mai trebuie ceva... timp si RADBARE....pentru ca " videochatul este ca si sportul de performanta"- nu poti fi campion din prima. Un program de 3-4 ore pe zi nu cred ca v-a da rezultatele asteptate. Este gresita ideea ca daca de azi te apuci, maine vin miile de dollari. Iti trebuie timp sa te faci cunoscuta pe site, sa ai membrii fideli care sa iti ofere pvt-uri lungi. Merita sa incerci...numai asa vei stii daca ti se potriveste sau nu.Repet sfatul.... ai grija cu cine colaborezi
Corect! Intai analizea-za forum-ul cat se poate de bine...vei gasi foarte multe informatii care te vor ajuta pe viitor sa nu cazi in plasa studiourilor care sunt neserioase si vei avea de invat foarte multe lucruri... Cat despre o recomandare,din ce localitate esti? Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de kittykat » Vin Sep 03, 2010 3:30 pm
Sunt din Bucuresti.......am gasit multe studiouri pe net care par serioase insa nu stiu cate de adevarat este ce promit, de aceea am apelat la voi. In ceea ce priveste forumul........l-am citit aproape pe tot si inca mai citesc.
Va multumesc inca o data si va doresc mult noroc si spor in ceea ce faceti!:)
-
kittykat
- Incepator

-
-
de spaniolul » Vin Sep 03, 2010 3:45 pm
Pe acest forum sunt destui reprezentati ai unor studiouri,ia legatura cu ei,sunt sigura ca sunt seriosi,nu ar risca sa aibe reclama proasta. 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Vin Sep 03, 2010 3:49 pm
Mmmm din bucuresti nu as sti ce sa-ti recomand,deci nu are rost sa vb prostii...insa stiu sigur de ce trebuie sa te feresti  Am sa-ti zic pe pm ca sa nu para ca fac antireclama Ciao!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale