Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de bogdan » Vin Ian 16, 2009 9:08 pm
HY,AM SI EU O INTREBARE CA NU INTELEG.CIT LA SUTA IAU SITURILE DE VIDEOCHAT ???
de exemplu pe livejasmine:un model face intro luna 1000 dolari.cit ia situl studioul si modelul
multumiri anticipate
-
bogdan
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Vin Ian 16, 2009 10:26 pm
OK , cazul concret LiveJasmin , unde performerii incaseaza 35% din taxa pe minut .
Sa zicem ca modelul lucreaza pe 2 dolari minutul . Asta inseamna ca pentru fiecare minut de privat modelul nu va incasa cei 2 dolari ci 35% din acestia - mai exact 0,70 dolari pentru fiecare minut .
Cu alte cuvinte , ce apare in contul modelului la earnings reprezinta acesti 35% si sunt in totalitate banii lor .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de bogdan » Vin Ian 16, 2009 10:53 pm
deci sa vad daca am inteles.........
modelul ia 35%
si ceilalti 65% se impart intre studio si livejasmine?
-
bogdan
- Incepator

-
de ShowxTime » Sâm Ian 17, 2009 12:05 am
bogdan scrie:deci sa vad daca am inteles......... modelul ia 35% si ceilalti 65% se impart intre studio si livejasmine?
Nu nicidecum ,ar fi fost bine asa ceva pentru studiouri , dar din pacate cei 65 % ii papa situl .Iar studioul isi ia partea din cei 35% ai tai. Interesant nu?
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de bogdan » Dum Ian 18, 2009 9:35 am
pe mine ma intereseaza daca puteti sa ma ajutati ......am deschis studiolul de curind si am si madele dar e cistigul prea putin care este situl care plateste si studiourile ca sa nu mai faci jumate cu modelele din cei 35%
multumesc mult
-
bogdan
- Incepator

-
de Alexiss » Dum Ian 18, 2009 3:22 pm
Abordarea ta este total gresita . Nu exista acest site minune care sa dea bani la studio si bani la performeri separat . Exista sisteme care impart procentul de 30-40% si arata performerului 50% si studioului 50% (sau corect din total 20% si 20%) , dar in realitate banii sunt aceiasi . N-as putea spune care sunt aceste site-uri , oricum e irelevant .
Ideea e simpla : site-urile platesc munca , ori din punctul lor de vedere pe site lucreaza activ modelele , nu studiourile . Studiourile sunt doar modalitatea de a contabiliza castigurile mai multor modele care lucreaza in acelasi loc (studio) si sa fie mai usor astfel de trimita banii (totalul) intr-un singur cont .
Pe de alta parte abordarea ta este un pic cam gresita (parerea mea umila) . Sa deschizi un studio , sa ai modele care vin cu sperante de castig ... si tu tot la stadiul de "eu pe ce site sa lucrez" esti ... atunci nu este in regula . Repet , parerea mea .
Incearca sa petreci mai mult timp pe site-urile de specialitate pentru a te informa .
Bafta !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de bogdan » Dum Ian 18, 2009 4:25 pm
da asa este nu prea am timp sa petrec pe internet,dar ce sa fac..........modele sunt la studio trebuie doar cu timpul sa ma informez........va multumesc oricum
-
bogdan
- Incepator

-
Înapoi la Discutii generale